Módosul a reklámadó törvény – Hasznos információk vállalkozásoknak Győrben

2014. július 28.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PwC Magyarország szeretettel meghívja Önt „Módosul a reklámadó törvény – Hasznos információk vállalkozásoknak” címmel szervezettszakmaielőadására.

Partnerrendezvény - Horizon 2020 - Kutatás, fejlesztés, innováció üzletember találkozó - Ostrava, Csehország

A Moraviai-Sziléziai Regionális Kereskedelmi Kamara kutatatás-fejlesztési üzletember találkozót szervez 2014. szeptember 2-án a csehországi Ostrava városában.

Innovációs vállalkozások jelentkezzenek

Kreatív vállalkozások jelentkezését várják!

Oktatás, tréning, kommunikációfejlesztés, kapcsolatok!

Az MKIK támogatja a duális képzés bevezetését a felsőoktatásban

 Parragh László az MKIK elnöke német példát említve úgy vélekedett, hogy nemzetközi szinten nem egyetemi rangsorokat kell nyerni, hanem versenyképességet. 2015 szeptembertől vezetik be a felsőoktatásban a duális képzést.

Megjelent az Eurostars-2 pályázati felhívás!

2014. július 1.

2014. szeptember 11-i beadási határidővel ismét megnyílt az Eurostars-2 pályázati forrás! Kis- és közepes méretű vállalkozások nyújthatnak be pályázatot innovatív ötleteik megvalósításának támogatására.

CREATIVE Expo Sopron, 2014. október 1-4.

A kreatív ipar legnagyobb seregszemléje magyar-osztrák vállalkozásokkal, szakmai szervezetekkel! Az Ön vállalkozásának is ott a helye! Térítésmentes kiállítási lehetőség!

InnoTrans üzletember találkozó Berlinben

Az InnoTrans 2014 szállítmányozási, járműipari és beszállítói kiállításhoz kapcsolódva 2014. szeptember 23-26 között nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor Berlinben. A B2B szervezett találkozók során új üzleti partnerek felkutatására, technológiai vagy K+F együttműködések kialakítására nyílik lehetőség.