Vagyonvédelmi vezetők tanácskoztak a kamarában!

Kamaránk szolgáltatási tagozata azzal a céllal alapította meg a vagyonvédelmi klubot, hogy a régió vagyonvédelmi vállalkozásainak képviselői a kamarai lehetőségeket kihasználva rendszeresen találkozzanak egymással.

Kirándult a Kamarai Szalon!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatán belül működő KAMARAI SZALON 2014. augusztus 2-3-án nagysikerű kirándulást szervezett tagjai részére.

Sikeres előadás a KKV Klubban!

Előadónk hasznos gondolatai a „Hogyan találjon magának egy kisvállalkozás piacot?” témakörben elhangzott előadása alapján

Egészségnap -nagy siker volt!

Nagy érdeklődés, több mint 50 szolgáltatás, kóstolók, Müller Péter bölcseletei és szokásos jó hangulat jellemezte a szolgáltatási tagozat 2014. évi egészségnapját. Egészségfalatok, kényeztető masszázsfajták, alternatív gyógymódok, közérzetjavító mozgásformák, szűrővizsgálatok és még számos megelőzési lehetőség várta érdeklődőinket!

KKV klub: Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata által életre hívott KKV-Klub vezetése tisztelettel meghívja Önt következő rendezvényére, mely „Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek” címmel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Ünnepeljünk! 10 éves a Kamarai Szalon

Szeretettel várjuk érdeklődőinket a Kamarai Szalon 2014. szeptember 24-én, szerdán 17.00 órakor megrendezésre kerülő programjára, melynek témája AZ ALKOTÁS ÖRÖME.

Az informatika és információbiztonság új kihívásairól...

Napjainkban számos új kihívással küzd az informatika, és vele együtt az informatikát használók szinte végtelen köre is. Ha csak az informatika igénybevételének módját nézzük, már akkor is soha nem látott bőségű palettáról lehet választani, melyen ma már komoly alternatívát jelentenek a felhő alapú megoldások. A választás, hogy egy adott vállalkozás vagy intézmény számára melyik a legmegfelelőbb, leggazdaságosabb, leghatékonyabb, nehéz feladat elé állítja a cégek, vállalkozások vezetőit.

Energiahatékonysági törekvések 2014-2020

Információk az energiahatékonyság és -megtakarítás 2020-ig tervezett lépéseiről, a várható pályázati lehetőségekről és az ezekhez társuló támogatásokról.

Társasházkezelők találkozási helye lett a kamara

Ismét a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában találkoztak a társasházkezelő vállalatok, lakásszövetkezetek és közös képviselők!