Üdvözöljük a

INNOVÁCIÓS IKAROSZ DÍJ FELHÍVÁS - 2017. | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

INNOVÁCIÓS IKAROSZ DÍJ FELHÍVÁS - 2017.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

Pályázat benyújtási határideje: 2017. október 20.

IKAROSZ DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2017.

Küldetés

 

Az IKAROSZ-díj létrehozásával a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egyedülálló módon kívánja a vállalkozások innovációs képességét fejleszteni.

 

A díjazott vállalkozás példaértékű, innovatív megoldásainak biztosított média nyilvánosság segítségével kívánjuk a kis- és középvállalkozásokat az innováció felé terelni, a vonzó példák segítségével ösztönözni őket az innovatív szemléletre, innovatív megoldások keresésére, alkalmazására.

 

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

 

Résztvevők

 

Az IKAROSZ-Díjra pályázatot nyújthat be bármely Győr-Moson-Sopron megye területén működő innovatív vállalkozás, iparági korlátozás nélkül. A részvétel feltétele, hogy a bevezetett termék, technológia vagy szolgáltatás példaértékű legyen.

 

A feladat

 

Olyan projektek bemutatása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével támogatják a KKV-k növekedését és versenyképességét.

 

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017. évben keresi azt a vállalkozást, mely megvalósult, magas hozzáadott értéket képviselő innovációjával, szolgáltatásainak fejlesztésével fenti célok megvalósítását tűzte ki maga elé.

 

Amit várunk:

 

A díjazott vállalkozás a technológia bemutatásával példát mutat a kis- és középvállalkozásoknak és a benyújtott pályázat alátámasztja a KKV-k növekedésének és versenyképességének javítását szolgáló innovatív megoldás megvalósítását.

 

Benyújtandó dokumentumok:

 

Olyan megvalósított innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások bemutatása, melyek elősegítik a KKV-k növekedését és versenyképességét (2-3 oldalban).

 

A pályaműveket elektronikus úton kérjük a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara e-mail címére eljuttatni, koordinacio@gymskik.hu.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 20.

 

A pályázati anyagban kérjük tűntessék fel az „IKAROSZ DÍJ” címet, valamint a pályázatot benyújtó vállalkozás nevét és elérhetőségét.

 

Amit nyújtunk:

 

-          200.000,- Ft vissza nem térítendő támogatás

-          Média csomag az innovatív termék, technológia vagy szolgáltatás bemutatására

-          Ikarosz oklevél átadása a Presztízs díj átadó gálán 2017. november 9-én.

 

Bővebb információ:

 

Nagy Ildikó, győri térségi titkár, Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 

Tel: 96/520-222

 

Győr, 2017. október 10.