Kövi Szabolcs koncert a kamarában!

A Kamarai Szalon február 25-i rendezvényének vendége Kövi Szabolcs fuvolista, zeneszerző.

2015. február 25., szerda 17.00 óra Kamarai székház

Jelentkezéseiket a koncertre a koordinacio@gymskik.hu e-mail címen 2015. február 24., 16.00 óráig írásban várjuk.

SIKER és CSAPAT a kkv-k világban - Folytatódik a KKV klub!

2015. február 12., csütörtök 15.00 óra
Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent I. u. 10/a

Nemzetközi Tanirodai Kiállítást és vásárt rendezett a Deák Ferenc Szakközépiskola

Deák iskola nemzetközi vesenye 2015

A Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 2015. január 20-án a győri Apáczay tornacsarnokban rendezte meg Nemzetközi Tanirodai Kiállítását, Vásárát és Szakmai Napját, melynek keretében 21 hazai és a környező országokból érkező középiskolai csapat mérte össze tudását.

Összefoglaló az Adótörvények 2015 évi változásaiból

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szíves figyelmükbe ajánlja a 2015. évi adóváltozásoból összeállított legfontosabb információkat.

Inno-Plato csoport működik a kamarában!

A Plato csoportban 18 vállalkozásvezető részvételével és 2 keresztapa irányításával elindult munka biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés és az üzleti fejlődés eredményességét.

Kamarai Szalon januárban!

Nagy érdeklődés kísérte Tánczos Anita elismert ruhatervező január 28-i előadását a Kamarai Szalonban. Íme néhány jótanács az üzleti protokollhoz.

A termékdíjas szabályozás változásai 2015. január 1-től - Előadás a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Magyar Vámügyi Szövetség szeretettel meghívja Önt a 2015. február 3-án, kedden 10.00 órától a kamara székházában   „A termékdíjas szabályozás változásai 2015. január 1-től”címmel szervezettelőadására.

A szolgáltatási tagozat 2014. üzleti éve

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai tagozata 2014. évben 13 főből álló elnökséggel, szakértő csapattal szervezte programjait és aktivitásait.

Inno-Plato csoport indult a kamarában!

A PLATO program egy belga kezdeményezés, know-how, amely a kis és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű üzleti támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet.