Kézművesség ezer éve idén Győrben volt

Kézművesség ezer éve kiállítás Győrben

A kereskedelmi és iparkamaráknál már több mint tíz éves hagyománya van a Kézművesség ezer éve rendezvénysorozatnak, melynek mindig más-más térség ad otthon. A konferenciához, szakmai programokhoz idén a megyei kamara székházában kézműves kiállítás és egy reprezentatív kiadvány megjelentetése is kapcsolódott.

Egészségnap Csorna

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő – Rábaköz Térsége és Csorna Város Önkormányzata 2014. szeptember 26. - án (péntek) 12 órától  Egészségnapot szervez Csornán a Művelődési Központban. Szűrések, előadások, látnivalók, zöldpatika......

Járműipari Beszállítói Kapcsolatok Konferencia Győr

A hazai járműipari kutatók és szakemberek megismerhetik a legfrissebb szakmai eredményeket, melyek a közeljövőben már elvárásként jelennek meg az OEM cégeknél. Az előadásokat a magyarországi járműipari cégek neves képviselői tartják. Pontos információkat kaphatunk hiteles forrásból.

Jelentkezzen már most!

A képre kattintva bővebb információkat találunk.

 

 

Járműipari Beszállítói Kapcsolatok Konferencia Győr 2014

KKV klub: Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek

2014. szeptember 16.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata által életre hívott KKV-Klub vezetése tisztelettel meghívja Önt következő rendezvényére, mely „Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek” címmel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Kisvállalkozások logisztikai képzése indul

Előadásokra, vállalkozásra szabott tanácsadásra számíthatnak a kisvállalkozások 2015-ben, logisztikai témában. Már most dolgoznak a szakmai anyagokon. Kérjük, segítsék munkájukat a KÉRDŐÍV kitöltésével, melynek határideje 2014. szeptember 30.

Kereskedők Napja szeptemberben Győrben

Kereskedőket várunk! Online pénztárgépekről, jövedéki témákról és a belvárosi fejlesztésekről is szó lesz. Bővebb információ itt.

KAVOSZ roadshow -Finanszírozási Fórum lesz kisvállalkozásoknak Mosonmagyaróváron

2014. szeptember 18.

fókuszában a kisvállalkozás finanszírozás lesz. Szó lesz továbbá az Uniós pályázatokból adódó fejlesztési lehetőségekről a  2014-2020-as időszakban, valamint a kedvező hitellehetőségekről  a Széchenyi Kártya Programban a kis és középvállalkozások számára. Az előadók között a városvezetés a megyei iparkamara, a VOSZ képviselőin túl

tájékoztatást ad Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és dr. Parragh László, az MKIK elnöke is.