Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

I. Prevenciós konferencia dr. Zacher Gáborral!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata, győri térsége, valamint a vagyonvédelmi vezetők és a segítő szakemberek klubja tisztelettel meghívja Önt az 1. PREVENCIÓS KONFERENCIÁJÁRA, melyet 2017. február 16-án, csütörtökön 10.00 órakor tartunk a kamara székházában.

HÁZKEZELŐI FÓRUM A KAMARÁBAN - Hitelkonstrukcióval támogatott lakóépületek energetikai felújításai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége (LOSZ) tisztelettel meghívja Önt HÁZKEZELŐI FÓRUMÁRA, melyet 2017. január 24-én, kedden 14.30 órakor tartunk a kamara székházában.

Aktivitás és elkötelezettség a szolgáltatási tagozat megújult elnökségében!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatának megújult elnöksége hisz a kamara összetartó erejében, az üzleti közösségben rejlő lehetőségekben és a vállalkozások számára kínált hiteles programokban. Meggyőződésünk, hogy a kamara egy olyan üzleti közösség, mely lehetőséget ad, kapcsolatokat hoz létre és szakmai hátteret biztosít.

 

A 2017. évi első elnökségi ülés keretében (január 17.) számos új gondolat és szakmai programjavaslat  fogamazódott meg a tagozat elnökségi tagjaiban.

Nagysikerű gála a szolgáltatási tagozat szervezésében!

A kamara szolgáltatási tagozata ismét egy színvonalas gálaműsorral búcsúztatta a 2016. üzleti évét.

KKV vezetők klubja - Egész évben sikerrel!

A KKV vezetők klubja 2016. évben is számos klubtalálkozó keretében kereste a kis- és középvállalkozásokat foglalkoztató kérdésekre adható válaszokat és megoldásokat. A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár 4 éve működő klubja egyre nagyobb érdeklődésre tart számot a megyei KKV-k körében. Tartson velünk Ön is 2017-ben!

A szolgáltatási tagozat stratégiaalkotó tréningje

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata elnökségi tagjai részévételével 2016. november 18-19. között stratégiaalkotó tréninget és elnökségi work-shopotszervezett.

Gyógynövényekkel az egészségmegőrzésért - A Kamarai Szalon januári vendége Szabó György

A KAMARAI SZALON JANUÁR 23-I PROGRAMJÁRA A SZABAD HELYEK ELFOGYTAK!

KÉRJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

A Győr-Moson.Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon vendége 2017. január 23-án, hétfőn 17.00 órától Szabó György bükkszentkereszti "füvesember" lesz.

"Itt az IT" - Informatikai megoldások KKV-k számára az induló Informatikai Klubban

INFORMATIKAI KLUB„Itt az IT”

2017. február 2., csütörtök 15.00 óra

Az informatikai klub alakuló rendezvényén aktuális pályázati lehetőségeket (GINOP-3.2.2-8.2.4-16), informatikai megoldásokat és kézzel fogható gyakorlati ötleteket kínálunk érdeklődő partnereink részére.

Nemzetközi tanirodai versenyt támogat a szolgáltatási tagozat!

Kamaránk szolgáltatási tagozata évről évre támogatja a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola által megrendezésre kerülő nemzetközi tanirodai versenyt.

Kamarai Szalon a hála jegyében!

A Kamarai Szalon összetartó közössége hónapról hónapra immár 12 éve szervezi programjait a test-lélek-szellem harmóniája iránt érdeklődő vállalkozásvezetők részére. November utolsó szerdáján a HÁLA került az előadás középpontjába.

Újabb Nemzetközi vagyonvédelmi Konferencia volt Győrben a kamarában (GYMSMKIK)

Drónok a levegőben, migránsok a határon, munkaerő probléma a vállalatoknál, adták meg a témákat a szervezők. Ki gépen száll fölébe…..vagy nem is száll fölébe, csak felküld egy eszközt, egy drónt. Érdekes, izgalmas témákat fejtettek ki az előadók Győrben, a kereskedelmi és iparkamarában szervezett IV. Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferencián november 29-én. Pintér-Péntek Imre kamaraelnök köszöntőjében rámutatott, hogy a kamara a lehetőségek tárháza. Jó példa erre a Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának eddigi tevékenysége is.

Pintér-Péntek Imre megnyitója 2016. nov. 29