Üdvözöljük a

ECOSTRAT | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ECOSTRAT

Cél: Nyugat-Magyarország és Burgenland gazdasági fejlődésének elősegítése.
Futamidő: 2009.július 01 – 2013. március 31.

Folyamat: minőségmenedzsment, vezetési módszerek, tréning

Program: Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013

A napi üzletmenet okozta elfoglaltság miatt egyrészről nem tudják a vállalkozások elmélyülten vizsgálni a piacokat, az esélyeket, a jövőbeni trendeket, a vásárlói igényeket és a piaci réseket, másrészről ez az időhiány nehezíti a saját termékek és a vállalaton belüli folyamatok elmélyült tanulmányozását, a munkavállalók folyamatos képzését.

 

Miben segített az ECOSTRAT projekt?

 

Elsősorban minőségmenedzsment, vezetési módszer, amely elősegítheti vállalkozása hatékonyságának és versenyképességének fokozását, képzések szervezésével.

Információs napok, menedzsment klub rendezvények lebonyolításával, aktuális, az Ön vállalkozását is érintő kérdésekben, mint jogszabály változások, innováció, munkabiztonság, megújuló energia. Ezen rendezvények során megszerzett ismereteket hatékonyan alkalmazhatják a vállalkozásoknál. Ezen kívül rendelkezésre áll egy vásárlóerő-tanulmány, és egy trendfelmérő tanulmány a határ menti régióban működő vállalkozások megerősítésére.

 

Ecostrat sikertörténet

 

Korszerű ledlámpákat gyártó cég szeretett volna egy multinacionális vállalat beszállítójává válni. Hosszú, kemény munka után ez sikerült is, ám kis idő múlva a kereslet növekedése után rájött, hogy egyre nehezebben tud lépést tartani a megnövekedett igényekkel.

Ekkor vett részt ez ECOSTRAT projekt keretében tartott Minőségmenedzsment tréningen, amely arról szólt, hogy hogyan tudja a vállalat sikerességét hosszú távon fenntartani és befolyásolni.  Egyre tudatosabbá vált a cég számára az, hogy nem csak a vállalat vezetőjének, de valamennyi dolgozójának felelőssége a folyamatos fejlődés. Fontos, hogy mindenki tisztában legyen a vállalat céljaival, növelje a vállalat teljesítményét. A cél az, hogy  mindenkinek egy kiváló minőségű lámpa jusson az eszébe, ha a cég nevét hallja!

A tréning hatására elindított folyamatos fejlesztés és a minőségmenedzsment elveinek alkalmazása révén már a harmadik beszállítói szerződését írja alá.

 

Projektmenedzser: Rácz-Molnár Zsófia

 

Honlap: www.eco-strat.eu