Üdvözöljük a

Ballagási kiállítás - különlegesnek tartották | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ballagási kiállítás - különlegesnek tartották

Szerző: Dömötör Éva | 2018. október 8.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata 2018 októberében második alkalommal szervezett Ballagási kiállítást. A kétnapos eseményre a győri középiskolák végzős tanulóit, osztályfőnökeit és szüleiket hívták. A kamara egy valós és virtuális piacteret szervezett székháza konferencia helyszínein, ahol a kiállító vállalkozások bemutathatták számukra a ballagásokhoz kapcsolódó termékeiket, szolgáltatásaikat.

 

Ballagási Kiállítás 2018

Célunk az volt, hogy a végzős osztályok támogatást kapjanak a ballagási rendezvény megszervezésének minden fontos pontjához, egy helyen tudják felmérni a jelenlegi piaci kínálatot, így a megfelelő ár-érték arányú termék kiválasztására nyíljon lehetőségük. Továbbá segítséget, ötleteket kapjanak ahhoz, hogy milyen trendek, termékek, szolgáltatások megrendelésével tehetik emlékezetesebbé ballagásukat-tájékoztatott Molnár Albert az esemény házigazdája, a Kereskedelmi tagozat alelnöke.

 

Közel 60 osztály tanulói érkeztek látogatóként, ütemezett időpontokban. Mindenkinek volt elég hely és idő, hogy kérdezzenek, próbáljanak, egymás között is megvitassák a látottakat. Egy ballagási videó fogadta a diákokat, ráhangolva őket az ünnepre. Majd egy „idegenvezető” kalauzolta őket a különböző helyszíneken, majd betekinthettek egy virtuális térbe tekinthettek be és végül módjuk nyílt a szabad, kötetlen nézelődésre, próbálgatásra, kérdezésre. Minden látogató vidám, érdeklődő és nyitott volt.

 

Az eseményt médiaérdeklődés is kísérte. A megye napilapja arra kereste a választ, hogy mennyibe is kerül a családoknak ez az esemény.A végeredmény azt mutatja, hogy nem kevés pénz kell rá.

Ezért is fontos, hogy megbízható, minőségi termékek közül választhassank az érintettek.

A kamara által szervezett piactér betöltötte célját.

„ A tabló, a tánctanár, a bankett, a ruha sok pénzt visz el… De minden jó, ha a vége jó – ebben próbál segíteni egy különleges kiállítás is.” – írta a megyei napilap.

 

Ajánljuk a Győr+ Média videós beszámolóját: https://www.youtube.com/watch?v=VR-2CGqBeFM és ajánljuk az XM-Pictures Ballagási filmjét is.