Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Konzultáció a KKV-kat érintő 10 legnagyobb szabályozási teher felmérésére

2012. december 1.

Nyilvános európai konzultáció indult el a KKV-ék működését befolyásoló 10 legnagyobb szabályozási teher felmérésére, a vállalkozásokat hátrányosan érintő Top 10 jogalkotási aktus beazonosítására. Kérjük az alábbi on-line kérdőív kitöltésével vegyenek részt a kezdeményezésben!

Enterprise Europe Network

2008. június 27.

Elindult az Enterprise Europe Network magyar nyelvű honlapja. 

www.enterpriseeurope.hu

Építőipari projektpartnert keresnek

2007. április 20.

Projektpartnert keres egy építőipari kis- és középvállalkozás személyáben az  osztrák Alaris Informationsmanagement Lt.

 

Olyan partnert keres a cég, aki érdekelt osztrák építőipari cégekkel való hálózat kiépítésében. A projekt célja, hogy olyan hálózatot építsenek ki, amelyben mester építészek, építészmérnökök, építészmérnöki irodák a partnerek, és édekeltek a tudás transzfer átadásában/átvételében az ökológiai építkezések, építmények területén.

 

A projekt partnereket Győr-Moson-Sopron megyében keresik. A nemzetközi projekteben szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem kitétel.

 

Osztrák-magyar tanácsadónap sorozat

2007. január 5.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt osztrák-magyar tanácsadónap sorozatára. A rendezvény célja, a magyar és osztrák kis- és középvállalkozások határon átnyúló szolgáltatásnyújtási, általános cégalapítási ismereteinek bővítése, a kooperációs készség erősítése, a határ menti üzleti kapcsolatok serkentése. Minden cégképviselőt, egyéni vállalkozót várunk a tanácsadásra, akit az osztrák kapcsolatfelvétel érdekel; már próbálkozott a szomszédos országban, vagy a jövőben nyitni szeretne Ausztria felé. A tanácsadónapok előnye, hogy minden jelentkező számára egyéni konzultációs lehetőség nyílik saját témájával, kérdéseivel kapcsolatban, tehát nem általános tájékoztató jellegű. A rendezvény nyelve magyar.

Horvát-magyar kamara júliusi hírlevele

2006. augusztus 16.

Megjelent a horvát-magyar kamara júliusi hírlevele, amelyet magyar és horvát nyelven a következő csatolt dokumentumokban olvashat:

"Fröccsöntés versenyképesen: a nyersanyagtól a késztermékig" című konferencia

2006. április 20.

"Fröccsöntés versenyképesen: a nyersanyagtól a késztermékig" című konferenciára került sor a TFZ Bécsújhelyi Technológiai és Kutatóközpontban (Viktor-Kaplan Str. 2, 2700 Bécsújhely)

Omnibusz vándorkonferencia

2009. június 3.

Rendezvénysorozat a KKV-k nemzetközivé válásának elősegítésére.

Közbeszerzési tenderfigyelés

2008. február 22.

 

Az Európai Unió közbeszerzési tenderadatbázisában, az interneten is elérhető TED adatbankban naponta több száz új kiírás jelenik meg.

A brüsszeli kifejlesztésű TSS szoftver ezen adatbázisból szelektálja az egyes cégek tevékenységének, profiljának és igényének megfelelő ajánlatkéréseket.

 

Szolgáltatásunk igénybevételével a cégek egyszeri regisztráció után hetente kapják kézhez az általuk meghatározott feltételeknek megfelelő tenderkiírásokat. A feltételek bármikor tetszőlegesen módosíthatóak, bővíthetőek, hogy a cégek minél inkább igényeikre szabott szolgáltatásban részesüljenek.  

 

Bővebb információ, regisztráció: http://www.itd.hu/engine.aspx?page=Itdh_uniostender

 

"Üzleti, vállalkozói környezet Szlovéniában" kiadvány

2007. február 9.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az "Üzleti, vállalkozói környezet" kiadvány néhány pédány erejéig ingyenesen átvehető kamarákban. A kiadvány magyar és szlovén nyelven is tartalmazza az információkat.

 

Sikeresen zárt az Irány külföld klub

2006. december 20.

Sikeresen zárt a kamara "Irány külföld" klubja. Az ősz és tél folyamán meghirdettük "Skandináv ősz" rendezvénysorozatunkat, amely keretében meglátogattuk a Carant svéd gyökerekkel rendelkező győri antennagyárat. Kamránkban az ITDH segítségével megrendezésre került egy skandináv szeminárium, amely során a skandináv országok piaci lehetőségeit mutatták be a szakemberek.

 

Emellett több nemzetközi viszonylatban is jelentős rendezvényt ajánlottunk ki tagjainknak.

 

Egyik tagunk beszámolt élményeiről, tapasztalatairól:

Segítség a brit piacon próbálkozó magyar építőipari cégeknek

2006. június 13.

Szíves figyelmükbe ajánljuk a londoni Kereskedelmi Szolgálat által készített útmutatót, amellyel a brit piacon próbálkozó magyar építőipari cégeknek ésvállalkozóknak kívánunk gyakorlati segítséget adni.

Üzletember-találkozó Tyumenyben

2006. április 12.

Az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. és a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet 2006. május 22-25. között üzletember-találkozót szervezett Tyumeny megye azonos nevű székhelyén. A megye az Ural észak-keleti oldalán terül el, gazdaságilag a fizetőképesség és a lakossági vásárlóerő tekintetében az oroszországi régiók élvonalába tartozik.