Az informatika és információbiztonság új kihívásairól...

Napjainkban számos új kihívással küzd az informatika, és vele együtt az informatikát használók szinte végtelen köre is. Ha csak az informatika igénybevételének módját nézzük, már akkor is soha nem látott bőségű palettáról lehet választani, melyen ma már komoly alternatívát jelentenek a felhő alapú megoldások. A választás, hogy egy adott vállalkozás vagy intézmény számára melyik a legmegfelelőbb, leggazdaságosabb, leghatékonyabb, nehéz feladat elé állítja a cégek, vállalkozások vezetőit.

Energiahatékonysági törekvések 2014-2020

Információk az energiahatékonyság és -megtakarítás 2020-ig tervezett lépéseiről, a várható pályázati lehetőségekről és az ezekhez társuló támogatásokról.

Elektronikai hulladékok begyűjtése, előkezelése

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a pénztárgépek NAV-hoz történő bekötése során a régi, elavult pénztárgépekről, mint selejt elektronikai berendezésekről gondoskodniuk kell!

Látogatás a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Magas szinten fogadták kamarai delegációnkat Győrben a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred likócsi bázisán.

Kirándult a Kamarai Szalon!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatán belül működő KAMARAI SZALON 2014. augusztus 2-3-án nagysikerű kirándulást szervezett tagjai részére.

Sikeres előadás a KKV Klubban!

Előadónk hasznos gondolatai a „Hogyan találjon magának egy kisvállalkozás piacot?” témakörben elhangzott előadása alapján

Egészségnap -nagy siker volt!

Nagy érdeklődés, több mint 50 szolgáltatás, kóstolók, Müller Péter bölcseletei és szokásos jó hangulat jellemezte a szolgáltatási tagozat 2014. évi egészségnapját. Egészségfalatok, kényeztető masszázsfajták, alternatív gyógymódok, közérzetjavító mozgásformák, szűrővizsgálatok és még számos megelőzési lehetőség várta érdeklődőinket!

Társasházkezelők találkozási helye lett a kamara

Ismét a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában találkoztak a társasházkezelő vállalatok, lakásszövetkezetek és közös képviselők!

Kapcsolatteremtési lehetőség a közüzemi szolgáltató vállalatokkal

Kamaránk szolgáltatási és kereskedelmi tagozatának meghívására kamaránkba érkezteka GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt., az E.ON Energiaszolgáltató Kft., a Pannon-Víz Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség munkatársai.