Egy cég, amely idén Enterprise Europe Network követet is adott

Hall Cecília a KONsys Kft menedzsmentjének tagja február 25-én Budapesten vehette át két évre szóló Enterprise Europe Network követi kinevezését. Saját személyével, tapasztalataival bíztatja a vállalkozásokat, hogy forduljanak a hálózathoz, kérjenek tanácsot, információt. Fontolják meg a külpiaci esélyeiket és lépjenek!

Jó tudni - változnak a számlázó programokkal szembeni követelmények 2016. január 1-től

Minden számlázó programnak rendelkeznie kell egy olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval, amelynek elindításával adatexport végezhető.

Könyvelői Klub

2015. február 6.

A március 03. - án tartandó rendezvényen az adóváltozásokkal kapcsolatos feladatokat ismerhetik meg a résztvevők.  Folytatjuk a januárban elkezdett témákat.  Az adóváltozásokat a könyvelő szemével tanulmányozzuk..  Adók adta feladatokat és azok megoldását beszéljük meg.

Hétről-hétre kamara tantárgy a Széchenyi Egyetemen!

A kamara - mint a gazdaság önkormányzata - jelentős szerepet tölt be a vállalkozások érdekképviseletében, támogatásában. A kamara a vállalkozásokért című egyetemi tantárgy célja a kamarai szolgáltatások hallgatók – mint leendő vállalkozók - körében történő megismertetése.

Lélekmelegítő hangok a Kamarai Szalonban!

A 10 éves Kamarai Szalon februári vendége KÖVI SZABOLCS, fuvolista, zeneszerző volt. Hatalmas érdeklődés kísérte a teltházas programot.

Konferencia a térfigyelő kamerarendszerek tapasztalatairól!

Térfigyelő kamerarendszerek a közösségek szolgálatában - Pályázati lehetőségek a biztonságos környezetért 2015. március 5., csütörtök 14.00 óra Győri kamarai székház

Projektmenedzsment képzés indul Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 60 órás, alkalmanként két napos Projektmenedzsment és MS Project képzést szervez március hónapban, három alkalommal.

Házkezelők a kamarában!

Kamaránk szolgáltatási tagozata immár 2 éve üzemelteti a házkezelők klubját, melynek keretében közös képviselők, lakásszövetkezetek és házkezelő vállalkozások kapnak időről-időre hasznos információkat tevékenységükhöz.

Enterprise Europe Network - Értékelés, célkitűzés, követi kinevezések

2015. február 26.

Tízezer ügyfél, ötvenezer szakmai rendezvény is jellemzi az európai unió üzletfejlesztési hálózata hazai támaszpontjainak aktivitását az elmúlt négy évben 2020-ig 12 ezer vállalkozást juttatnának külpiacra.

EEN követek és vezetők 2015