Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozz digitálisan! Rendezvények Győrben, Kapuváron és Mosonmagyaróváron is

Vállalkozz digitálisan

Gyűjtsön információt következő rendezvényeinken!

Kapuvár 2016. október 27., Mosonmagyaróvár november 10.

Jubileumi, XV. Kézműipari Halászlépartit tartottak Győrben

2016. október 24.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának vezetősége, élén Dr. Lakatos István elnökkel, már több mint egy évtizede vallja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan összejövetelekre is szükség van, ahol kamarai tagjaink szorosabbra fűzhetik személyes és üzleti kapcsolataikat, valamint kötetlenül, oldott légkörben beszélhetnek arról, hogyan tehetik együtt jobbá a kamarát. 

Ezt a kapcsolatépítő rendezvényt minden alkalommal kiemelt szakmai témához kapcsolják. Idén a kamarai választás, a pályaorientáció, a középiskolákkal való együttműködés, mint aktuális témák szerepeltek a figyelem középpontjában és természetesen a csapatépítés sem maradhatott el.

Megatrendek és a jövő HR-je szerepel a 10 éves kamarai HR klub programjában

 

A 10. éve nagy sikerrel működő HR klub rendezvénye e témákkal foglalkozik: "fluctuation, gamification, recruiting, industrie 4.0” Keressük meg együtt a választ arra, hogyan alakítják át a technológiai fejlesztések és hálózatok a jövő munkavállalóját, a jövő munkahelyét, a jövő szervezetét, a jövő szakmáit, a HR és a menedzsment szerepét. A jövő sokkal közelebb van, mint gondolnánk.

Időpont: 2016. november 4. (péntek) 8.30-14.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9021 Győr, Szent István u.10/a

 

Kihelyezett Kamarai Szalon Mosonmagyaróváron és Kapuváron!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon közössége szeretettel várja érdeklődőit kihelyezett EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAMJAIRA Mosonmagyaróvárra és Kapuvárra.

Mosonmagyaróvár, 2016. október 26. szerda 14.00 - 18.00 óra

Kapuvár, 2016. október 29., szombat, 9.00 - 14.00 óra

INDUL AZ MKIK GVI 2016. OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

Kérjük szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely pár percet vesz igénybe. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen érhető el.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eredmények pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását, amelyet felhasználnak az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzésekhez is.

Ajánló - Kisalföldi Gazdaság online kamarai lap szeptemberi száma

Kisalföldi Gazdaság online lap 2016. szeptember

Kamarai választásokról, tisztségviselókről, vállalkozz digitálisan programról, pénzvilágról, fogyasztókról, pályaorientációkról, Brexit hatásról, külpiacra jutásról, üzleti ajánlatokról és még több gazdasági adatról is olvashatunk benne.  

HACCP Tanfolyam a kamarában

2016. október 20.

A GYMSKIK 2016. november 07-én indítja el HACCP tanfolyamát az érdeklődők számára.

A képzés célja az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése annak érdekében, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez, rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezzenek.

Tájékoztató az Advent jegyében

2016. október 20.

Kereskedelmi Tagozatunk 2016. november 09-én 13.30 órakor rendezi meg fórumát a kereskedők és turisztikai vállalkozások számára, amelynek központi témái a győri belvárost érintő rendezvények és fejlesztések különös tekintettel az Advent Győrben rendezvényt, valamint a jövő évtől érvénybe lépő változásokat a parkolási rendben. A fórum résztvevői információhoz juthatnak a Győr kártyával kapcsolatban és az EYOF 2017-es Ifjúsági Olimpia előkészületeiről is szó esik.

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA - Információs nap Kapuváron

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A program ennek orvoslásához kínál megoldásokat.Továbbá segítséget kaphatnak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A rendezvény helyszíne: Kapuvár

Időpontja: 2016.október 27., csütörtök 10.00-16.00 óra

FELHÍVÁS! Új rendelet On-line pénztárgép kapcsán

A Magyar Közlöny 2016. évi 148. számában (2016. szeptember 27.) megjelent „A nemzetgazdasági miniszter 36/2016. (IX. 27) NGM rendelete az online pénztárgép használatára és a forgalmazási engedély módosítására vonatkozó határidők módosításáról”.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy MEGÚJÍTÁSÁRA, MEGHOSSZABBÍTOTT BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ!

A megújítási pályázat célja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjához 2016. évben sikeresen csatlakozott és a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet elnyert tagvállalatok felülvizsgálata, a hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság szempontjainak szem előtt tartása mellett.

Újra bankár klub a kamarában - Vendégünk a kamara új elnöke!

2016. november 9., szerda 16.00 óra

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem