Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Tűzvédelmi szakvizsgát tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján, melyen 30 szakember tett sikeres vizsgát és szerzett vizsgabizonyítványt.

összefoglaló az októberi Autótechnikai Klubról

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata AUTÓTECHNIKA KLUBjának októberi rendezvényén, az autóalkatrész-kereskedelem, a gépjárműjavítás, valamint a feketegazdaság visszaszorításának lehetősége állt a középpontjában.

Házigazda: dr. Nagyszokolyai Iván volt.

Ismét ülésezett a kamara szolgáltatási tagozata

Aktív elnökségi ülés keretében dolgozta fel a kamara szolgáltatási tagozata a folyamatban lévő aktivitásait és a 2017. év utolsó hónapjaira tervezett programjait, várható eseményeit.

Kamarai Kommunikációs Klub, október 16.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata által szerevzett szeretettel Kamarai Kommunikációs Klub soron következő eseményén,  a NEMAK Győr Alumíniumöntöde Kft. kommunikációs gyakorlatát ismerhettük meg.

Ezúttal is teltházas volt a győri Kamarai Szalon

A Kamarai Szalon októberi eseményén Knollmár Marica a szívünkhöz vezető utat mutatta be a résztvevőknek.

Kamarai Szalon a hála jegyében november 29-én Győrben

Vendégünk: Zsubrits Zsolt és Kövi Szabolcs.

Összefoglaló a Plato csoport találkozójáról, október 25.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának támogatásával sikeresen működik a vállalkozásvezetők és első számú cégvezetők részére 2017. májusában életre hívott Plato csoport a kamarában.

Bankár Klub, október 19., GYMSM KIK székház

A bankár klub októberi összejövetelén formabontó pénzügyi megoldásokkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

Gondolatok a "Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről" (2017.09.27.) című konferenciáról

Nagyszerű szakmai élmény részesei lehettünk a Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről szóló konferencián (2017.09.27.) a GYMSM KIK székházában!
Köszönjük előadóinknak a hasznos és gyakorlatias tanácsokat.

 

Új belépő kamarai tagok fórumát tartottak október 16.-án a GYMSM KIK székházában

Kamaránk számára rendkívül fontos, hogy tagjaink a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában létrehozott önkéntes tagságukból a lehető legtöbbet profitálják.