Kamarai rendezvények

<< 2014 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617181920
212224252627
282930    

Társasházkezelők klubja

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt az Társasházkezelők klubjának 2014. évi második összejövetelére, mely 2014. május 6-án, kedden 10.00 órától kerül megrendezésre a kamara székházában.

Látogatás a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Magas szinten fogadták kamarai delegációnkat Győrben a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred likócsi bázisán.

Változtass, hogy változhass - Kamarai Szalon áprilisi előadása!

A kamara szolgáltatási tagozata keretében működő Kamarai Szalon szeretettel meghívja érdeklődőit az április 30-án, szerdán 17 órakor kezdődő programjára. Soóky Andrea "VÁLTOZTASS, HOGY VÁLTOZHASS" című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

Az informatikai klub eredményei

A kamara szolgáltatási tagozata által életre hívott informatikai klub immár második rendezvényét tartotta március 4-én a kamara székházában.

KKV klub 2014-ben is sikerrel!

Kamaránk szolgáltatási tagozatának kezdeményezésére 2013-ban indult el a KKV klub, mely 2014-ben is sikerrel folytatja tevékenységét. Videointerjú számviteli témájú rendezvényről.

Megjelent az Adótanácsadó 2014.

Hasznos információk, útmutatók és szabályozások a 2014. évi adótanácsadó tematikus különszámában. Lapozzon bele Ön is kis- és középvállalkozások részére készült Általános adózási tájékoztatóba!

Az első győri nemzetközi vagyonvédelmi konferencia híre a detektor magazinban is!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata által életre hívott vagyonvédelmi klub 2013. november 20-án tartotta első nemzetközi konferenciáját, melyről a Detektor magazinban is részletes híradást olvashatunk.

Vidám, különleges programmal zárta az évet a szolgáltatási tagozat

Kamaránk szolgáltatási tagozata 2013. évben ismét egy nagysikerű évzáró rendezvénnyel zárta az üzleti évét, melynek image videóját itt tekinthetik meg.

Újbor és sajtfesztivál - már a tizedik!

Kamaránk kereskedelmi és szolgáltatási tagozata szakmai utazást szervezett a 2013. november 30. - december 1. között a Budapesti Vajdahunyad várban megrendezett X. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Vendégünk volt Járai Zsigmond!

2013. november 13.

A szolgáltatási tagozat által életre hívott KKV klub vendége volt JÁRAI ZSIGMOND, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának elnöke.

Gondolatok a Kamarai Szalon októberi rendezvényről!

Egész évben várja Önöket a Kamarai Szalon minden hónap utolsó szerdáján Győrben a kamara székházában!

Teltházas marketing konferencia

Ötletek a vállalkozások üzletmenetének további fellendítéséhez, újabb marketing fogások bemutatása, értékesítési csatornák átgondolása, a vállalkozások ismertségének és elismertségének növeléséhez vezető lehetőségek feltárása - csak néhány gondolat a teltházas marketing konferencia előadóitól.

Szolgáltatási tagozat elnöksége!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatának elnöksége folyamatosan azon dolgozik, hogy tagvállalati igényeit kielégítve szervezzen szakmai fórumokat, tapasztalatcserét és kapcsolatteremtést elősegítő rendezvényeket. Forduljanak Önök is bizalommal elnökségi tagjainkhoz!

Vagyonvédelmi szakemberek találkozóhelye lett az iparkamarai vagyonvédelmi klub!

Havi rendszersséggel találkoznak a vagyonvédelmi szakma képviselői a Kereskedelmi és Iparkamarában!

Kamarai Szalon májusi vendége Carla Galli

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő kamarai Szalon háziasszonya, Büss Zsuzsanna nevében szeretettel várjuk Önöket a klub május 28-án, 17.00 órai kezdettel megrendezésre kerülő programjára, melynek előadója Carla Galli életviteli tanácsadó, business coach lesz.

Vagyonvédelmi vezetők klubja

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának következő összejövetelére, mely 2014. április 24-én, 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Kapcsolatteremtési lehetőség a közüzemi szolgáltató vállalatokkal

Kamaránk szolgáltatási és kereskedelmi tagozatának meghívására kamaránkba érkezteka GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt., az E.ON Energiaszolgáltató Kft., a Pannon-Víz Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség munkatársai.

