Üdvözöljük a

Online adatbázis | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Online adatbázis

Vállalkozása számára nemzetközi üzleti partnereket keres?

Új piacokon szeretne üzleti sikereket elérni?

Megbízható külföldi ügyfelekkel kívánja felvenni a kapcsolatot?

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózatával mindez megvalósulhat!

 

 

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletfejlesztési hálózat üzleti partnerkereső szolgáltatásával Ön időt, pénzt és energiát megtakarítva találhat megbízható partnereket a világ több mint 50 országában.

 

A hálózat folyamatosan bővülő adatbázisa segítségével sikeres együttműködésekhez kereshet klienseket és partnereket. Személyre szabható online hírlevelünk segítségével pedig Ön időt, energiát és pénzt megtakarítva értesülhet az Enterprise Europe Network legfrissebb üzleti ajánlatairól!

 

 

 

 

Keressen a hálózat online adatbázisában díjmentesen ITT!

 

Ha ITT regisztrál rendszerünkbe lehetősége van automatikus értesítéseket is kérni az adatbázisból, hogy az Ön által megadott témákban a legfrissebb üzleti, technológiai vagy pályázati partnerkereső profiljainkról azonnal, közvetlen tájékoztatást kapjon.

Ha keresgéléshez vagy az automatikus értesítések beállításához segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az een@gymskik.hu címen, illetve a 96/520-205-ös vagy 96/520-290-es telefonszámon.

 

 

Amennyiben Ön saját üzleti ajánlatot vagy üzleti keresést kívánna létrehozni, kérjük szíveskedjen a csatolt állományokban feltöltött üzleti együttműködési adatlapot kitölteni és az een@gymskik.hu email címre kollégáinknak elküldeni.