A KKV klub tagjai!

Legyen Ön is tagja a kamarában működő KKV klubnak, várjuk Önt is 2015. április 2-án 15.00 órakor megrendezendő interaktív klub rendezvényükön, melynek keretében TRENDEK ÉS BRANDEK címmel vitatjuk meg a vállalkozásokat érintő legfontosabb aktualitásokat.

Lélekmelegítő hangok a Kamarai Szalonban!

A 10 éves Kamarai Szalon februári vendége KÖVI SZABOLCS, fuvolista, zeneszerző volt. Hatalmas érdeklődés kísérte a teltházas programot.

Kövi Szabolcs interjú a hircity.hu-n 2015

Tűzvédelmi szakvizsga a kamarában!

Időpont:                  2015. február 28. szombat, 8.00 – 13.00 óra

Helyszín:                 Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9021 Győr, Szent István u.

                                10/a, 1. emeleti oktatóterem

Inno-Plato csoport működik a kamarában!

A Plato csoportban 18 vállalkozásvezető részvételével és 2 keresztapa irányításával elindult munka biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés és az üzleti fejlődés eredményességét.

Konferencia a térfigyelő kamerarendszerek tapasztalatairól!

Térfigyelő kamerarendszerek a közösségek szolgálatában - Pályázati lehetőségek a biztonságos környezetért 2015. március 5., csütörtök 14.00 óra Győri kamarai székház


Képtalálat a következőre: „térfigyelő kamerarendszerek”

Házkezelők a kamarában!

Kamaránk szolgáltatási tagozata immár 2 éve üzemelteti a házkezelők klubját, melynek keretében közös képviselők, lakásszövetkezetek és házkezelő vállalkozások kapnak időről-időre hasznos információkat tevékenységükhöz.

KKV klub kicsit másképp!

2015. évtől a KKV klub egy új színfoltja lesz a kereskedelmi és iparkamarának.

Kamarai Szalon januárban!

Nagy érdeklődés kísérte Tánczos Anita elismert ruhatervező január 28-i előadását a Kamarai Szalonban. Íme néhány jótanács az üzleti protokollhoz.