Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Angyalok a belvárosban jótékonysági akció 2017

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással fordult a megye középiskoláihoz.

Kamarai Szalon a hála jegyében november 29-én Győrben

Vendégünk: Zsubrits Zsolt és Kövi Szabolcs.

Könyvelői Klub november 28-án a GYMSM KIK székházában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt a Könyvelői Klub

következő  rendezvényére. Meghívott előadó: Dr. Lázár József, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság Tájékoztatási Osztály osztályvezetője

 

 

Környezetvédelem - felhívás problémafeltáró kérdőív kitöltésére

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Környezetvédelmi Munkabizottsága felméri azokat a területeket, amelyeken problémát észlelnek a vállalkozások.  A kapott válaszok alapján a Környezetvédelmi Munkabizottság intézkedéseket fog kezdeményezni a vállalkozások  környezetvédelmi törekvéseinek támogatása érdekében. Kérik, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse a Környezetvédelmi Munkabizottság munkáját. A kérdőívre kapott válaszokat bizalmasan kezelik.

Jó hangulat, jótékonyság jellemezte a XVI. Halászlé Partit Győrben

A kamara (GYMSM KIK) Kézműipari Tagozata tizenhatodik alkalommal szervezte meg immár hagyományos találkozóját november 10-én Győrben, a Kristály Étteremben, az eddigi legnagyobb érdeklődés mellett. Közel 160-an érkeztek az étterem frissen felújított termébe, ahol finom halászlé és gulyás várta a vendégeket. Dr. Lakatos István kamarai Kézműipari Tagozati elnök, Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Dr. Pető Péter a GY-M-S Megyei Önkormányzat alelnöke is köszöntőt mondott. 

XVI. Halászlé Parti megnyitója Győrben-GYMSMKIK

Győr testvérvárosából, Wuhan-ból érkezett delegáció a győri kamarába

A delegáció tagjai a győri önkormányzat látogatása után érkeztek a kamara székházába.

A találkozó a tagok bemutatkozásával kezdődött.

Jelentkezzen Ön is! Szakmai kirándulás az egyedülálló XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a 2017. november 25-26. között megrendezésre kerülő XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Meghívó Pedikűrös Szakmai Napra, Győrbe

A GYMSM KIK Kézműipari tagozatának Egészségügyi és Szépségipari Szakmai osztálya valamint a Softwave Kft. közösen szervezi a szakmai napot. Albert Kata lábápoló oktató, Mahbuobi Freha Viktória és Pipcsák Kata lábápoló mesterek közreműködésével segíti a pedikűrösök szakmai fejlődését november 25-én Győrben:

-        eszközismerettel,

-        kezelési módszerek áttekintésével

-        gyakorlati próbákkal élő modellen.

A részvétel térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött.

Vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be a Széchenyis diákok

2017. november 8.

A győri Széchenyi István Egyetemen félévente induló kreditpontos, „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy hallgatói a többhetes felkészítés után november 7-én mutatták be mentoraiknak elképzelt vállalkozásuk üzleti tervét. A kamarai szándék, hogy a fiatalok merjenek, tudjanak vállalkozást indítani, megvalósulni látszott ezen a napon.

Feszülten figyelték társaik prezentációját

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon

Legyen a mi megyénk digitálisan a legfelkészültebb!

Fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu  oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

Értékes tanúsítványt szerezhet!

         Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

         Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, Tel: +36 20 340 5617

         Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu Tel: +36 30 957 6722

Célunk, hogy 2017. végére a mi megyénkben legyen a legtöbb, DFV tanusítvánnyal rendelkező, digitálisan felkészült vállalkozás! Legyen velünk együtt sikeres!

Három tanuló csanaki Jerfy Antal díjat vehetett át a kamarától Győrben

2017. november 10.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  által alapított csanaki Jerfy Antal díjakat a Győrben rendezett 2017. évi Pályaválasztási Kiállításon Pintér-Péntek Imre kamaraelnök adta át.

Díjazottak 2017. évben:  Győri Térség - Kolonics Péter (Balra oktatójával). Fertő-Rábaközi térség - Szakály Rebeka. Mosonmagyaróvár térség - Terebessy László. Két éven át havi ösztöndíjtámogatásban részesülnek.

Jerfy díjasok 2017. Győr