Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Meghívó a "Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!" projekt információs napjára Győrbe

IKT banner

Várják az érdeklődőket.2017. január 26-én Győrben előadókkal, kiállítókkal, tanácsadókkal közös információs napra.  A részvétel feltétele a regisztráció. Még több információ a vallalkozzdigitalisan.hu címen található.

Pályázati felhívás - GINOP-3.2.2-8.2.4-16 - Vállalkozz digitálisan!

Megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás, melynek keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre (informatikai eszközök, immateriális javak beszerzésére), szakmai megvalósításhoz kapcsolódó bérleti díj elszámolására és tanácsadás, szolgáltatás, betanítás igénybevételére. Azok a vállalkozások, amelyek a Modern Vállalkozások Programjában Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést szereznek +5% többlettámogatást kaphatnak.  Vállalkozzon Ön is digitálisan!

XV. Kézműipari Tagozati Bál

2016. december 9.

Szeretettel meghívjuk kamaránk Kézműipari tagozatának immár 15. alkalommal megszervezendő báljára, amely 2017. január 28-án kerül megrendezésre a Kristály étteremben. A tombola árusításából befolyó összeget hagyományosan jótékony célra fordítjuk! Kérjük, hogy tombola felajánlásával támogassa rendezvényünk sikeres lebonyolítását!

Meghívó a 7. Turisztikai Szakma Báljára

7-ik Turisztikai Bál felhívás 2017 

Belépővásárlás és asztalfoglalás folyamatosan megtehető a kamarában:

Nagyné Csík Adrienn
kereskedelmi tagozati titkár
....................................................................................
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
9021 Győr, Szent István út 10/a. / 131-es iroda
Tel.: 96/520-227 Mobil: 20/343-59-02 Fax.: 96/520-291
kertagtitkar@gymskik.hu

 Bővebben>>

2017-ben is - A jó szakma felér egy diplomával - elkezdődtek a szakmaversenyek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017-ben tizedik alkalommal rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV). Az országos szakmai versenyeket a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából 41 szakképesítésben hirdették meg a nappali tagozaton végzős szakiskolai és szakközépiskolai tanulók számára. Győrben ma a mechatronikai technikusok lelkes csapata kezdte meg az írásbeli versenyzést. A versenyszabályok és a feladatok vetekednek egy érettségivel is.

Vállalkozások hírei - Elstartolt a Rába stratégiai beruházási programja

Történetében új fejezetet nyitott a Rába csoport. Az eredményes gazdálkodásnak és a tudatos hitelleépítésnek köszönhetően lehetőség nyílt egy a jövőt meghatározó beruházási program kidolgozására és végrehajtására. A vállalat a Kormány által meghirdetett Nagyvállalati Beruházási Támogatási Programon keresztül pályázati forrásokat is bevon a fejlesztések finanszírozásába

Futómű

I. Prevenciós konferencia dr. Zacher Gáborral!

2017. január 19.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata, győri térsége, valamint a vagyonvédelmi vezetők és a segítő szakemberek klubja tisztelettel meghívja Önt az 1. PREVENCIÓS KONFERENCIÁJÁRA, melyet 2017. február 16-án, csütörtökön 10.00 órakor tartunk a kamara székházában.

Busz indul a GastroPan Szakkiállításra Nagyszebenbe

GasztroPan2017

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátó ipari szakmai kiállítására a kamara szakmai utat szervez március 23-26 között. A résztvevők a tervek szerint meglátogatják Kolozsváron a Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi Kamarát, és a Magyar Főkonzulátust is. A részvételi díj az előzetes kalkuláció szerint várhatóan 80.000 – 100.000 Ft / fő lesz. Jelentkezési határidő: 2017.február 03.

SZKTV - Szakmai tanulmányi versenyben az asztalosok is - 2017.

2017. január 3.

2017. január 3-án Győrben a kamarában (GYMSMKIK) délelőtt 10 órakor az asztalos szakmát tanuló fiatalok is megkezdték országos szakmai veresenyük írásbeli elődöntőjét. Aszatlos szakmában is születtek már megyebeli kiváló eredmények. Reméljük idén is lesz döntősünk!

szktv asztalos győr 2017.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány hírei 2017. január

2017. január 16.

A 2017. január 14-én megrendezett Média Bál vendégeinek rendkívüli tombola ajándékokkal készültek a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kiemelt Partnerei

Figyelem - Étkeztetési tender jelent meg!

2017. január 6.

KERESIK, KI ÉTKEZTET AZ OLIMPIA FALUBAN jelent meg a Kisalföld, Győr-Moson-Sopron megyei napilap, 2017. január 6-i számában. A győri önkormányzat kiírta a tendert a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál résztvevőinek étkeztetésére. A felhívás a Közbeszerzési Értesítő csütörtöki számában jelent meg. A sportesemény versenyidőszaka július 23-tól 29-ig tart majd, de a nyertes ajánlattevőnek július 17-től július 31-ig kell a szolgáltatást biztosítania a két olimpiai faluban (az egyetemen, illetve Győr-Szigetben). Az ajánlatok benyújtásának határideje február 9.

GYMSKIK - a kamara közbenjár az adócsökkentésért!

Mire elég 2 milliárd forint? Ha feltesszük magunknak a kérdést, belegondolhatunk, hogy mit ért el a kamara, amikor Győr várossal egyeztetve belátták, hogy a vállalkozások versenyképességét növelik - amire pedig igen nagy szükség van-, amikor a győr városi helyi adókat ennyivel csökkentik. A Kisalföld napilapban részletes tájékoztatást adott Pintér-Péntek Imre kamaraelnök. Hírünket megnyitva mindez megismerhető!.

Gyógynövényekkel az egészségmegőrzésért - A Kamarai Szalon januári vendége Szabó György

A KAMARAI SZALON JANUÁR 23-I PROGRAMJÁRA A SZABAD HELYEK ELFOGYTAK!

KÉRJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

A Győr-Moson.Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon vendége 2017. január 23-án, hétfőn 17.00 órától Szabó György bükkszentkereszti "füvesember" lesz.