Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kenyérfesztivál 2017 - XV. alkalommal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata 2017. évben immár 15. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁLT ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek, cukrászipari vállalkozásnak és kézműves mesternek kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget.

 

A rendezvény az évek során olyan sikeres szakmai programmá nőtte ki magát, hogy megrendezésére Győr város támogatásával a termelői piaccal egy időben a megújult belvárosi DUNAKAPU TÉREN  kerül sor. A szinergia hatásnak köszönhetően egyre több vásárló keresi a kiállítók minőségi termékeit.

2017-ben a Bojtorján együttes koncertjével várjuk az érdeklődőket a Kenyérfesztiválon!

A Bojtorján együttes 90 perces élő koncertet ad a XV. jubileumi Kenyérfesztiválon szeptember 10-én, vasárnap 15.00 órától a belvárosi Duna-kapu téren. Szeretettel várjuk érdeklődőinket a programra!

Beszámoló: XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó

Kamaránk Kézműipari Tagozata Győr Megyei Jogú Város kiemelt támogatásával idén tizennegyedik alkalommal rendezte meg 2016. július 10-én (vasárnap) 8.00-15.00 óra között az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót. Az évek során egyre népszerűbb rendezvény idén új helyszínen, Győr belvárosában, a megújult Dunakapu téren várta minden eddiginél gazdagabb programmal és kínálattal az érdeklődőket. A fesztiválon fellépett a Kiskalász Zenekar és Dér Heni.

Díjazottak 2016.

A Kenyérfesztivál hagyományaihoz híven idén is szakmai versenyt hirdettünk három kategóriában. A versenyben kiállított termékeket a Magyar Pékszövetség által delegált szakmai zsűri értékelte és tett javaslatot a különböző helyezésekre.

Kiállítói információk!

A rendezvény gördülékeny lebonyolítása érdekében összeszedtük azokat a legfontosabb információkat, amelyek segítik kiállítóinkat az előkészületek terén, illetve a helyszín adta lehetőségekről és adottságokról. Amennyiben további kérdésük merülne fel, keressék kollégáinkat, örömmel állunk rendelkezésükre!

Támogatóink

Köszönjük azoknak a szervezeteknek, akik támogatásukkal hozzájárultak a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó sikeres megrendezéséhez! Támogatóink és védnökeink listája a linkre kattintva érhető el.

Kenyérfesztivál 2017-ben is!

A 2017. szeptember 10-én szombaton 9.00 - 17.00 óra között immár XV. alkalommal megrendezésre kerülő Kenyérfesztivál és Kézműves találkozó Győr belvárosában, a Duna kapu téren a "Védd a helyit, vedd a kisalföldit" termelői piaccal közös helyszínen az alábbi programokkal várja érdeklődőit.

Cifra Műhely a 2017. évi Kenyérfesztiválon!

A 2017. szeptember 10-én megrendezésre kerülő Kenyérfesztivál meghívott vendége a CIFRA MŰHELY, mely népzenei koncerttel, néptáncbemutatóval és hangszersimogatóval várja az érdeklődőket a Duna-kapu téren.

Galéria: Kenyérfesztivál 2016.

2016-ban új helyszínen, a győri belváros szívében található Dunakapu téren zajlott a XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó a Védd a helyit, vedd a kisalföldit! termelői piaccal közösen. A hírre kattintva a helyszínen készült képeken keresztül egy kis ízelítőt kaphat programunkról.

Pék Kiállítóink

A XIV. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó kiállítói idén új helyszínen, Győr belvárosában a Dunakapu téren várják az érdeklődőket. A kiállítói lista elérhető itt (a listát folyamatosan frissítjük).

Kézműves kiállítóink

A pékségek mellett évről évre számos kézműves vesz részt a kézműves találkozón. A rendezvény helyszínén lehetőség nyílik a mesterségek megismerésére és természetesen a kiállított termékek megvásárlására is. A kiállítók névsora elérhető a hírre kattintva.