Kamarai rendezvények

<< 2014 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617
18
1920
21222324252627
282930    

Ipari tagozati Kiadvány segíti a külpiaci megjelenést

A kétnyelvű kiadvány szakosztályonként egységes arculattal foglalja egybe az adott területhez tartozó cégeket. Segít abban, hogyha egy külföldi kiállításon vesznek részt, tájékoztató anyagként elvihessék magukkal, vagy partnereiknél hagyhassák. Videó interjú itt megtekinthető.

2013. évi beszámoló - Ipari tagozat

Rendkívül mozgalmas évet tudhat maga mögött a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari tagozata. A linkre kattintva olvashatja a 2013. évi beszámolót.

A textilipar helyzete és kilátásai

A klasszikus textilipar sajnos elmúlt. Az elmúlással azért az élet nem állt le ezért szeretnék a régióról, illetve. a megyéről egy kis átfogó képet adni, egyrészt a 2012-es évről, ill. a 2013-as év kilátásairól.. –írja bevezetőjében Vörös Gyula a megyei kereskedelmi és iparkamara Ipari tagozati szakosztályvezetője. A teljes tanulmány a scatolt állományban található.

Az ipari tagozat I. féléves programjai, beszámolója

Ide kattintva olvashatnak bővebben az ipari tagozat első féléves programjairól.

Orosznyelvi klub: Új kezdeményezés a kamarai közösségek palettáján /mégtöbb információ itt/

Orosznyelvi Klub alakult Győrben június elején a megyei iparkamara Ipari tagozatának kezdeményezésére. A tagozat már jó ideje üzeni kezdeményezéseivel a vállalkozásoknak, hogy mennyire fontos a külpiacra jutás és többek között a keleti piacokra jutás is, üzleti sikereik érdekében. Még júniusban sor kerül angol és német nyelvű klubok indítására is. Videohír az eseményről itt.

Vélemény a településfejlesztés, energia hatékony építés és felújítás támogatásának 2014-2020 közötti lehetőségeiről

Építőipari konferencia előadói  A Győrben április 22-én tartott konferencián kialakult javaslatok  cikkünk megnyitásakor olvashatók, az előadók prezentációi megtekinthetők. Videointerjúk itt.

Ipari tagozat küldöttei és szakosztály elnökségek

Ismerjék meg Önök is az Ipari tagozat 2012-ben megválasztott küldötteit és szakosztály elnökségeit!

2014. évi programtervezet - Ipari tagozat

Kattintson a linkre és tekintse meg 2014. évi programtervezetünk bőséges listáját!

Komplex vállalati technológiafejlesztés uniós forrásból

A CNC Rapid Kft. 150 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro- kis- és középvállalkozások számára” címmel kiírt pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltségvetése közel 126 millió forint önerő biztosításával csaknem 376 millió forintot tesz ki.

Svéd szakmai út

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata
2014. június 16-20, négynapos gyárlátogatással egybekötött piacfeltáró és kapcsolatépítő szakmai utat szervezett Svédországba.

A későbbi együttműködések kialakításához szakmai partnereket kerestek fel és gyárlátogatásokon vettek részt.  A  négynapos program alatt a kiutazó csoport meglátogatta a SCANIA és a VOLVO gyárát, megbeszélést folytatott a stockholmi kereskedelmi kamarával és látogatást tett a Magyar Nagykövetségen.

A teljes beszámolót itt olvashatják.

Az ipari tagozat II. féléves program tervezete

A linkre kattintva olvashatnak egy kis ízelítőt következő féléves programunkból.

Angol nyelvklub az Ipari tagozat szervezésében

Az angol nyelvklubnak is megvolt alkító ülése Győrben június végéén a megyei iparkamara Ipari tagozatának kezdeményezésére. A tagozat már jó ideje üzeni kezdeményezéseivel a vállalkozásoknak, hogy mennyire fontos a külpiacra jutás. A nyelvi klubok azonban nyitottak mindenki számára, nem csak a vállalkozóknak szólnak.  Videohír az eseményről itt.

Elnöki köszöntő

Tisztelt Tagtársam!

Miklósy Lajos kamarai Ipari tagozati elnök köszöntőjeBonyolult világban élünk. Naponta új kihívásokkal találkozunk, új lehetőségek tárulnak fel, és az állandóan változó gazdasági környezet vesz körül bennünket. Nem lehet hátra dőlni, mert akkor biztosan lemaradunk, nehézségeink támadnak.

Van egy szervezet, mely célirányosan foglalkozik a gazdasági környezetünkkel, a törvényi változásokkal és figyelmeztet bennünket, ha nekünk is figyelnünk kell, - oktat, szervez, kinyitja a világra a kapukat. 

Köszöntöm Önt az immár 120 éves Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Örülök a döntésének, hogy tagjaink között tudhatjuk!

Az ipari tagozat 2010. évi megvalósult programjai és évértékelése

2011. február 21.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő ipari tagozat a mintegy 260 tagvállalattal együttműködve sikeres programokat valósít meg évről évre. Ismerjék meg Önök is a kamarában folyó szakmai munkát és vegyenek részt programjainkon! Tekintsék meg 2010. évi beszámolónkat és legyenek Önök is részesei sikereinknek!