Győr-Moson-Sopron Megyei szervezeteket jutalmaztak IIASA-Shiba Díjjal

Shiba Díj győri kamarának 2015

Idén összesen tizenöt magyar cég, szervezet és csoport nyerte el a 25. jubileumát ünneplő IIASA-Shiba Díjat, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi - és Iparkamara, a mosonszolnoki SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt., valamint a mosonmagyaróvári Aqua Szolgáltató Kft. is átvehetett szerdán a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott díjátadó ünnepségen.

Parragh -Tudással készüljünk a holnaputánra

2015. január 30.

Regionális gazdasági évnyitót tartott Szombathelyen a Nyugat-Dunántúli Régió Kereskedelmi és Iparkamaráinak Szövetsége. Parragh László országos kamara elnök (MKIK) felhívta a figyelmet, hogy a változó világban, a sok kockázat ismeretében megfelelő tudással kell a „holnap utánra” készülni.

Innovációs Projekt Verseny

2015. január 30.

Az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány 2015-ben első alkalommal hirdeti meg a nagy sikerű TiJöttök! Program folytatásaként innovációs projekt versenyét és a gyakornoki programot.

Inno-Plato csoport működik a kamarában!

2015. január 30.

A Plato csoportban 18 vállalkozásvezető részvételével és 2 keresztapa irányításával elindult munka biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés és az üzleti fejlődés eredményességét.

Tartson velünk az Utazás Kiállításra!

2015. január 29.

A kamara Kereskedelmi Tagozata 2015. február 26-án buszos utazást szervez az idei Utazás Kiállításra Budapestre, melyre várja az érdeklődők jelentkezését.

5. Turisztikai Szakma Bálja Győrben

Turisztikai Szakma bálja 2015

Még lehet jelentkezni, vetitsd le az invitáló videót! Az előző négy alkalomhoz hasonlóan kiváló élményt ígérnek a szervezők.

Megkezdte működését a munkaügyi klub!

2015. január 30.

Sikerrel indult útjára a Munkaügyek világa című klub a kamarában. Februári programunkon a vasárnapi zárva tartás munkaügyi vetületeit és a társadalombiztosítás területén bevezetésre került változásokat tekintjük át.

Ismét Győrbe jött az aranykulcs

2015. január 30.

Kovács Vince átadja a kulcsot Mikóczi tamásnak

A szombathelyi Regionális Gazdasági évnyitó zárásaként Kovács Vince átadta a Nyugat-Dunántúli Régió Kereskedelmi és Iparkamarái Szövetségének soros elnökségét szimbolizáló kulcsot Mikóczi Tamásnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara társelnökének.