Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Angyalok a belvárosban jótékonysági akció 2017

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással fordult a megye középiskoláihoz.

Újabb tíz cég nyert Üzleti Etikai Díjat

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta, immár 18. éve kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben tisztességesen, felelősen működő cégek elismerésében. Az idei megmérettetésen újabb 10 magyarországi bejegyzésű céggel bővült a kör. Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerésévé vált.

Jelentkezzen Ön is! Szakmai kirándulás az egyedülálló XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a 2017. november 25-26. között megrendezésre kerülő XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Meghívó Pedikűrös Szakmai Napra, Győrbe

A GYMSM KIK Kézműipari tagozatának Egészségügyi és Szépségipari Szakmai osztálya valamint a Softwave Kft. közösen szervezi a szakmai napot. Albert Kata lábápoló oktató, Mahbuobi Freha Viktória és Pipcsák Kata lábápoló mesterek közreműködésével segíti a pedikűrösök szakmai fejlődését november 25-én Győrben:

-        eszközismerettel,

-        kezelési módszerek áttekintésével

-        gyakorlati próbákkal élő modellen.

A részvétel térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött.

Vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be a Széchenyis diákok

2017. november 8.

A győri Széchenyi István Egyetemen félévente induló kreditpontos, „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy hallgatói a többhetes felkészítés után november 7-én mutatták be mentoraiknak elképzelt vállalkozásuk üzleti tervét. A kamarai szándék, hogy a fiatalok merjenek, tudjanak vállalkozást indítani, megvalósulni látszott ezen a napon.

Feszülten figyelték társaik prezentációját

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon

Legyen a mi megyénk digitálisan a legfelkészültebb!

Fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu  oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

Értékes tanúsítványt szerezhet!

         Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

         Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, Tel: +36 20 340 5617

         Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu Tel: +36 30 957 6722

Célunk, hogy 2017. végére a mi megyénkben legyen a legtöbb, DFV tanusítvánnyal rendelkező, digitálisan felkészült vállalkozás! Legyen velünk együtt sikeres!

Győr testvérvárosából, Wuhan-ból érkezett delegáció a győri kamarába

A delegáció tagjai a győri önkormányzat látogatása után érkeztek a kamara székházába.

A találkozó a tagok bemutatkozásával kezdődött.

A SIKER KULCSA A HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a KAMARAI KOMMUNIKÁCIÓS KLUB szeretettel meghívja Önt novemberi klubrendezvényére, melynek keretében a Borsodi Műhely Kft. kommunikációs gyakorlatát ismerhetik meg az érdeklődők.

Könyvelői Klub november 28-án a GYMSM KIK székházában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt a Könyvelői Klub

következő  rendezvényére. Meghívott előadó: Dr. Lázár József, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság Tájékoztatási Osztály osztályvezetője

 

 

Környezetvédelem - felhívás problémafeltáró kérdőív kitöltésére

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Környezetvédelmi Munkabizottsága felméri azokat a területeket, amelyeken problémát észlelnek a vállalkozások.  A kapott válaszok alapján a Környezetvédelmi Munkabizottság intézkedéseket fog kezdeményezni a vállalkozások  környezetvédelmi törekvéseinek támogatása érdekében. Kérik, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse a Környezetvédelmi Munkabizottság munkáját. A kérdőívre kapott válaszokat bizalmasan kezelik.

Jó hangulat, jótékonyság jellemezte a XVI. Halászlé Partit Győrben

A kamara (GYMSM KIK) Kézműipari Tagozata tizenhatodik alkalommal szervezte meg immár hagyományos találkozóját november 10-én Győrben, a Kristály Étteremben, az eddigi legnagyobb érdeklődés mellett. Közel 160-an érkeztek az étterem frissen felújított termébe, ahol finom halászlé és gulyás várta a vendégeket. Dr. Lakatos István kamarai Kézműipari Tagozati elnök, Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Dr. Pető Péter a GY-M-S Megyei Önkormányzat alelnöke is köszöntőt mondott. 

XVI. Halászlé Parti megnyitója Győrben-GYMSMKIK