Üdvözöljük a

SMART-UP hírlevél 1. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SMART-UP hírlevél 1.

Szerző: Rácz-Molnár Zsófia | 2018. november 22.

Elindult a magyar – osztrák határtérség legnagyobb start-up projektje, nem meglepő módon, SMART-UP néven!

Innováció-menedzsment

 

A SMART-UP célja, hogy fiatal és induló cégek közötti aktív üzleti együttműködések létrejöttét segítse elő.

Fiatal (öt évnél nem régebben alapított) osztrák és magyar cégek innovációs teljesítményének felmérésére kerül sor. Már kidolgozásra került a módszertan, megtörtént az első felmérő interjú és most folyik a további interjúk előkészítése.

Az eredmények alapján cégre szabott innováció-menedzsment tanácsadásban részesülhetnek a résztvevő vállalkozások azzal a céllal, hogy innovációs potenciáljuk hasznosításával megerősödjenek.

Célzott akciótervet alakítunk ki számukra célzott, a vállalkozás számára ajánlható kutatási K+F infrastruktúra, K+F együttműködési lehetőségek bemutatásával.

A felmérések eredményéből összefoglaló tanulmány is készül a gazdaságfejlesztéssel foglalkozó szervek, stakeholderek és vállalkozások számára.

 

Vállalkozói ötlet

 

Van egy jó ötleted?

Ez alapja lehet egy sikeres vállalkozásnak?

Vegyél részt ötletgeneráló, ötletgyűjtő rendezvényeinken és az ötletgazdák megmérettetésein!

Regisztrálj! Légy tagja vagy vezetője egy-egy üzleti teamnek!

A kiválasztott ötletek, üzleti teamek számára tréningeket, szakmai workshopokat szervezünk összekapcsolva a start-up közösség tevékenységeivel.

A szakértők által piacképesnek ítélt ötleteket képviselő üzleti teamek coaching és mentorálás formájában további segítséget kapnak, hogy végül élesben elindíthassák az alapötletekre felépített vállalkozást.

A folyamat: ötlet - jelentkezés - validálás - tréning, coaching, mentorálás - vállalkozás alapjainak lefektetése - vállalkozás elindítása.

 

Tudj meg többet és jelentkezz!

 

STARTUP-PANNONIA

 

Csatlakozz a magyar-osztrák határtérség új start-up közösségéhez!  

Vegyél részt szakmai programjainkon, bővítsd ismereteidet és szélesítsd kapcsolatrendszeredet!

 

A gesztorszervezetek vezetésével konkrét üzleti problémákat boncolgató szakmai rendezvényekre céglátogatásokra és networking eseményekre kerül sor.

 

A start-up közösség kialakítja működési kereteit, a csatlakozás lehetőségeit.

 

A rendszeres találkozók szintén hozzájárulnak a pezsgő közösségi élethez.

 

Kommunikáció, információ csere kiemelt színtere az online közösségi platform (www.startup-pannonia.eu ) és a közösségi háló (facebook.com./startuppannonia)!

 

A hírlevél az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Program ATHU052 – SMART-UP projektjének keretében valósul meg. A projektet az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja.

 

 

Csatolt állományok: