-

Mobil Applikáció Konferencia - A legújabb online marketing trendek

2015. augusztus 24.

Először Győrött és Magyarországon, érthetően, egyszerűen és létező példákon keresztül tájékozódhatnak az érdeklődők a legújabb online marketing trendekről. Jelentkezzen még ma a 2015. szeptember 3-án, a kamaránk kézműipari tagozatával közös szervezésben megvalósuló Mobil Applikáció Konferenciára.

 

Népszerű a Széchenyi Kártya Program GYMS megyében is - videó

2015. augusztus 14.

Ördög György a kamara tanácsadója erről konzultát a Oxigén Média szerkesztőjével.

SZK programról - vetítsd le a videót!

 

Varga István a Cunsult Union vezetője is nyilatkozik a riportban!

Itt az új taxisrendelet

2015. augusztus 13.

Az augusztus 6-án életbe lépett rendelet szabályozza az infokommunikációs eszközön keresztül megrendelt személyszállítási szolgáltatást is.

Legyél az Év Példaképe! - Fiatal vállalkozók jelentkezését várja a Példakép Alapítvány

A harmadjára meghirdetett országos pályázaton olyan 40 év alatti vállalkozókat keresünk, akiknek munkája példaértékű lehet a fiatal generációk számára, és ösztönözheti őket álmaik megvalósítására és saját vállalkozásuk beindítására.

Milyen férfi óra most a trendi?

2015. augusztus 7.

férfiórák 2015

Talán ezek kül valamelyik? Mindenesetre idén a sportos és egyben elegáns órák a népszerűek. Cikkünkben felvillantjuk, mit is jelent ez.

Kereskedők Napja - Változások a fogyasztóvédelem területén

2015. augusztus 24.

A fogyasztóvédelmi törvény módosítása valamint a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által folytatott ellenőrzések tapasztalatai a témái a 2015. szeptember 16. 9.00 órakor kezdődő Kereskedők Napjának. Várjuk az érdeklődőket! Jelentkezzenek, már most!

Valamennyi pályázathoz igényelgető a Széchenyi Támogatást megelőlegező és Önerő kiegészítő hitel, amelyekhez 5% kamattámogatás jár

Megjelentek az első várva várt, magyarországi kkv-k számára kiírásra kerülő gazdaságfejlesztési pályázatok, melyekhez a Széchenyi Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitelek (SZÖK / SZTM) igénybevétele is kapcsolódhat.

HACCP tanfolyam indul a Kamarában!

A GYMSKIK 2015. október 5-én indítja el HACCP tanfolyamát az érdeklődők számára. A képzés célja az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése annak érdekében, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez, rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezzenek. Már most lehet jelentkezni!

Nyitrán készül az első közép-európai jaguár

Előreláthatólag 2018-ban készül el az első autó a gyárban - írja a Reuters.

Jaguár Nyitrán készül majd 2015