Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ballagási Kiállítás a Kamarában 2019 szeptemberében

Szülőket, diákokat is várunk!

A kamara 2019. szeptemberében ismét ballagási kiállítást szervez, melynek keretében célunk, hogy a végzős osztályok támogatást kapjanak a ballagási rendezvény megszervezésének minden fontos pontjához, egy helyen tudják felmérni a jelenlegi piaci kínálatot, így lehetőségük nyíljon a megfelelő ár-érték arányú termék kiválasztására.

Időpont: 2019. szeptember 9-10.

Helyszín: Kamarai székház, 9021 Győr, Szent István út 10/A

A ballagó osztályok regisztrációja itt történik.

Bővebb információ a kiállításról itt.

 

Ballagási kiállítás - különlegesnek tartották

2018. október 8.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata 2018 októberében második alkalommal szervezett Ballagási kiállítást. A kétnapos eseményre a győri középiskolák végzős tanulóit, osztályfőnökeit és szüleiket hívták. A kamara egy valós és virtuális piacteret szervezett székháza konferencia helyszínein, ahol a kiállító vállalkozások bemutathatták számukra a ballagásokhoz kapcsolódó termékeiket, szolgáltatásaikat.

 

Ballagási Kiállítás 2018

Megnyílt az első kamarai Ballagási kiállítás Győrben

Molnár Albert a kamara (GYMSMKIK) Kereskedelmi Tagozatának alelnöke nyiotta meg a "piacteret", ahol a ballagás ruháit, fotóit, tablóit, kellékeit biztosító és szolgáltató vállalkozások találkoznak a diákokkal, szülőkkel. (A hírt megnyitva a videó nagyobb méretben vetíthető)

Diákokkal együtt készülünk a Ballagási Kiállításra

Idén harmadik alkalommal szervezi meg a kamara (GYMSM KIK) szeptember 9-10-én Győrben a Ballagási Kiállítást, ahol a ballagásra váró fiatalok találkoznak a kereskedőkkel, szolgáltatókkal.