Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IKAROSZ DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

Magyar Termék Nagydíjas a Darnó-Hús és a Tutti Kft.

Kamaránk büszke önténtes kamarai tagjaira, akik 2016. évben már nem első alkalommal nyerték el kitűnő minőségű termékeikkel a Magyar Termék Nagydíjat: Funkció Kft. és Tutti Élelmiszeripari Kft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak

A 2016–2017-es, „Egészséges munkahelyek – Helyes Gyakorlat Díjak” célja, hogy bemutassa azokat a jó példával elől járó szervezeteket, amelyek aktívan végzik a munkavédelem kezelését az idősödő munkaerővel kapcsolatban.

Ajánló - Kisalföldi Gazdaság online kamarai lap szeptemberi száma

2016. szeptember 23.

Kisalföldi Gazdaság online lap 2016. szeptember

Kamarai választásokról, tisztségviselókről, vállalkozz digitálisan programról, pénzvilágról, fogyasztókról, pályaorientációkról, Brexit hatásról, külpiacra jutásról, üzleti ajánlatokról és még több gazdasági adatról is olvashatunk benne.  

Bankár klub szeptemberben!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2016. II. félévben is folytatja a 2015. évben megalapított kamarai bankár klub által megkezdett munkát annak érdekében, hogy a terület szakemberei a klub által meghatározott célok mentén vitathassák meg az aktuális, pénzügyi szektort érintő témáikat.

Üzleti tervekről a Kamara tantárgy keretében!

A szeptember 19-i egyetemi órán a hallgatók a Kamara a vállalkozásokért tantárgy keretében az üzleti tervezés alapjait ismerhették meg. Előadóink voltak: Molnár Imre, Pannónia Könyvvizsgákló Kft. és Molnár Albert, Pannon-Work Zrt.

Újabb kamara által ajánlott vállalkozások nyerték el a bizalom védjegyét!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. évi pályázati felhívása alapján a kamara elnökségének döntése értelmében 23 sikeres vállalkozás nyerte el a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy használati jogát. A nyertesek olyan megbízható, ajánlható vállalkozások, akik a szakmai értékelő bizottság döntése alapján jogosulttá válnak a tanúsító védjegy használatára.

dr. Vértes András a munkaügyi klubban!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöksége szeretettel meghívja Önt a Munkaügyek világa című klub 2016. évi szeptemberi rendezvényére, mely Paradigmaváltás a munkaerőpiacon, a kutató, a szakértő és a specialista meglátásai” címmel 2016. szeptember 29-én, csütörtökön 9.00 – 13.00 óra között kerül megrendezésre.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy MEGÚJÍTÁSÁRA

2016. szeptember 23.

A megújítási pályázat célja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjához 2016. évben sikeresen csatlakozott és a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet elnyert tagvállalatok felülvizsgálata, a hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság szempontjainak szem előtt tartása mellett.

A MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI - Előadás a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata szeretettel meghívja Önt a MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI címmel megrendezésre kerülő programjára.

Kamarai delegáció Shenzhenbe, Kínába - 2016. szeptember 25-30.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata Nádasi Tamás, a  Tagozat elnökének vezetésével 2016. szeptember 25-30. között üzleti delegációt szervez Kínába, Shenzhenbe az ,,Első Shenzhen-Közép-Kelet-Európai Gazdasági, Kereskedelmi és Kulturális Fórum’’ alkalmából.

 

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Shenzhenben. 

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Elindult a kamara tantárgy a Széchenyi István Egyetemen!

2016. szeptember 13.

Hatalmas érdeklődés kísérte a "Kamara a vállalkozásokért tantárgy" 2016. szeptember 12-i első előadását, melyet a győri térségi elnökség tagjai és mentorai, kamarai vezetők és tisztségviselők tartottak a Széchenyi István Egyetemen vállalkozásindítás iránt érdeklődő hallgatói részére.