Kamarai rendezvények

<< 2014 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617181920
212224252627
282930    

Mi várható a gazdaságban?

Számítunk az Ön véleményére is!

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely néhány percet vesz igénybe. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen érhető el.

Online pénztárgépek - még mindig napirenden

A NAV oldalán olvasható a lenti tájékoztatás, miszerint a hatóság célzottan ellenőrzi fogja az online pénztárgépek megrendelését, üzembe helyezését és szabályos működtetését.

 

 

Szép megyei sikerek születtek az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Az MKIK tájékoztatása szerint az idén a szakmunkástanulók versenyén 3997 versenyző indult, a döntőbe 194-an jutottak be 106 iskola képviseletében, 38 szakmában Videókat, helyezetteket is találhatunk a hírben

Szakma Sztár Fesztivál videó

Az országos kamara (MKIK) álláspontja a "Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet" leveléről

A mellékelt levél nem a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától származik. Javasoljuk, hogy a levélben foglalt díjfizetést  a gazdálkodó szervezetek ne teljesítsék.  Az MKIK a szükséges jogi lépéseket a levélben foglaltakkal kapcsolatosan haladéktalanul megteszi.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Szépségipari bemutató - Győr

2014. április 23.

Az Ipartestületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata és a Győri Fodrászipari Kft. közösen szépségipari bemutatót szervez.

Partnerrendezvény Budapesten - az Ügyfélszolgálatok és call centerek trendjével foglalkozó konferenciát szerveznek

A kamarai tagok számára 50%-os kedvezményt biztosítunk a 4500 Ft-os regisztrációs díjból. Tűntessék fel a jelentkezési lap megjegyzés rovatába: "kamarai kedvezmény".   Bővebb információ: http://uzletikonferencia.com/aktualis/ptk. Előadók például NFM Infokommunikáció, HITA, MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt.,A Best Practice kerekasztalt vezetik "A hatékony ügyfélszolgálati munka" témában: dr. Hernádi Júlia főosztályvezető-helyettes, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság; Novák Csaba ügyfélszolgálati vezető, MÁV-Start Zrt.; Podhorányi László projektvezető, Vodafone ügyfélszolgálat.

Társasházkelezők klubja

2014. április 15.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt az Társasházkelezők klubjának 2014. évi második összejövetelére, mely 2014. május 6-án, kedden 10.00 órától kerül megrendezésre a kamara székházában.

Segítse receptekkel a jövő szakácsait!

2014. április 14.

A Gasztromediátor és a Chef&Pincér szaklap közös felhívása

 

A szakács szakmai gyakorlati vizsgatételeinek összeállításához az éttermektől saját receptekre  és ételfotókra (akár fázisfotókra is, ha vannak) lenne szükségünk.  Ezért kérjük, hogy segítse a jövő szakácsgenerációját azzal, hogy néhány, az éttermére jellemző étel leírását és fotóját elküldi a következő címre: info@chefpincer.hu

Tájékoztató E-naplóról Mosonmagyaróváron

2014. április 14.

Tavaly októbertől kötelező az elektronikus építési napló (e-napló) vezetése.A jogszabályi háttérről, az építési naplóra vonatkozó előírások alkalmazásáról tart előadást Bella Sándor a Járási Építésügyi Hivatal vezetője, Mosonmagyaróváron, május 6-án. Hasznos információkkal várják a naplóvezetésre kötelezetteket.

Cégcsapatok nevezhetnek foci ligára

A Piac & Profit (a kkv-k kommunikációs szolgáltatója) KKV Foci Liga elnevezéssel országos, felmenő rendszerű, férfi kispályás labdarúgó tornasorozatot indít elsősorban a kis- és középvállalkozások csapatai részére. A kamara tagjai a nevezési díjból 40 % kedvezmény érvényesíthetnek

Élénk érdeklődés a dunaszerdahelyi gazdasági fórum iránt

2014. április 9.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata, Győri Térségi Elnöksége és Plato klubja a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társasággal együttműködésben 2014. április 8-án gazdasági fórumot szervezett Dunaszerdahelyen a szlovákiai üzleti lehetőségek iránt érdeklődő magyar vállalkozások részvételével.

Partnerrendezvény - Magyar-román tagozat áprilisi-májusi rendezvényei

2014. április 4.

Magya Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-román tagozatának 2014. áprilisi és májusi kiállításai, vásárai, konferenciái és rendezvényei.

Partnerrendezvény Mosonmagyaróváron -Cégalapítás és vállalkozásindítás Ausztriában

Az ABA – Invest in Austria a Dr. Ujvárosi Veronika Ügyvédi Iroda együttműködésében tisztelettel meghívja Önt a Mosonmagyaróváron, 2014. május 9-én megrendezésre kerülő „Cégalapítás és vállalkozásindítás Ausztriában“ című információs rendezvényre.

Innovációs pályázat - 4.000 € támogatási lehetőség KKV-knak

2014. március 31.

A Dél-Moráviai Innováció Központ felhívást hirdet európai KKV-k számára, a világ bármely pontjáról. Az innovációs pályázat során 75%-os támogatással 4.000 €-s innovációs voucherre pályázhatnak a vállalkozások 2014. április 29-ig.

