Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 A Kereskedelmi Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt az oldalunkon. Tagozatunk küldetése, hogy naprakész információkat szolgáltasson tagjaink, leendő tagjaink és az érdeklődők számára a kereskedelem, az élelmiszer-kereskedelem, az idegenforgalom és a szállítmányozás területéről. Rendézvényeinkkel, programjainkkal ezt kívánjuk megvalósítani. Arra bíztatom Önt, hogy használja ki Tagozatunk és a Kamara által kínált lehetőségeket. Kérjen, kérdezzen, véleményezzen, mi az Önök rendelkezésére állunk!

TURISZTIKAI FÓRUM, november 27.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata és turisztikai szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt a 2017. november 27-én, hétfőn 15.00 órai kezdettel a Győri Látogatóközpontban megrendezésre kerülő TURISZTIKAI FÓRUMRA, melynek keretében az alábbi kiemelt jelentőségű témákkal várjuk rendezvényünkre a turisztikai ágazat szakembereit:

Fontos változás! Felhívás a személyszállítással foglalkozó tagjainknak

Az Emberi Erőforrások minisztere 27/2017. (X. 18.) EMMI rendelete a nevelési-oktatási intézmények által szervezett országhatárt átlépő autóbuszos kirándulások biztonságáról.

 

Utazás Kiállítás 2018, Budapest

Változatlanul tavasz elején, azaz  2018. március 1-4. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre az Utazás kiállítás.

Éljen az előjelentkezési kedvezménnyel 2017. november 3-ig!

Ilyen még nem volt! Ballagási Kiállítás 2017, összefoglaló

Összefoglaló az I. Ballagási Kiállításról, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata szervezett 2017 őszén.

Nagy sikerrel zajlott "A jelen tanulója, a jövő mestere" szakmai verseny a győri kamarában

Köszönjük a támogatóknak, a felkészítő tanároknak, és persze a versenyzőknek ezt a felejthetetlen napot.

ADVENTI FÓRUM november 20.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata, kereskedelmi szakmai osztálya és a Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával együttműködésben ADVENTI FÓRUMOT szervez, melyre szeretettel várja a belvárosi kereskedőket, szolgáltatókat és a vendéglátóipari egységek vezetőit.

Jelentkezzen Ön is! Szakmai kirándulás az egyedülálló XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a 2017. november 25-26. között megrendezésre kerülő XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Kereskedők Napja, szakmai fórumot rendezett a győri kamara

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának kereskedelmi szakmai osztálya 2017. november 14-én szakmai fórumot szervezett a kamarában, melynek keretében az alábbi témákra hívtuk fel a kereskedelmi ágazatba tartozó vállalkozások figyelmét:

pályázati szakmai fórumot tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata és Turisztikai Szakmai Osztálya 2017. november 8-án pályázati szakmai napot szervezett a turisztikai ágazatban működő vállalkozások részére, melynek keretében előadóink a program érdeklődői számára bemutatták a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát és a Kisfaludy Turisztikai Program keretében elérhető aktuális pályázati lehetőségeket.