Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI - Előadás a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata szeretettel meghívja Önt a MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI címmel megrendezésre kerülő programjára.

Az emberi kapcsolatok rejtelmei - Folytatódik a Kamarai Szalon!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő KAMARAI SZALON 2016. szeptember 28-án, szerdán 17.00 órától tartja rendezvényét, melyre szeretettel várjuk érdeklődőinket!

A vagyonvédelmi klub aktivitásai!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő vagyonvédelmi vezetők klubja széleskörű információkkal és szakmai fejlődési lehetőségekkel látja el a vagyonvédelmi szakma képviselőit.

A szeptember 19-i rendezvény keretében sportrendezvény biztosítói oktatást szerveztünk a vagyonőri vizsgával rendelkező szakemberek részére.

Akupunktúrás gyógyítás a Kamarai Szalon nyári programjában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő KAMARAI SZALON 2016. nyarán „AKUPUNKTÚRA, A TERMÉSZETES GYÓGYMÓD” címmel hirdetett térítésmentes egészségmegőrző programot a kamara tagjai számára.

Sikeres konferencia a munkaegészségügy, munkabiztonság és munkavédelem aktuális kérdéseiről!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari és Szolgáltatási Tagozata „Munkaegészségügy, munkavédelem, munkabiztonság – aktualitások, tudnivalók, szabályok" címmel tartott sikeres konferenciát vállalkozásvezetők részére június 21-én.

Egy nap az EGÉSZSÉG jegyében!

Kamaránk szolgáltatási tagozata évről évre egyre nagyobb sikerrel és a látogatók részéről is tapasztalható fokozódó érdeklődéssel szervezi meg EGÉSZSÉGNAPJAIT. Május 9-én a kamara székházában minden az EGÉSZSÉGRŐL szólt.

Magyar Termék Nagydíjas a Darnó-Hús és a Tutti Kft.

Kamaránk büszke önténtes kamarai tagjaira, akik 2016. évben már nem első alkalommal nyerték el kitűnő minőségű termékeikkel a Magyar Termék Nagydíjat: Funkció Kft. és Tutti Élelmiszeripari Kft.

Bankár klub szeptemberben!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2016. II. félévben is folytatja a 2015. évben megalapított kamarai bankár klub által megkezdett munkát annak érdekében, hogy a terület szakemberei a klub által meghatározott célok mentén vitathassák meg az aktuális, pénzügyi szektort érintő témáikat.

Karitatív gyógyítás Csornán!

A 2016. szeptember 17-én megrendezett karitatív gyógyítás keretében mintegy 50 érdeklődő páciens kereshette fel a Kamarai Szalon rendhagyó csornai programját, melynek keretében Prof. Dr. Feng Xiao Ping MSc akupunktúrás szakorvos segítségével gyógyulhattak a kamarához forduló érdeklődők.

Nyárnyitó rendezvény az Achilles parkban!

A Kamarai Szalon 12 éve összetartó közössége nyárnyitó rendezvényét a csodálatos természeti környezetben fekvő Achilles parkban tartotta június 30-án.

Kirándult a Kamarai Szalon!

Közösségi élmény, pozitív energiák, kitűnő hangulat, örömteli pillanatok – Ez jellemezte a Kamarai Szalon 2016. évi nyári kirándulását.