Kérdőív a kötelező eredet címkézésről

2014. április 22.

Az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk! Kérjük segítse Kamaránk és az Európai Unió mukáját a mellékelt kérdőív kitöltésével. Az űrlap a feldolgozatlan, illetve az egy összetevőből álló élelmiszerekre és azokra az összetevőkre vonatkozik, amelyek az adott élelmiszer több, mint 50%-át teszik ki.

Kamarai regisztráció - Lejárt a 2014. évi kamarai hozzájárulás megfizetési határideje

 Számlaszám: 10300002-33214690-70903285         A közleményben kérjük megadni az adószámot.

Ne várjon a NAV behajtásra, ha még nem fizette meg, sürgősen pótolja!

Regisztrálni a vállalkozás alakulásakor kell. Kamarai hozzájárulásként évente 5 000 Ft-ot kell fizetni a székhely szerinti megyei kamarának. A regisztráció nem jelent kamarai tagságot. Az adatváltozásokat át kell vezetni a KAMREG adatbázison. A regisztrált vállalkozásoknak nyújtott alap szolgáltatások a baloldali menüsorban találhatók. Az önkéntes kamarai tagoknak is kötelező az éves hozzájárulás.

Pályázati felhívás – Gyakornoki program, akár 100%-os bér- és járuléktámogatással

Szíves figyelmébe ajánljuk a TÁMOP 2.3.4.A-13/1-2013-as Gyakornoki Program megpályázásának még mindig élő lehetőségét, mely az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A pályázatok utolsó beadási határideje: 2014.04.30.

Legyen velünk a kamarai facebook oldalon

Kövesse, „lájkolja”, figyelje Ön is! Szóljon hozzá! Az Ön véleménye is fontos!

www.facebook.com/gymskik

A MIÉNK A SZAKMA! – Álmodd és teremtsd meg szakmád cégérét!

2014. április 23.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is elismerését szeretné kifejezni megyénk díjazott tanulóinak és felkészítő tanárainak, gyakorlati oktatóiknak az  elért eredményeikért.

Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram

Frissítse fel KRESZ tudását ingyenes e-learning képzéssel a biztonságosabb közlekedés érdekében!

Vagyonvédelmi vezetők klubja

2014. április 15.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának következő összejövetelére, mely 2014. április 24-én, 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Rekordra nőtt a vendégéjszakák száma az EU-ban

Rekordot döntött a vendégéjszakák száma az Európai Unióban 2013-ban, 1,6 százalékkal 2,6 milliárdra emelkedett az egy évvel korábbihoz képest – tette közzé legújabb adatait az EU statisztikai hivatala, az Eurostat idén januárban.

Fuvarozók Fóruma

2014. április 11.

A Kereskedelmi tagozat Szállítás, közlekedés szakosztálya április hónapban tartja következő Fuvarozók Fóruma rendezvényét, ezúttal Kapuváron.

Jöjjön el, informálódjon és kérdezzen kimagasló szaktekintéllyel rendelkező előadóktól a közúti árufuvarozás területén végbemenő változásokról!

Pannonhalmi vállalkozói fórum

2014. április 10.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége, Pannonhalma Város Önkormányzatával együttműködésben szeretettel meghívja Önt a Pannonhalmi vállalkozói Fórumra, mely 2014. április 23-án, szerdán 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Pannonhalmi Művelődési Házban.

Széchenyi Kártya Program: A legsikeresebb vállalkozói finanszírozási megoldás

A program keretében kihelyezett hitelek összege mára meghaladja az 1280 milliárd forintot. A hiteligénylések száma megközelíti 270 ezret és eddig mintegy 200 ezer hitelügylet jött létre. - jelentette ki Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója szerdán Mosonmagyaróváron a Széchenyi Kártya Programot bemutató rendezvényen. Video hír megtekinthető itt.

Vezetői felelősség változásai jogi személyeknél az Új Polgári Törvénykönyv szerint

2014. április 7.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége szeretettel meghívja Önt a 2013. április 23-án, szerdán „Vezetői felelősség változásai jogi személyeknél az Új Polgári Törvénykönyv szerint” címmel szervezett szakmai előadására.

Munkaügyi kérdései vannak? Várja Önt a Munkaügyek Világa Klub!

Április 24., csütörtök 9.00 - 13.00 óra, Győr kamarai székház

Meghívó - "Fenntartható építkezés és felújitás" Nemzetközi üzletember találkozó - Bécs

2014. április 2.

Az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciuma nevében tisztelettel meghívjuk a FENNTARTHATÓ ÉPÍTKEZÉS ÉS FELÚJÍTÁS témájú, 2014. május 27-28-án Bécsben megrendezendő konferenciára és üzletember találkozóra!

Partnerrendezvény - A külpiac házhoz jön! 2014.04.15.

2014. március 28.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével Piacra jutási lehetőségek, üzleti kapcsolatok Indiában, Törökországban és Japánban
címmel gazdasági fórumot rendez 2014. április 15-én.