Üdvözöljük a

Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában 2019 | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában 2019

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) közreműködésével adja közre tájékoztató kiadványát „Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában – 2019” címmel.

A kiadvány részletes ismertetést ad azokról a tudnivalókról, amelyeket a vállalkozóknak németországi és ausztriai tevékenységük végzése során mindenképpen figyelembe kell venniük. A naprakész információkat tartalmazó kiadvány hasznos segítséget nyújt mindazoknak, akik már évek óta jelen vannak a német és az osztrák piacon, mind pedig azon vállalkozások részére, amelyek ezután kívánnak aktív piaci szereplőkké válni.

 

A kiadvány a foglalkoztatási és vállalkozási feltételeket figyelembe véve információkat ad a munkaerő-kölcsönzés lehetőségeiről és feltételeiről, egyben segítséget kíván nyújtani egyéni vállalkozóknak és azoknak a magánszemélyeknek is, akik Németországban vagy Ausztriában kívánnak munkát vállalni.

 

Magyar vállalkozóként külföldi munkavégzéssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: een@gymskik.hu

Tel: + 36 96 520 290