Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kirándult a Kamarai Szalon!

Közösségi élmény, pozitív energiák, kitűnő hangulat, örömteli pillanatok – Ez jellemezte a Kamarai Szalon 2016. évi nyári kirándulását.

Sikeres konferencia a munkaegészségügy, munkabiztonság és munkavédelem aktuális kérdéseiről!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari és Szolgáltatási Tagozata „Munkaegészségügy, munkavédelem, munkabiztonság – aktualitások, tudnivalók, szabályok" címmel tartott sikeres konferenciát vállalkozásvezetők részére június 21-én.

Ausztriai vállalkozási lehetőségekről a KKV klubban!

A KKV klub május 5-i plenárisrendezvényén az ausztriai üzleti és vállalkozási lehetőségeket mutattuk be érdeklődőinknek.

Házkezelők, közös képviselők a kamarában!

Radnóti Ákos Győr alpolgármestere az Otthon melege pályázaot, Szabó László az OTP Bank társasházak és lakóközösségek számára kínált finanszírozási és támogatási lehetőségeit és egy aktuális pályázati felhívást, Rábl Zoltán önkéntes kamarai tagunk műszaki energiatakarékossági megoldásokat  mutatott be. Videóhír a cikket megnyitva megtekinthető.

A szolgáltatási tagozat éváró gálaműsorainak videóhírei!

Kamaránk szolgáltatási tagozata évről évre megújuló formában aktívan, igazi közösséggé kovácsolódva, közös cél érdekében szervezi évzáró gálarendezvényeit, melynek videói összefoglalóit érdeklődőink az alábbi linken érhetik el.

Generációváltás a KKV klubban!

A KKV klub 2016. évi első rendezvényén a Borsodi Műhely Kft. és a Gimex-Hidraulika Kft. fiatal ügyvezetői egy beszélgetés keretében tájékoztatták érdeklődőinket a vállalkozásaikban végbement generációváltás lépéseiről, lehetőségeiről és buktatóiról.

Egy nap az EGÉSZSÉG jegyében!

Kamaránk szolgáltatási tagozata évről évre egyre nagyobb sikerrel és a látogatók részéről is tapasztalható fokozódó érdeklődéssel szervezi meg EGÉSZSÉGNAPJAIT. Május 9-én a kamara székházában minden az EGÉSZSÉGRŐL szólt.

Kirándul a Kamarai Szalon!

A Kamara Szalon 2016. évi kirándulása július 30-31-én, szombat-vasárnap Gyula és Szeged környékén kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara érdeklődő tagjait.

A KKV Klub és a Kamarai Szalon vendége volt dr. Sütő Enikő!

Hatalmas érdeklődés kísérte a KKV Klub és a Kamarai Szalon közös rendezvényét március 2-án, melynek vendége volt dr. Sütő Enikő.

A kamara azonnal reagál a változásokra! Konferenciát szerveztünk az Új Uniós Vámkódex bevezetéséről!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata konferenciát szervezett „Az Új Uniós Vámkódex bevezetéséről és a környezetvédelmi termékdíj törvény változásairól”. Ismerje meg Ön is a várható változásokat!

GYMSKIK - Vagyonvédelmi konferenciát tartottak a településbiztonságról

A cikkre kattintva videóhír nézhető meg az eseményről.

Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferencia videóhíre 2015-11-12 Győr

A hír megnyitásával elérhető a Győr+TV videóhíre az eseményról. Előadó többek között Nógrádi György biztonágpolitikai szakértő volt.

Bankok találkozási pontja lett a kamara!

A bankár klub megalakulása óta több rendezvényt és fórumot szervezett a megye pénzintézeti vezetőinek, ezzel is biztosítva a tapasztalatcsere és a közös gondolkodás lehetőségét egymás és kamarai keretek között.