Aktuális - kamarai tagok minőségi védjegyre pályázhatnak

A 2015. évi pályázatok június 30-ig adhatók be. Bárki kitöltheti ingyen a kérdőívet, megnézheti mennyi pontszámot tud megszerezni. Utána is dönhet, hogy idén pályázik-e?

Bizalom védjegye banner2015

 

Mégtöbb információ itt.

125 éves a GYMSKIK 2015-ben

2015-ben 125 éves jubileumát ünnepli a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A film pár perc alatt több évszázadon át eljuttatja a nézőt a mai kamarába. Nézzék meg, utazzanak velünk!

GYMSKIK 125 éves-film

MKIK - a kamarai tagság elkötelezett a klímavédelem mellett

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) május végi küldöttgyűlése támogatta Áder János köztársasági elnök klímavédelmi javaslatát, amely kapcsolódik az Al Gore volt amerikai alelnök által indított kezdeményezéshez, hogy szerezzenek egymilliárd támogatót a párizsi klímacsúcs előtt - mondta Parragh László, az MKIK elnöke az MTI-nek.

 

Befektetés az egészségbe - Work-shop a kamarában

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  „Befektetés az egészségbe”címmel munkahelyi egészséget támogató workshopot szervez2015. június 30-án 11.00-15.00 óra között a győri kamara székházában.

Fém- és gépipari beszállítói börze - Önnek is itt a helye!

2015. június 16. 9.00 - 17-00 óra

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza

Enterprise Europe Network követi találkozó

2015. május 29.

A világ hatszáz pontján működő uniós üzletfejlesztési hálózat 12 hazai pontjának követei (brand ambassador) találkoztak május 28-án Budapesten, hogy kicseréljék működésük tapasztalatait és meghatározzák a további együttműködéseket a hálózattal és egymással is.

Kamarai Magazin 2015 május - videó

Szakma Sztárok köszöntéséről, Professió Klaszter együttműködésről, emberközpontú vállalkozások mozgalomról, nőket a műszaki pályára és katasztrófavédelmi rendezvényekről is szól. A névjegyben Nagy Zsolt vállalkozó és tanulója Molnár Bence dobogós "szakmasztár" is nyilatkozik.

Kamarai Magazin videó 2015 május

IFRS aktuális kérdései, jogszabályi változások

2015. május 28.

Ingyenes online webinar képzés

2015. június 24., szerda 10.30 óra

Kisalföldi Gazdaság kamarai lap 4. száma 2015

Mégtöbbet az egészségért! Hobbi-életmód-jó ételek -mozgás-ásványok.... mindez az egészségért. Megyei szolgáltatók,elérhető lehetőségek. lapozzon bele a lapba.

Kisalföldi Gazdaság kamarai lap 2015-4 szám

Jó tudni - változnak a számlázó programokkal szembeni követelmények 2016. január 1-től

Minden számlázó programnak rendelkeznie kell egy olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval, amelynek elindításával adatexport végezhető.

Módosult a törvény: Szakgimnáziumok – szakközépiskolák lesznek

Az Országgyűlés május 27-én elfogadta, a szakképzésről, a felnőttképzésről és az azokkal összefüggő tárgyú törvények módosításáról szóló javaslatokat. .Átalakulnak Többek között a 2016/17-es tanévtől a szakképző iskolák: a szakközépiskolák szakgimnáziumok, a szakiskolák pedig szakközépiskolák lesznek. Ingyenessé válik a második szakképesítés megszerzése.