Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 A Kereskedelmi Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt az oldalunkon. Tagozatunk küldetése, hogy naprakész információkat szolgáltasson tagjaink, leendő tagjaink és az érdeklődők számára a kereskedelem, az élelmiszer-kereskedelem, az idegenforgalom és a szállítmányozás területéről. Rendézvényeinkkel, programjainkkal ezt kívánjuk megvalósítani. Arra bíztatom Önt, hogy használja ki Tagozatunk és a Kamara által kínált lehetőségeket. Kérjen, kérdezzen, véleményezzen, mi az Önök rendelkezésére állunk!

Tehetségutak Közép-Európában - A teljesítményszakadéktól a sikeres társadalom felé

Az Új Nemzedék Központ Tehetségfejlesztési Igazgatósága 2017. november 23-án közép-európai szakmai párbeszédet és együttműködést erősítő nemzetközi konferenciát szervezett Tehetségutak Közép-Európában - A teljesítményszakadéktól a sikeres társadalom felé címel Győrben.

A Kereskedelmi Tagozat támogatása

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata támogatást nyújtott a Győri Szolgáltatási Centrum Haller János Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola részére, mely támogatás átadására 2017. december 5-én a Karácsony Kupa elnevezésű szakmai versenyen került sor.

Összefoglaló az Isztambulba szervezett üzleti, szakmai útról

Kamaránk Kereskedelmi tagozata 2017. november 15-18. között Törökországba, Isztambulba szervezett üzleti szakmai utat.

Turisztikai Fórumot tartottak a győri Látogatóközpontban november 27-én

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata és turisztikai szakmai osztálya a Győri Látogatóközponttal közösen TURISZTIKAI FÓRUMOT szervezett 2017. november 27-én, hétfőn 15.00 órai kezdettel a győri Látogatóközpont tárgyalótermében.

A kereskedelmi tagozat delegációja az Újbor és Sajtfesztiválon!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szakmai utazást szervezett a 2017. november 25-26. között megrendezett XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Turizmus és vendéglátás szakmai fórumot tartottak a győri egyetemen

A program a Tudományos Diákköri Konferencia és Tehetségnap keretében valósult meg a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtumoányi Kar Turizmus Tanszék szervezésében.

ADVENTI FÓRUM-ot tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata, kereskedelmi szakmai osztálya és a Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával együttműködésben ADVENTI FÓRUMOT szervezett a kamarában.

 

Nagy sikerrel zajlott "A jelen tanulója, a jövő mestere" szakmai verseny a győri kamarában

Köszönjük a támogatóknak, a felkészítő tanároknak, és persze a versenyzőknek ezt a felejthetetlen napot.

Fontos változás! Felhívás a személyszállítással foglalkozó tagjainknak

Az Emberi Erőforrások minisztere 27/2017. (X. 18.) EMMI rendelete a nevelési-oktatási intézmények által szervezett országhatárt átlépő autóbuszos kirándulások biztonságáról.