Üdvözöljük a

Diákokkal együtt készülünk a Ballagási Kiállításra | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Diákokkal együtt készülünk a Ballagási Kiállításra

Idén harmadik alkalommal szervezi meg a kamara (GYMSM KIK) szeptember 9-10-én Győrben a Ballagási Kiállítást, ahol a ballagásra váró fiatalok találkoznak a kereskedőkkel, szolgáltatókkal.

Időben ráhangolódhatnak a közelgő ünnepi eseményre. Ez egy olyan piactér, ahol mindenki egy helyen van annak érdekében, hogy a ballagás (szalagavató) sikeres és felejthetetlen legyen.

 

Az idei nagy volumenű rendezvény szervezési munkájában új elemként jelenik meg, hogy az érintett diákok is részt vehetnek az előkészítésben. Ötleteiket megvalósítja a kamara.

 

Több iskola lelkes diákjai érkeztek a kamarába ötletekkel, javaslatokkal.

 

Április utolsó hétfőjén érkeztek a kamara győri székházába a diákok. „Amit ők szeretnének, mi azt teremtjük itt meg!” – nyilatkozták a szervezők.

Lendvay Patrik köszöntötte a fiatalokat, aki maga is számos esemény ceremónia mestere. A Ballagási Kiállításon az Ő vezetésével járják be a helyszínt, a látnivalókon túl számos hasznos információt is kapnak majd az időről időre érkező újabb osztályok a szeptemberi kiállításon.

 

A kamara célja, hogy olyan vállalkozói közösség legyen jelen, akik megbízhatóak, minőségi áruval rendelkeznek és kifogástalan szolgáltatást nyújtanak. 2019-ben a diákok és a szervezők közötti élmény alapú, közös gondolkozás eredménye még színesebb, érdekesebb Ballagási Kiállítást ígér.