-

Szakmai út Brno-ba az MSV 2015 szakkiállításra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata a Professio Fémipari és Szakképzési Klaszterrel együttműködésben 2015. szeptember 15-én (kedd) szakmai utat szervez Csehországba, Brno-ba.

Műanyagipari szakosztály szakmai programok

Az Ipari Tagozat műanyagipari szakosztálya 2015. június 1-jén szakmai látogatásokat szervezett a megye műanyagipari és gumiipari termékeket gyártó cégeihez.

 

Látogatás a Federal Mogul Hungary Kft-nél

Szakmai út Budapestre a MACH-TECH rendezvényre

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata a Professio Fémipari és Szakképzési Klaszterrell együttműködésben 2015. május 14-én (csütörtök) szakmai utat szervezett a MACH-TECH 2015 Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításra, a gépipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumára.

 

Szakmai út Temerinbe

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata a Professio Fémipari és Szakképzési Klaszterrel közösen  szakmai utat szervezett Temerinbe 2015. május 11-12-én.

A szakmai látogatás célja a Vajdasági Fémipari Klaszter meglátogatása, üzletember találkozó volt.

 

Pályázati információs nap

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2015. május 5-én „A kis és középvállalkozások számára induló új pályázatokról” címmel szervezett tájékoztatót.

 

Elindult a projektmenedzsment képzés Győrben

Univerzális tudást, költséghatékony módon szerezhetnek a résztvevők a háromszor kétnapos képzésen.

 

Elindult a Projektmenedszement képzés GYMSKIK 2015A képre kattinva videóbeszolót találunk.

Kihelyezett elnökségi ülés

Az Ipari Tagozat elnöksége 2015. július 6-án kihelyezett elnökségi ülés keretében szakmai látogatást szervezett a mosonmagyaróvári UFM Bt-hez és a Verarbeiten Pausits Kft-hez.

 

 

 

Iparos kör szakmai út Dunaszeg, Ásványráró

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata szakmai programokat szervezett a Szigetközben 2015. május 29-én, melyen az Ipari Tagozat,  az Ipartörténeti Alapítvány és az Iparos kör tagjai vettek részt.

 

 

Szakmai út Budapestre a Construma 2015 kiállításra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2015. április 16-án szakmai utat szervezett a CONSTRUMA 2015. Nemzetközi Építőipari Szakkiállításra, az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumára.

 

Szakmai út Kölnbe

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2015. május 6-8  között szakmai utat szervez Németországba, Kölnbe.

 

A szakmai út célja a fa- és bútoripar területén tevékenykedő magyar és külföldi vállalkozások üzleti együttműködésének lehetséges bővítése, és az INTERZUM Bútoripari és belsőépítészeti beszállítói szakvásár meglátogatása volt.

 

GTE szakmai rendezvény

2015. május 5-én a  Gépipari Tudományos Egyesület szakmai  programjának része volt a Ferenczi Fémipari Kft üzemlátogatás.