Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kezdő vállalkozások vezetői klubja indul a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási és kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a „Kezdő vállalkozások vezetői klubjának”alakuló rendezvényére, mely 2017. április 6-án, csütörtökön 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Vállalatirányítási rendszerek tapasztalatai a KKV vezetők klubjában!

Élénk érdeklődés, felhasználói és rendszer bevezetői vélemények, kérdezz – felelek, tapasztalat- és információátadás – Ez jellemezte a KKV vezetők klubjának február 21-i összejövetelét.

AUTÓTECHNIKA KLUBOT indít a kamara!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási és kézműipari tagozata AUTÓTECHNIKA KLUBOT indít.

Időpont:              2017. április 7., péntek 14.45 óra

Helyszín:             Széchenyi István Egyetem, 9026 Győr, Egyetem tér 1., „E” terem

Informatikai megoldások KKV-k számára - Fórum a mosonmagyaróvári térségben!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt az INFORMATIKAI KLUB „Itt az IT”címmel meghirdetett rendezvényére, melyet 2017. március 28-án, kedden 14.00 órakor tartunk a mosonmagyaróvári térségben működő és a téma iránt érdeklődő vállalkozások részére.

Sikeres szakmai fórum a vámklub szervezésében!

Kamaránk szolgáltatási tagozata 2017. március 22-én „Újraértékelés az Uniós Vámkódex tükrében” címmel sikeres szakmai fórumot szervezett, melyet számos szakmai érdeklődő tisztelt meg érdeklődésével.

Havonta ülésezik a szolgáltatási tagozat elnöksége

Kamaránk szolgáltatási tagozatának elnöksége hónapról hónapra ülésezik annak érdekében, hogy kamarai tagjaink egyre több szolgáltatáshoz, szakmai, üzleti és kapcsolatéíptési lehetőséghez, valamint a vállalkozások működtetéséhez elengedhetetlen információkhoz jussanak a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Házkezelői fórum számos információval!

Kamaránk szolgáltatási tagozatának kezdeményezésére immár 4 évvel ezelőtt alakult meg a társasházkezelők klubja, mely 2017. január 24-én ismét számos hasznos információval várta a társasházak és lakásszövetkezetek képviselőit.

Aktivitás és elkötelezettség a szolgáltatási tagozat megújult elnökségében!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatának megújult elnöksége hisz a kamara összetartó erejében, az üzleti közösségben rejlő lehetőségekben és a vállalkozások számára kínált hiteles programokban. Meggyőződésünk, hogy a kamara egy olyan üzleti közösség, mely lehetőséget ad, kapcsolatokat hoz létre és szakmai hátteret biztosít.

 

A 2017. évi első elnökségi ülés keretében (január 17.) számos új gondolat és szakmai programjavaslat  fogamazódott meg a tagozat elnökségi tagjaiban.

Megalakult az informatikai klub!

Nagy számú érdeklődő kísérte figyelemmel a szolgáltatási tagozat által életre hívott informatikai klub alakuló rendezvényét február 2-án a kamara székházában.

Kamarai Szalon március 27-én!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában immár 12 éve működő Kamarai Szalon 2017. március 27-én, hétfőn 17.00 órától várja érdeklődőit következő előadására, mely "Az "élet női és férfi oldala, avagy mitől nő egy nő és mitől férfi egy férfi" címmel kerül megrendezésre a kamara székházában.

I. Győri Prevenciós konferencia – Nagy érdeklődés, teltházas rendezvény

2017. február 17.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és győri térségi elnöksége 2017. évben szervezte meg első alkalommal I. GYŐRI PREVENCIÓS KONFERENCIÁT, melynek keretében azon TABU témák határait feszegettük, melyekről nem szeretünk beszélni, de egyre inkább megjelenik az üzleti és a privát szférában egyaránt.

Plato csoport indul a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése a korábbi évek sikereire alapozva újabb Plato csoportot indít a kamarában.

A Kamarai Szalon vendége volt Szabó Gyuri bácsi!

Hatalmas érdeklődés kísérte a Kamarai Szalon januári rendezvényét, ahol minden az egészségmegőrzésről szólt....

A Győr-Moson.Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon januári vendége Szabó György bükkszentkereszti "füvesember" volt.

Házkezelői klub Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt HÁZKEZELŐI FÓRUMÁRA, melyet 2017. április 4-én, kedden 15.00 órakor tartunk a mosonmagyaróvári térségben működő és a téma iránt érdeklődő lakásszövetkezetek, közös képviselők és szakmai érdeklődők részére.

Kamarai Szalon a kitartásról, a hitről, a bizalomról és az emberek szeretetéről...

Több mint 100 érdeklődő volt kíváncsi a Kamarai Szalon február 22-i előadására, melyet „El Camino és az életünk útjai” címmel szerveztünk érdeklődőink részére.