Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ballagási etikett, protokoll, viselkedéskultúra

Interaktív előadások kezdődnek szeptember 23-án szombaton 11:00, 12:00, 13.00,14:00-kor a Szávay teremben, a Ballagási Kiállítás keretében. Heim Gábor protokoll tanácsadó számos hasznos tippet ad, hogy az esemény igazi ünnep legyen "Királylányoknak és királyfiaknak" egyaránt.

KONFERENCIA A MUNKAERŐ MEGTARTÁSÁNAK LEHETŐSÉGEIRŐL, Győr, 2017.09.27.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő KKV vezetők klubja 2017. szeptember 27-én, 9.00 órai kezdettel konferenciát szervez a MUNKAERŐ MEGTARTÁSÁNAK LEHETŐSÉGEIRŐL, melynek rendezvényére szeretettel meghívja Önt és munkatársát. Az eseményt Pintér-Péntek Imre kamaraelnök nyitja meg. Előadók lesznek többek között:

előadók-montázs

Megnyílt a kamarai Ballagási Kiállítás Győrben

2017. szeptember 21.

Molnár Albert a kamara (GYMSMKIK) Kereskedelmi Tagozatának alelnöke nyiotta meg a "piacteret", ahol a ballagás ruháit, fotóit, tablóit, kellékeit biztosító és szolgáltató vállalkozások találkoznak a diákokkal, szülőkkel. (A hírt megnyitva a videó nagyobb méretben vetíthető)

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon

Legyen a mi megyénk digitálisan a legfelkészültebb!

Fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu  oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

Értékes tanúsítványt szerezhet!

         Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

         Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, Tel: +36 20 340 5617

         Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu Tel: +36 30 957 6722

Célunk, hogy 2017. végére a mi megyénkben legyen a legtöbb, DFV tanusítvánnyal rendelkező, digitálisan felkészült vállalkozás! Legyen velünk együtt sikeres!

Folytatódik a Modern Vállalkozások Programja – újabb két évig segíti a vállalkozásokat

2017. szeptember 18.

A második szakaszban a projekt egyik új fókusza a másodlagos szektor; azaz az ipar, az ipari beszállítók és Ipar 4.0-val kapcsolatos vállalkozói tudásbővítés. Úgy véljük, hogy az ipari digitalizáció az iparvállalatok beszállítói láncaira is jelentős hatást gyakorolhat, hiszen aki nem tudja adaptálni az új termelési környezettel kapcsolatos elvárásokat az elveszítheti szállítói pozícióját.

Szakmai tanulmányút Ausztriába 2017. október 12-14.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának elnöksége tisztelettel meghívja Önt 2017. október 12-14. csütörtök – szombat között Ausztriába szervezett üzleti szakmai útjára.

„A jelen tanulója, a jövő mestere” tanuló verseny 2017.10.06. Győr

2017. október 6.-án (pénteken) rendezik meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának szakmai versenyét:

„A jelen tanulója, a jövő mestere” címmel

 

A verseny ideje alatt non-stop programok, szakmai bemutatók, tekinthetők meg.

Mindenkit szeretettel várunk!

Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon? Márkaépítés és védjegyprogram: a modern vállalkozók stratégiája

Időpont: 2017. október 5. (csütörtök) 13 órától

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza  (9021 Győr, Szent István u. 10/A)

Pódiumbeszélgetések, hasznos ötletek, gyakorlatok a márkaépítés és védjegyprogram témakörében. Vendégelőadónk lesz többek között: Mészáros Róbert branding tanácsadó (BrandBirds)

Mészáros Róbert BrandBirds

TSZSZ - Építőipari szakmai fórumot tartottak Győrben

A kamarában (GYMSMKIK) Győrben, szeptember 19-én tartott építőipari szakmai fórumon Csermely Gábor vezető helyettes mutatta be a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) a tervezéstől a kivitelezésen át a vitarendezésig szerzett tapasztalatait. A rendezvényt Tóth Béla a kamara Kézműipari Tagozata Építőipari Szakmai Osztályának társelnöke nyitotta meg. Rámutatott mennyire másként épültek például a családi házak évtizedekkel ezelőtt. Napjainkban szabályokkal, adminisztrációs és dokumentációs kötelezettséggel kell biztosítani, hogy a kivitelezők jogos díjukhoz jussanak, azonban a megbízó se járjon rosszul. A 2013. óta működő TSZSZ komoly gyakorlatot szerzett a vitarendezésben, a szakértői vélemények kiadásában, megrövidítve a bírói döntéshozatal idejét is.