Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Munkahelyi képzések támogató programja- információs nap november 7-én

Szeretné munkavállalóit a legjobb szakemberekké képezni? Szívesen megismerné a támogatott munkaerőképzés lehetőségeit?

Tisztelettel meghívjuk információs napunkra, ahol  tájékozódhat a pályázati forrásokból megvalósítható képzések lehetőségeiről.

Időpont: 2018. november 7., szerda 10:00- 13:00 

Helyszín:  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9021 Győr, Szent István út 10/a)

Vállalkozásra fel! - A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub és a MNKSZ közös projektrendezvényt tartott

Győrben, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubja meghívására a kamarai székházban tartották  a BE THE CHANGE” ERASMUS+ PROJEKT magyarországi zárórendezvényét október 16-án. A projekt a vállalkozóvá válás elősegítésének módszereit kutatta, a generációk közötti tudásátadás alkalmazásával. Az öt országot átívelő projektben hazánkat a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség képviseli. A klub és a szövetség évek óta ápol egymással kiváló szakmai és emberi kapcsolatot. Ez a nagy érdeklődéssel megtartott győri esemény egy mérföldkőnek tekinthető a két szervezet kapcsolatában.

Ismerje meg a rendezvény előadóit: http://noikarrier.hu/files/eloadok.10.15.pdf

Kattintson a projekt oldalakra (web,f) a szakmai tartalmak és események megismerése céljából.

https://bethechange-project.eu/hu/home-4/

https://www.facebook.com/bethechange.erasmus/

Ismerje meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetséget: http://www.noikarrier.hu/

BeTheChange 2018. GYMSM KIK

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2018.10.15.

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy hatodik óráján a hallgatók csapatokat alkotva először mutatták be vállalkozásuk tervét a mentoroknak. Az óra célja a vállalkozás meggyőző bemutatásának gyakorlása, tökéletesítése három percben az eddig tanultak és a szakértő mentorok tanácsai, hozzászólásai segítségével.

Építőipari szakmai nap a kamarában novemberben is

2018. október 16.

Időpont: 2018. november 16. (péntek) 10:00-13:45

Helyszín: GYMSM KIK (9021 Győr, Szent István út 10/A, Baross terem

Kamaránk 2018. november hónapban szakmai előadássorozatot szervez vállalkozók, magánépítkezők, közös képviselők részére. Bővebb információ

Adatvédelmi tisztviselő képzés indul a megyei kamarában!

2018. október 11.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Adatvédelmi Rendelet előírásaival összhangban Adatvédelmi Tisztviselő képzést szervez. 

Képzés időpontjai:  November 8., 15., 22., 29. naponta 9.00 – 17.00 óra között

Helyszín: Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Jerfy terem

Elektronikus kapcsolattartás - Hatósági információk első kézből!

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Megyei Mérnöki Kamara 2018. október 8-án „ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁS A HATÓSÁGI ELJÁRÁSBAN” címmel  szakmai tájékoztató fórumot tartott a kamarában. Az előadáson elhangzott prezentációt és hasznos tájékoztató anyagokat a mellékletben találnak.

Előadás a munkavégzésre irányuló jogviszonyokról, munkaügyi szabálytalanságokról

A munkavégzésre irányuló jogviszonyokról és a munkaügyi ellenőrzések során megállapított leggyakoribb munkaügyi szabálytalanságokról tartottak előadást a Munkaügyek világa klub szeptemberi előadásán.

8 órás munkavédelmi képviselői képzés indul Győrben a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásaival összhangban 8 órás MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ TOVÁBBKÉPZÉST szervez. Bővebben itt

 

Helyszín: Kamarai székház 9021 Győr, Szent István út 10/A

Időpont: 2018. október 26., péntek 8.00 – 16.00 óra, Klauzál terem

Előadó: Hanich János munkavédelmi szakmérnök

 

Jelentkezzenek már most!

Meghívó Horizon2020 infokommunikációs technológiai (IKT) konferenciára és üzletember találkozóra Bécsbe

2018. július 17.

Szíves figyelmébe ajánljuk a Horizon 2020 ICT konferencia keretében szervezett Face2Face nemzetközi partnerkereső találkozót, melynek idén Bécs ad otthont, 2018. december 4-6. között.

A rendezvény az Enterprise Europe Network és az Ideal-ist hálózatok közös szervezésében valósul meg. Vállalatok, egyetemek, valamint kutatóintézetek képviseltetik magukat a világ számos pontjáról. A program kitűnő lehetőséget nyújt új projektötletek megosztására és a H2020 ICT felhívásokhoz új partnerkapcsolatok kiépítésére.

Kamarai szalon-Ünnepeld a csendet!

Időpont: 2018.október 29. hétfő, 17 óra

Helyszín:Kamarai székház 9021 Győr, Szent Isván út 10/A

Előadó: Maharishi

 

Különleges programot tart nekünk Maharishi és megosztja velünk a Tér Elem csodáját, élvezhetjük az üresség semmihez sem hasonlítható élményét.

 

A rendezvény a Kamara és  Maharishi jóvoltából TÉRÍTÉSMENTES, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció itt.

Konjunktúra kutatás - Töltse ki online kérdőívünket!

2018. október 2.

INDUL AZ MKIK GVI 2018. OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait. Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely néhány percet vesz igénybe. A kérdőív a http://gvi.hu/k/konjunktura címen érhető el.

MS Office 2018 haladó képzés indul Mosonmagyaróváron!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Mosonmagyaróvári térség kezdeményezésére 8 alkalmas, 24 órás MS Office 2018 képzést szervez Mosonmagyaróváron. A képzés időpontja: 2018. október 29.

Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2018.10.08.

Dr. Konczosné Dr. Szombathelyi Márta köszöntötte a hallgatókat és bemutatta az óra előadóit, Sáhó Lászlót az X-Holding Zrt.-től és Horváth Szabolcsot a Borsodi Műhely Fémmegmunkáló Kft.-től.

Miért éppen műanyagfeldolgozó?

Diákok bemutatják a műanyagfeldolgozó technikus képzést
Diákok bemutatják a műanyagfeldolgozó technikus képzést

Veszprémben, az Ipari Szakgimnázium 13. éves tanulói bemutatták a műanyagfeldolgozó technikus képzést, amely egyre népszerűbb, hiszen a megyében működő nagy, műanyaggal foglalkozó cégek munkaerő igényének kielégítését célozza meg.

XVII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2018. évben immár XVII. alkalommal szervezi meg a Halászlé Partit, melyre szeretettel várjuk a kézműipari tagozat  tagjait 2018. október 26-án pénteken 18.00 órától a Kristály Étteremben!

„A jelen tanulója, a jövő mestere” tanuló verseny

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara második alkalommal szervez versenyt eladó és vendéglátóipari tanulók (pincér, szakács, cukrász) részére, „A jelen tanulója, a jövő mestere” címmel.

Időpont: 2018. október 19. (péntek) 8:00-13:00
Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza (9021 Győr, Szent István út 10/A)

Bővebben a rendezvényről.

Szeptembertől indult a Digitális Jólét Hitelprogram

A program 2018 szeptemberétől kedvezményes (0%-os kamatozású), legalább 5 és legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitellel támogatja a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve startupok digitális termék- és szolgáltatás-fejlesztési projektjeit. A Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozások 2018 szeptemberétől a megyei MFB Pontokon igényelhetik a kedvezményes hitelt. Bővebb információ https://digitalisjoletprogram.hu/…/digitalis-jolet-hitelpro…