Kapcsolatfelvétel a hatóságokkal - ezt is nyújtja Önöknek a kamara!

Kamaránk szolgáltatási tagozata kiemelt feladatának érzi, hogy megfelelő kapcsolatot építsen ki a legtöbb vállalkozás életében meghatározó szerepet játszó Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal.  

Teltházas Kamarai Szalon

A Kamarai Szalon februári vendége Szabó Szigfrid reflexológus, géniusz díjas feltaláló volt. Előadására nagyon sokan voltak kiváncsiak.

Nagy sikerrel folytatja tevékenységét a társasházkezelők klubja!

Kamaránk szolgáltatási tagozatának kezdeményezésére 2013. évben alakult meg a társasházkezelők klubja, mely 2014. február 18-án tartotta immár második sikeres rendezvényét.

A szolgáltatási tagozat tagjai

Ismerjék meg Önök is a szolgáltatási tagozat tagvállalatait, előállított termékeit és kínált szolgáltatásait. Tekintsék meg Önök is taglistánkat és találjanak ismerősökre, építsenek üzleti kapcsolatokat a kamara segítségével. A szolgáltatási tagozat elnöksége készséggel áll rendelkezésükre kérdéseik megválaszolásában.

A SZOLGÁLTATÁSI TAGOZAT 2013. ÜZLETI ÉVE

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának elnöksége szakmai programokkal, új ötletekkel és hatékony munkavégzéssel szeretné a szolgáltatási tagozat vállalkozásainak érdekeit képviselni és kamarai tagjai számát növelni.

Kivonat az Adótörvények 2014 évi változásaiból!

Kamaránk szolgáltatási tagozata Szarvas Krisztina elnökségi tagunk támogatásával egy teltházas adókonferencia szervezésével zárta a 2013. üzleti évét. Köszönjük, hogy segíthettünk! Forduljanak hozzánk bizalommal 2014-ben is!

Együttműködési megállapodást írt alá a megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kamaránk szolgáltatási tagozatának kezdeményezésére 2013. évben indult el a vagyonvédelmi vezetők klubja, melynek eredményeképpen a 2013. november 20-án megrendezett Első Győri Nemzetközi Vagyonvédelmi konferencia keretében együttműködési megállapodást írt alá a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Szakmai Kamara Országos szervezete.

 

Megalakult a társasházkezelők klubja

Kamaránk szolgáltatási tagozatának kezdeményezésére 2013. november 4-én megalakult a társasház kezelők klubja.

Sikeres kamarai program a Petz Aladár megyei Oktató Kórházban!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata egy sikeres program reményében vette fel a kapcsolatot a megyei kórház vezetésével és párbeszédet kezdeményezett az intézmény és a megyei vállalkozások között. A 2013. november 4-én megvalósult programunk bizonyítja, hogy ismét egy sikeres tagozati kezdeményezés állt a háttérben, mely a megjelent mintegy 20 vállalkozásvezető számára nyújtott betekintést a mindannyiunk életében szerepet játszó vezető egészségügyi intézménybe.

Megalakult a KIKIT - a kamara informatikai klubja!

A szolgáltatási tagozat kezdeményezésére 2013. szeptember 17-én megalakult az informatikai klub. Amennyiben Ön is az informatika területén működő vállalkozás képviselője, kérjük csatlakozzon Ön is a kamara szakmai közösségéhez.

Takarítási világnap akciói Győrben indultak

Győrben Nagy Takarítás-ra készültek2013. szeptember 20-án. A MATISZ őszi Nagy Takarítási Nap kampányhoz kapcsolódva, annak előfutáraként a Per-Clean 2002 Kft. a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatával „TERMÉSZETTUDATOS TAKARÍTÁS” címmel közös programot hirdetett. Az esemény az ENSZ Takarítási Világnapjának jelszavát, “Gondolkodj világméretekben, cselekedj otthon.” választotta mottójául. Videó hír itt elérhető

Újabb sikeres KKV klub rendezvény

Kamaránk szolgáltatási tagozata Lehetőségek és eszközök a KKV-k számára a recesszióban címmel május 23-án megismertette érdeklődőinkkel a KKV klinika eszközeit. A csatolt prezentáció segítségével Önök is betekintést nyerhetnek a program lényegébe!