Üdvözöljük a

Fertő-Rábaköz térségi elnöki értékelés és tervek | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fertő-Rábaköz térségi elnöki értékelés és tervek

Szakács Imre Fertő-Rábaközi kamarai térségi elnöknem engedhetjük, hogy csak a szavaké legyen a főszerep. A vállalkozásoknak kézzel fogható eredményekre van szüksége, aminek eleget kell tennünk helyi szinten.”

 

Gazdasági szempontból ez az ország legdinamikusabban fejlődő megyéje, és számtalan vállalkozás működik itt. A cél továbbra is nem más, mint a vidék gazdasági fejlesztése az önkormányzat és a kamara együttes összefogásával. Helyi szintű előadások, tájékozatók, programok, rendezvények és nem utolsó sorban helyi ügyfélfogadás, hogy a vállalkozók időt és energiát spórolva gyorsabban megkapják a számukra értékes, fontos információkat vállalkozásuk működtetéséhez. Ezen felül mind a települések, mind a kamara közötti információáramlása során a vállalkozók gyorsabban juthatnak információhoz az egyéb jogszabályi és törvényi változásokról. A még nem kamarai tagok, pedig megismerhessék az ingyenes szolgáltatásainkat, tanácsadásainkat (pénzügyi, jogi, kereskedelmi, külkapcsolati, hitel, szakképzés, pályázat, stb.)

 

Ez évben is szeretnénk a szolgáltatási palettánkat mindenki számára elérhetővé tenni. Még több szakmai előadást a térségben megvalósítani, illetve hatékonyan részt venni a vállalkozások fejlődésében.

 

 

 

Szakács Imre Fertő-Rábaköz térségi elnök

 

 

 

További információt ad: Szabó Edit a +36 96 260 147-es telefonszámon és a csorna@gymskik.hu emailcímen.