Üdvözöljük a

2018. május 24. - Gazdasági konferencia Bécsben | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

2018. május 24. - Gazdasági konferencia Bécsben

2018. május 24-én az Osztrák Gazdasági Kamara és az Enterprise Europe Network gazdasági konferenciát szervezett Bécsben, amelynek keretében a közép-kelet-európai térségben felmerülő aktuális kihívások kerültek megvitatásra. A „Chances and Challanges in Central Europe” elnevezésű rendezvény célcsoportját elsősorban a járműipari szektorban és a fémmegmunkálás területén dolgozó vállalkozások jelentették.

WKO

A konferencia nyitóbeszédét Audi Hungaria Zrt. részéről Philip Boldt tartotta. A nap folyamán a résztvevők megvitatták a fennálló munkaerő-piaci helyzet kihívásait, az ellátási láncban jelentkező új akadályokat és az ehhez kapcsolódó finanszírozás, kockázat-menedzsment kérdéseit. A rendezvény keretében megszervezett egyik panelbeszélgetésen a GYMS megyei vállalkozások képviseletében a Julius-Globe Kft. –től Rácz Erika, továbbá Christian Miller, Prága Kereskedelmi Tanácsosa és Stefan Vratny, a szlovákiai EEN koordinátora vett részt.

A rendezvényen a számos magyar és osztrák vállalkozás mellett cseh, szlovák, lengyel és ukrán cégek is részt vettek, akik a délután folyamán kétoldali megbeszéléseket folytattak egymással.

Csatolt állományok: