Pályázati információs nap - 2015. 05.05

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata szeretettel meghívja Önt a 2015. május 5-én, kedden „A kis és középvállalkozások számára induló új pályázatokról” címmel szervezett tájékoztatóra.

Elindult a projektmenedzsment képzés Győrben

Univerzális tudást, költséghatékony módon szerezhetnek a résztvevők a háromszor kétnapos képzésen.

 

Elindult a Projektmenedszement képzés GYMSKIK 2015A képre kattinva videóbeszolót találunk.

Kenyérgyár az iparosok útjában

Elsőre furcsa lehet, hogyan kerül egy kenyérgyár az ipari termelést és ahhoz kapcsolódó szolgáltatást végző cégvezető k érdeklődési körébe. A GYMSKIK Ipari tagozati delegációjának egyértelmű volt, ha már nyíregyházára mennek szakmai útra, a „Morzsi pékséget” sem hagyhatják ki.

 

Kenyérgyár látogatás 2015

Kipróbálták magukat a vezetők

Ha egy közösségi élet beindul, újabb ötletek és események valósulhatnak meg, akár a szabadidő terhére is. Egy februári szombaton az Ipari tagozatosok és barátaik tesztvezetést tartottak, ahol kipróbálták technikai tudásukat..

 

Vezetéstechnikai tréning 2015

 

Nyugatról Szabolcsba

Nyugati vendégek jönnek adta hírül a szabolcsonline (szon.hu) a hírt, már egy nappal a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatának szakmai tanulmányútja előtt.  A megfelelő előkészületek után valóban 16 fős küldöttséggel képviseltette magát a tagozat a társ megyei kamarában február 20-21-én, ahol példa értékű vendégszeretettel fogadták őket.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara látogatás 2015s 2015

Győri vállalkozások látogatása megyénkben

2015. március 2.

A közelmúltban a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatának tagjai látogattak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. A két kamara között tradicionálisan jó kapcsolatot tovább mélyítette a látogatás, hiszen a megye jelentős üzemeinek meglátogatása mellett tapasztalatot cseréltek a kamarai munkáról, valamint jó gyakorlatokat is megismerhettek.

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Mach-Tech 2015 - Nemzetközi gépgyártás-technológiai szakkiállítás - 2015. május 14.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2015. május 14-én utazást szervez a szakmai utat szervez a MACH-TECH 2015 Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításra, a gépipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumára.

Szakmai úton Budapesten

Az Ipari Tagozat aktív tagjai igazán élénk év eleji program sort tudhatnak magukénak. Ebbe a sorba illeszkedik a február 13-ára szervezett szakmai út is.

18 fő vett rajta részt.

 

Szakmai út Budapestre 2015

Felelősség és tiszteletben tartás A nyíregyházi Michelin menedzsment fogadta a győrieket

A kamarai Ipari tagozati delegációját a februári kétnapos nyíregyházi szakmai útján, magyarországi törzs telephelyén  a Michelin magyar vezetői is fogadták és tájékoztatták. Az ügyvezető, a logisztikai vezető és a fejlesztési vezető egymás után avatták be a csapatot küldetésükbe, történetükbe, a közéletben vállalt szerepükbe és innovációs eredményeikbe.

 

Michelin gyárlátogatás 2015

A LEGO kinőtte a régit

A Lego csoport 200 millió eurós (mintegy 60 milliárd forint) beruházással épített új gyártóközpontot Nyíregyházán. Az új beruházással 1500-ra bővültek. Új munkatársnak olyan hiányszakmák képviselőit is várják, mint a műanyaggyártó vagy fröccsöntő szerszámkészítő. Az automatizált magas raktárakhoz is speciális tudással rendelkező mérnökökre és szakemberekre lesz szükségük. 

 

Lego látogatás 2015

Az Ipari Tagozat közel félmilliót adományozott

Rekordösszegű támogatást tudott átadni Forgács Péter színházigazgatónak Miklósy Lajos tagozati elnök a Kisfaludy Alapítvány számára 2015. február 17-én.

Emléklap az Ipari Tagozat adományáról 2015