Elnöki köszöntő

Tisztelt Tagtársunk!

Tisztelt Érdeklődő!

 

Hanczné Mező Edina kamarai Kereskedelmi tagozati elnökA Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának  nevében engedje meg, hogy megköszönjem támogatását kamaránk iránt!
Kamaránk fontos feladatának tekinti  tagságának aktuális információkkal való ellátását. Arra törekszünk, hogy a jövőben is aktív kapcsolatot alakítsunk ki tagjainkkal, ezért kérjük látogassanak el kamarai rendezvényeinkre, vegyék igénybe szolgáltatásainkat, hogy minél jobban képviselhessük az Önök érdekeit!

A NAV küldött véleményt a pénztárgépekről

Kamaránk Élelmiszer Szakami osztályának elnöke véleményt kért a NAV-tól az online pénztárgépek üzembehelyezésének még nem megoldott kérdéseiben. A NAV véleménye a csatolt levélben olvasható. A kamara azt javasolja, hogy akinek még nem helyezték üzembe a pénztárgépét, pedig a vállalt határidő már lejárt, mindenképpen szerezzen be a szállítótól új vállalási határidőt tartalmazó hivatalos dokumentumot.

HACCP tanfolyam indul a Kamarában

Kamaránk 2014. november 10-én indítja el HACCP tanfolyamát az érdeklődő vállalkozások számára.

Beszámoló - Dohányáru kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozások éves képzése

2014 októberében kamaránk kereskedelmi tagozata képzést szervez azon vállalkozások számára, akik a dohányáru kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére vonatkozóan benyújtott pályázatukban vállalták, hogy évente legalább egy alkalommal részt vesznek a területi kereskedelmi és iparkamarák által szervezett szakmai képzéseken, konferenciákon.

Beszámoló - Szakmai út Koperbe

Kereskedelmi Tagozatunk május hónapba háromnapos szakmai utat szervezett az érdeklődő vállalkozások számára. A célállomás a szlovéniai Koper volt, a program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósult meg.

Kereskedelmi tagozati beszámoló és prezentáció

A kereskedelmi tagozat beszámolója a 2013-as évről valamint a 2014. évi tervek prezentációja.

Sikeres a Kereskedők Napja

Ismét nagy érdeklődés kísérte a Kamara kereskedelmi tagozata által szervezett Kereskedők Napját.

Tájékoztató mozgóboltra vonatkozó nyugta adási kötelezettségekről

Mozgóboltra, például zöldséges kocsira vonatkozó nyugta adás módjáról, illetve online kassza működtetéséről kértünk tájékoztató a NAV-tól, amelyre az alábbi válasz érkezett.

Study Tour a Pannonhalmi Főapátságba - beszámoló rendezvényünkről

Kamaránk Kereskedelmi Tagozatának Turisztikai Szakosztálya 2014. május végén study tourt szervezett a Pannonhalmi Főapátságba a turizmus területén működő vállalkozások értékesítő munkatársai számára.