Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megyei Szakmasztárok a döntőben

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőjére. a „ Szak(ma) Sztár Fesztivál” keretében  2016. április 18-20. között Budapesten,  a  Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén kerül sor.

Szakma Sztár Fesztivál 2016. - GY-M-S megyei sikerek

Április 18-20. között rendezték az idei Szakma Sztár Fesztivált, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) döntőjét 40 szakmában Budapesten, a Hungexpo területén az MKIK szervezésében. A 18 döntőbe jutott megyei versenyző, kiválóan helyt állt, remek eredmények születtek. A cikket megnyitva videók vetíthetők az eseményekről. Győrben a kamarában is köszöntötték a megyei Szakma Sztárokat.

SZKTV elődöntők Győrben 262 résztvevővel

Idén januárban 30 szakmában, 262 tanuló számára szervezte meg az országos szakmaverseny elődöntőjét. Az igazán sikeresek áprilisban országos Szakma Sztárok is lehetnek. A hírt megnyitva látszik, hogy milyen szakmában, hányan versenyeztek. Vájuk az áprilisi megmérettetést! Drukkolink neki!

A ProMinent Kft és a Professio Klaszter is csatlakozott a kamarai Jerfy díjhoz

2015. október 21.

Horváth Ottó ügyvezető és Horváth Szabolcs elnök Dinnyés Előd GYMSKIK tikárral közösen, Győrben, október 21-én a kamarai Jerfy Antal ösztöndíjhoz történő csatlakozási dokumentumot írt alá. Ez azt jelenti, hogy évente így már öt kiemelkedő teljesítményű szakmát tanuló diákot lehet havi harmincezer forinttal támogatni, két éven keresztül, amennyiben megtartja a pályázat idején produkált jó eredményét. Időközben az SMR Hungary is csatlakozott. Ők is átadnak egy ösztöndajat november 2-án.

Jogszabály változás!!!

2015. június 30.

A szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 63.§ (1) bekezdés b) pontja 2015. június 12-i hatályba lépéssel megváltozott.

Szakképzési hozzájárulás elszámolása 2016

2016. március 22.

A március 2-án megtartott nagysikerű a Szakképzési hozzájárulás elszámolása c. előadás prezentációja.

SZAKKÉPZÉST ÉS A SZAKKÉPZÉSI HOZZÁJÁRULÁSI ADÓ ELSZÁMOLÁSÁT ÉRINTŐ JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK 2016. JANUÁR 1-TŐL

A kötelezettség csökkentés általános szabálya változatlan -az általános – alap – csökkentő tétel számítása változatlan, de meghatározott kötelezetti kör kiegészítő csökkentés lehetőségével élhet, a lent leírtak szerint.

Csanaki Jerfy Antal díjátadó 2015. november 2-án Győrben

A 2014-ben alapított díj idei nyertesei Győrben, november 2-án a Páyaválasztási kiállítás megnyitóján vehették át Mihalicz Antal elnöktől és Mikóczi Tamás társelnöktől. A díjhoz csatlakozott Prominent Kft. Professió Klaszter és SMR Hungary Bt.képviselői is átadták az általuk támogatott egy-egy diáknak a támogatásuk jelképező oklevelet.

Jerfy Antal díj logó 2015

Új mesterek tettek esküt Győrben

Kétszázharminc frissen avatott mester is vállalja a jövendő szakembereinek oktatását. Erre tettek esküt Győrben szeptember 24-én, a megyei kereskedelmi és iparkamara által szervezett mesterlevél átadó ünnepségen.

Mesterlevélátadó 2015. szeptember

 

Az eseményről vidó itt vetíthető.

Aki a szakmunkás képzésben életművet alkotott

Tóth Bélát a kamara (GYMSKIK) Festő Mestervizsga Bizottságának elnökét komoly megtiszteltetés érte. Festő szakmunkás képzési munkásságáért TRILAK Életmű Nívódíjban részesült. 

Tanulói közül a szakmai tanulmányi versenyeken országos döntőkben, 11 első helyezett, 7 második, 4 harmadik...stb, valamint, 49 tanítványát,ezen döntőben elért kimagasló eredménye alapján, jeles eredménnyel szakmunkássá nyilvánítottak!!