Konjunktúra kutatás

Nekünk az Ön véleménye is fontos! Töltse ki itt a kérdőívet! Csupán pár perc az egész!

konjunktúra kérdőív

Plato csoport indul a kamarában!

A Plato program a kis és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű üzleti támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet. A keresztszülők irányításával végzett munka segítségével a Plato biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés, és az üzleti fejlődés eredményességét.

A munka ellenértéke a munkaügyi klubban!

2014. október 31.

A győri térségi elnökség által működtetett klub 2014. évben immár hetedik alkalommal rendezte meg sikerrel munkaügyi klubját.

Csepeli György "A tengerszemű hölgy" rejtélyéről beszélget majd Győrben

November 8-án szombaton este hat órától az iparkamarában mindenki előtt nyitott szerző-olvasó találkozót tart a frissen alakult Iparkamarai Női Klub, Csepeli György világszerte ismert szociálpszichológussal. A tengerszemű hölgy rejtélye nemrég megjelent könyv és a nők helyzete a társadalomban is biztosan szóba kerül majd, a kötetlen programon. Mindenkit várnak! Regisztrálni szükséges a résztvevőknek.

Időutazás a dallamok szárnyán - A szolgáltatási tagozat évzáró gálarendezvénye

Szeretettel várjuk Önöket a szolgáltatási tagozat évzáró gálarendezvényére, mely 2014. december 2-án ismét fergeteges hangulattal és felejthetetlen műsorral várja Önöket a kamara székházában.

Vendégünk lesz Azurák Mihály

2014. október 31.

November 26-i ünnepi Kamarai Szalon rendezvényünkön Azurák Mihály "Boros mindenség" című verses kötetét ismerhetik meg az érdeklődők. Szeretettel és ünnepi hangulattal várjuk!