Üdvözöljük a

Partnerrendezvény - Sokszínűségi Egyezmény aláírásra és konferenciára várnak cégeket | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerrendezvény - Sokszínűségi Egyezmény aláírásra és konferenciára várnak cégeket

A Sokszínűségi Egyezményt bármilyen típusú, méretű cég aláírhatja, amely elköteleződik az egyenlő bánásmód tisztelete, a sokszínű szervezeti kultúra kialakítása mellett. Ez egy út kezdete a szervezeti kultúrában. a kamara már aláírta. Az első 8 jelentekző a kamarai busszal utazhat. ( kamarapr@gymskik.hu ) Csatlakozzon Ön is a felelős foglalkoztatókhoz, és legyen aláírója Magyarország Sokszínűségi Egyezményének!

A Sokszínűségi Egyezmény, azaz a Diversity Charter több mint 10 éve, 2004-ben indult Franciaországban, az első olyan írásos dokumentumként, amely az Európai Unió munkahelyi diszkrimináció-ellenes, esélyegyenlőséget támogató irányelveit rögzíti és népszerűsíti a foglalkoztatók körében. Legfőbb célja a szemléletformálás, a vállalatok vezetőinek elkötelezése és támogatása a szervezeti sokszínűség megvalósításában, és inspiráció a humán erőforrás menedzsment fejlesztésére, újragondolására. 

 

Az október 15-i esemény a generációk munkahelyi együttműködéséről szól.

http://sokszinusegiegyezmeny.hu/events/generaciok-motivalasa-a-munkahelyen-ceo-uzleti-reggeli-es-alairo-esemeny/

 

Mit vállalt a kamara amikor aláírta?

Itt elolvasható

Időpont: 2015. 10. 15. 09:00 - 2015. 09. 15. 13:00
Jelentkezés határideje: 2015. 10. 08. 16:00