Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Beszámoló a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról

Szeptember 10.-én a Dunakapu tér két olyan rendezvénynek adott otthont, melyek méltán tükrözik a kisalföldi helyi értékeket. A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” termelői piac mellett a GYMSM KIK Kézműipari Tagozatának rendezvénye, az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó XV. születésnapját ünnepelte.

 

Kézműves kiállítóink 2017.

A pékségek mellett évről évre számos kézműves vesz részt a kézműves találkozón. A rendezvény helyszínén lehetőség nyílik a mesterségek megismerésére és természetesen a kiállított termékek megvásárlására is. A kiállítók névsora elérhető a hírre kattintva.

Beszámoló: XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó 2016.

Kamaránk Kézműipari Tagozata Győr Megyei Jogú Város kiemelt támogatásával idén tizennegyedik alkalommal rendezte meg 2016. július 10-én (vasárnap) 8.00-15.00 óra között az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót. Az évek során egyre népszerűbb rendezvény idén új helyszínen, Győr belvárosában, a megújult Dunakapu téren várta minden eddiginél gazdagabb programmal és kínálattal az érdeklődőket. A fesztiválon fellépett a Kiskalász Zenekar és Dér Heni.

Díjazottak 2016.

A Kenyérfesztivál hagyományaihoz híven idén is szakmai versenyt hirdettünk három kategóriában. A versenyben kiállított termékeket a Magyar Pékszövetség által delegált szakmai zsűri értékelte és tett javaslatot a különböző helyezésekre.

Kenyérfesztivál 2017 - XV. alkalommal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata 2017. évben immár 15. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁLT ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek, cukrászipari vállalkozásnak és kézműves mesternek kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

 

A rendezvény az évek során olyan sikeres szakmai programmá nőtte ki magát, hogy megrendezésére Győr város támogatásával a termelői piaccal egy időben a megújult belvárosi DUNAKAPU TÉREN  kerül sor. A szinergia hatásnak köszönhetően egyre több vásárló keresi a kiállítók minőségi termékeit.

Pék kiállítóink voltak 2016-ban

A XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó kiállítói idén új helyszínen, Győr belvárosában a Dunakapu téren várják az érdeklődőket. A kiállítói lista elérhető itt (a listát folyamatosan frissítjük).

Termelői piac, kenyerek, kézművesek és igazi fesztiválhangulat Győrben a Dunakapu téren

Ajánljuk, a Győr+ Média híradását a "Védd a helyit, vedd a kisalföldit!" termelői piac és a XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozóról. Igazi fesztiválhangulat és termelői-vállalkozói ünnep volt.

XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Vásár 2017

Pék kiállítóink 2017.

A jubileumi XV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó kiállítói idén második alkalommal  új helyszínen, Győr belvárosában a Dunakapu téren várják az érdeklődőket. A kiállítói lista elérhető itt.

Galéria: Kenyérfesztivál 2016.

2016-ban új helyszínen, a győri belváros szívében található Dunakapu téren zajlott a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó a Védd a helyit, vedd a kisalföldit! termelői piaccal közösen. A hírre kattintva a helyszínen készült képeken keresztül egy kis ízelítőt kaphat programunkról.

Kiállítói információk! 2016

A rendezvény gördülékeny lebonyolítása érdekében összeszedtük azokat a legfontosabb információkat, amelyek segítik kiállítóinkat az előkészületek terén, illetve a helyszín adta lehetőségekről és adottságokról. Amennyiben további kérdésük merülne fel, keressék kollégáinkat, örömmel állunk rendelkezésükre!

Támogatóink voltak 2016-ban

Köszönjük azoknak a szervezeteknek, akik támogatásukkal hozzájárultak a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó sikeres megrendezéséhez! Támogatóink és védnökeink listája a linkre kattintva érhető el.