Előzetes - augusztus 22-én „Innovációs potenciál fejlesztése a KKV szektorban” címmel országos kerekasztal megbeszélést tartunk a Formula Student Hungary helyszínén

Az Ipari tagozat rendezvényének célja, hogy kamarák ipari tagozatai, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Kollégiuma által képviselt a kis- és középvállalkozások információkat kapjanak az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramjáról, a programmal kapcsolatos hazai lehetőségekről. Emellett a hazai iparkamarák tagjai ismerjék meg a Formula Student mozgalmat, az abban rejlő lehetőségeket a minőségi műszaki felsőfokú végzettségű munkaerő utánpótlásban.

Rába gyárlátogás volt júniusban

Az  Ipari Tagozat üzemlátogatást szervezett a Rába Nyrt-nél az alkatrészüzemben, a kovácsüzemben és a Jármű Kft. üzemben. Ezt követően a résztvevők meglátogatták a Rába Technológiai Centrumot, ahol a Jármű Kft ügyvezető igazgatója és a Futómű Kft. igazgató helyettese tartott előadást.

Rába látogatók az üzemcsarnokban

2014. évi programtervezet - Ipari tagozat

Kattintson a linkre és tekintse meg 2014. évi programtervezetünk bőséges listáját!

Az Ipari tagozat június 26-27-én szakmai utat szervezett Szombathelyre és Szentgotthárdra

A kétnapos program során a győri delegáció megbeszélést folytatott az Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Ipari tagozat vezetőivel és üzemlátogatásokon vett részt. A résztvevők első nap, június 26-án, a BPW-Hungária Kft-t, és a vaskeresztesi MAM Hungária Kft.t másnap, június 27-én pedig, Szentgotthárdon az Opel gyárat, és az Allison Transmission Hungary Kft-t látogatták meg. Utóbbi helyen tesztvezetésen is résztvettek.

Ipari tagozatosok sz Szentgotthárdi Opelnél tapasztalatcserén

Magyar-szerb üzleti kapcsolatok erősödtek Szabadkán

A győri iparkamara és a Professió Klaszter is sikerersen építette kapcsolatait a szabadkai Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár Magyar Szakmai Napján. A Pannontv videóhíradása itt elérhető.

Győri delegáció a Szabadkai Vásáron

Tisztelettel búcsúzunk Bujtás Vincétől

Sajnálattal értesültünk arról, hogy Bujtás Vince a kamara Ipari tagozatának és Fertő-Rábaközi térségének aktiív tagja, kamarai küldöttgyűlésünk tagja, eltávozott az élők sorából. Számos esetben tapasztaltuk vendégszeretetét. Sok évtizedes tapsztalatait házigazdaként többször megosztotta az érdeklődő kamarai tagokkal. Emlékét megőrizzük, hiánya sokunknak fáj.

 

Végső búcsúztatása 2014. május 19-én (hétfő) 15 órakor Szárföldön a falu temetőjében lesz.

Aki tisztelte és szerette kísérje el végső útjára.

Ipari tagozati Kiadvány segíti a külpiaci megjelenést

A kétnyelvű kiadvány szakosztályonként egységes arculattal foglalja egybe az adott területhez tartozó cégeket. Segít abban, hogyha egy külföldi kiállításon vesznek részt, tájékoztató anyagként elvihessék magukkal, vagy partnereiknél hagyhassák. Videó interjú itt megtekinthető.

2013. évi beszámoló - Ipari tagozat

Rendkívül mozgalmas évet tudhat maga mögött a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari tagozata. A linkre kattintva olvashatja a 2013. évi beszámolót.