Időutazás a dallamok szárnyán - A szolgáltatási tagozat évzáró gálarendezvénye

Szeretettel várjuk Önöket a szolgáltatási tagozat évzáró gálarendezvényére, mely 2014. december 2-án ismét fergeteges hangulattal és felejthetetlen műsorral várja Önöket a kamara székházában.

Vendégünk lesz Azurák Mihály

2014. október 31.

November 26-i ünnepi Kamarai Szalon rendezvényünkön Azurák Mihály "Boros mindenség" című verses kötetét ismerhetik meg az érdeklődők. Szeretettel és ünnepi hangulattal várjuk!

Kamarai Szalon töretlen lelkesedéssel immár 10 éve...

Személyiség, tudás, tapasztalat címmel hirdettük meg az október 29-én, szerdán 17.00 órától megrendezett Kamarai Szalont, mely személyiségünk rejtett titkaiba vezetette be az érdeklődőket.

Csepeli György "A tengerszemű hölgy" rejtélyéről beszélget majd Győrben

November 8-án szombaton este hat órától az iparkamarában mindenki előtt nyitott szerző-olvasó találkozót tart a frissen alakult Iparkamarai Női Klub, Csepeli György világszerte ismert szociálpszichológussal. A tengerszemű hölgy rejtélye nemrég megjelent könyv és a nők helyzete a társadalomban is biztosan szóba kerül majd, a kötetlen programon. Mindenkit várnak! Regisztrálni szükséges a résztvevőknek.

Plato csoport indul a kamarában!

A Plato program a kis és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű üzleti támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet. A keresztszülők irányításával végzett munka segítségével a Plato biztosítja a csoportos tanulás, a tapasztalatcsere, a tanácsadás, a hálózati működés, és az üzleti fejlődés eredményességét.

A munka ellenértéke a munkaügyi klubban!

2014. október 31.

A győri térségi elnökség által működtetett klub 2014. évben immár hetedik alkalommal rendezte meg sikerrel munkaügyi klubját.