Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MEGHÍVÓ A KAMARAI SZALONBA „Szívvel-lélekkel”

A GYMSMKIK Kamarai Szalonja sok szeretettel meghívja a következő rendezvényére, amelynek előadója

Dr. Prof. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész.

 

„Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket.

Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani.”

Látogatóban a XXI. század cégmenedzsmentjénél - kamarai elnökség a Veluxnál

2018. január 11.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége cégvezetői meghívásra kapcsolatépítő látogatást tett Fertőszentmiklóson, január 9-én. A Velux cégcsoporthoz tartozó Altaterra Kft. ügyvezetője Mészáros Krisztián és a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója Graham Grant Johnstone fogadta a kamarai delegációt.  A 10 fős kamarai delegáció Pintér-Péntek Imre elnök vezetésével az emberi erőforrást megbecsülő, csúcstechnológiát alkalmazó, igazi XXI-ik századi gondolkodású cégmenedzsmentet ismerhetett meg.

velux látogatás 2018

2017 után 2018 előtt: Elismerések, előadások, baráti beszélgetések, stratégiai célok

Jó cél felé halad a megújult kamara. December 14-én tartotta évértékelő és a következő év programját elfogadó közgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

REGIONET Competitive – PIT STOP - gazdasági konferencia

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló (ATHU007 számú) REGIONET Competitive projekt vezető partnere ezúton meghívja Önöket a PIT STOP gazdasági konferenciára.

25 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban a Győri Oxford Nyelviskola és Szolgáltató Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara büszke azon tagvállalataira, melyek évtizedeken átnyúló példamutató és színvonalas tevékenységükkel járulnak hozzá a megye gazdaságának erősítéséhez.

Meghívó Székely Erzsébet népi iparművész kiállítására Győrbe

Megnyitó időpont: 2018. január 23. /kedd/ 17 óra

Helyszín: József Attila Művelődési Ház /9028 Győr, Móra F. tér 1./
A népi hímzéseket készítették:

Székely Erzsébet, Ács Istvánné, Dombi Tamásné, Kertész Gáborné, Kiss Ágota, Kiss Lászlóné, Marton Lászlóné, Müller Györgyné, Mülner Károlyné, Szénási Lászlóné, Varga Józsefné

Jelentkezésüket a bozsokybrigitta@gymskik.hu címen tegyék meg 2018. január 22-ig.

 

Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció forgalmazása

A KAVOSZ Zrt. pénzügyi vállalkozás leányvállalata, a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. megkezdte az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 keretein belül a Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció (max. 100 MFt összegű, 10 éves beruházási hitel) forgalmazását.

Kézműipari Tagozat bálja január 27-én

Mindenkit szeretettel várunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata által 2018. január 27-én, szombaton, a Kristály étteremben (Győr, Bartók Béla u. 9.) rendezendő bálra.

Könyvelői Klub a győri kamarában

Elkezdődött a 2018. év, ilyenkor már az év nagy feladatára kell gondolnunk, azaz a 2017-es számviteli zárásra.

EU ETS Létesítmények, Hitelesítők figyelmébe!

A Nemzetgazdasági Minisztérium Fenntartható Gazdaságfejlesztés Főosztálya értesítette az MKIK-t, hogy az érintetteknek a tárgyévet követő év január 20. az adott évi ingyenesen kiosztandó kibocsátási egységek végleges mennyiségeinek meghatározásához szükséges változás-bejelentés teljesítési határideje. Kérésükre az alábbi tájékoztatást juttatjuk el a vállalkozásokhoz.