Üdvözöljük a

Pályázati tájékoztatóról /2018-02-19 Fertőd/ - 52 milliárd összegű pályázat kiírása várható márciusban | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati tájékoztatóról /2018-02-19 Fertőd/ - 52 milliárd összegű pályázat kiírása várható márciusban

A kamara (GYMSM KIK) Fertő-Rábaközi térsége a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli irodáival (Győr és Sopron), valamint Fertőd város önkormányzatával együttműködve pályázati tájékoztatót szervezett Fertődön február 19-én, hogy a térség érdeklődői pontos és hiteles tájékoztatást kaphassanak a programiroda munkatársaitól a pályázati lehetőségekről. Az eseménynek kiváló helyszínt biztosított a város Kulturális és Szolgáltató Központja.

Varga Zsuzsanna a győri iroda munkatársa a már hozzáférhető és a várható pályázati lehetőségekről tájékoztatott. Hoffer Áron a soproni iroda munkatársa a pályakezdők támogatására igénybe vehető Gyakornoki program (GINOP-5.2.4-16) pályázatot ismertette. A hallgatóság körében a legnagyobb érdeklődést a márciusban kiírandó 52 milliárd forint összegű pályázat váltotta ki, amelyet Tompa Krisztián, a Széchenyi Programiroda győri irodájának munkatársa ismertetett. Ezt a pályázók megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztésekre fordíthatják. (GINOP-4.1.2-17)

Erre azok a mikro-, kis-, és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt (beszámolóval/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel. (Az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele). A pályázók éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt, amelyek Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei. Pályázat benyújtására konzorciumi formában nincs lehetőség.

Projekt-előkészítési tevékenységeket már most érdemes elkezdeni. A projekt keretében megvalósítandó tevékenységek hírünk mellékletében is megtalálhatók.

 

A kamara és partnerei a hiteles, szakszerű tájékoztatóval szeretnének hozzájárulni, hogy a vállalkozások képviselői könnyebben eligazodjanak a pályázati lehetőségek között, minél több sikeres pályázatot kezdeményezhessenek, ezzel fejlesztve nem csak saját vállalkozásukat, hanem a térséget is.

A kamara (GYMSM KIK) Fertő-Rábaközi Térsége a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli irodáival közösen szervezett pályázati tájékoztatói 2018. március 5-én  Kapuváron és      2018. március 12-én Csornán folytatódnak.

 

Tekintse meg az előadók mellékelt prezentációit.