Jogszabály változás!!!

2015. június 30.

A szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 63.§ (1) bekezdés b) pontja 2015. június 12-i hatályba lépéssel megváltozott.

Kitűzött győri cél - Egy város egy egyetem

2015. július 2.

Győrnek és a gazdasági térségnek is az a jól felfogott érdeke, hogy egy, de roppant erős egyeteme legyen, ez hangzott el azon a hétfő esti városházi fórumon, amire Győr polgármestere a helyi közélet vezetőit hívta meg.

Vetítd le a videót

Az esemény elnökségében Mihalicz Antal kamaraelnök is helyet foglalt.

Valamennyi pályázathoz igényelgető a Széchenyi Támogatást megelőlegező és Önerő kiegészítő hitel, amelyekhez 5% kamattámogatás jár

Megjelentek az első várva várt, magyarországi kkv-k számára kiírásra kerülő gazdaságfejlesztési pályázatok, melyekhez a Széchenyi Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitelek (SZÖK / SZTM) igénybevétele is kapcsolódhat.

Vélemény - A GE vezér szerint "Ipari hatalommá válik Közép-Európa"

2015. július 6.

Ipari reneszánsz előtt áll Közép-Európa, képes lesz az európai átlagnál magasabb GDP-növekedést produkálni, de mindehhez még mélyebb integrációra, a határok szinte teljes eltüntetésére van szükség – mondja a General Electric közép-európai vezérigazgatója, Peter Stracar az Alapblognak adott interjúban.

Győr - Új üzemcsarnokot avatott a GraNa -videó

Mihalicz Antal kamaraelnök a GraNa üzemavatóján 2015. Vetítsd le a videót!

Új, 650 négyzetméter alapterületű fröccsöntő üzemcsarnokot avatott a GraNa Kft. Győrben. A cég az elmúlt három évben több mint 1, 2 milliárd forint értékű beruházásokat hajtott végre, ennek része a pénteken, ünnepélyes keretek között átadott üzemcsarnok. Mihalicz Antal kamara elnök elismerését fejezte ki a Nagy Péter vezette csapatnak.

Meet2Match 2015 Konferencia és Üzletember Találkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közös szervezésben 2015. október 7-8-án Meet2Match 2015 Konferenciát és Üzletember Találkozót szervez az energia-, környezet-, fa- és élelmiszeripar területén tevékenykedő vállalkozások számára.

Meet2match2015

Pályázatok

2015. június 29.

MEGJELENTEK A SZÉCHENYI 2020 támogatási program 2014-2020. évekre vonatkozó első pályázati kiírásai, melyeket a győri térségi elnökség által szervezett pályázati tájékoztatón részletesen mutattunk be az érdeklődőknek.