Üdvözöljük a

Partnerrendezvény - SUPER vállalkozásfejlesztési roadshow, Szombathely | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Partnerrendezvény - SUPER vállalkozásfejlesztési roadshow, Szombathely

2015. július 14-15. között Szombathely ad helyszínt a SUPER (Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat) vállalkozásfejlesztési roadshow következő állomásának. A rendezvény célja, hogy a kkv-k hasznos információkhoz jussanak az uniós pályázati lehetőségek legsikeresebb kihasználása érdekében.

A vállalkozók számára ingyenes rendezvénysorozat első napján előadásokat hallhatnak a Széchenyi 2020 programról: szó lesz a fejlesztési területekről, a megújult pályázati rendszerről és az adott régió vállalkozásfejlesztési lehetőségeiről.

 

A második napon az inspiráló, motiváló előadásoké a főszerep, olyan üzletemberektől, tudósoktól, akik a saját területükön az elmúlt években kiemelkedő eredményeket értek el.  Személyes történetükkel motiválhatják a hazánkban működő kis- és középvállalkozásokat és azokat is, akik még csak tervezik, hogy vállalkoznak. A programban emellett szakmai előadások is megtalálhatóak: többek között start-up szakértők számolnak be tapasztalataikról és adnak hasznos tanácsokat. A szakmai előadások mellett kétnapos családi programsorozat indul: a SUPER fesztivál, ahol játékkal, sporttal és koncertekkel szórakoztatják az egész családot.

 

A rendezvényről bővebb információt és a regisztrációs lehetőséget a www.sikerstory.hu oldalon találják.

Helyszín: Szombathely, Fő tér
Időpont: 2015. 07. 14. 09:00 - 2015. 07. 15. 18:00