Emlék 2010-ből

2015. április 24.

Görcs Imre WiennaTech2010

A kamara buszt indított a szakvásárra. Milyen kicsi a világ! Találkoztunk Görcs Imrével és leányával a győri Gimex Hidraulika tulajdonosaival. Együtt örültünk Imrével, a Rába kötelékéből szárnyra kapott sikeres vállalkozásvezetővel. Emléke velünk van.

Ajánló - EKÁER-hez kapcsolódó kedvezményes szolgáltatás

2015. április 23.

Műholdas internet szolgáltatás kétirányú adatátvitellel, az önkéntes kereskedelmi és iparkamarai tagvállalkozásoknak 10% kedvezménnyel!

Május közepéig lehet pályázni az idei Magyar Termék Nagydíjra

18. alkalommal hirdették meg a minőségi és nívós hazai áruk, szolgáltatások védjegyeként ismert Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, amely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.  Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsítási rendszerében 2015-ben már 37 főcsoport 73 témakörében lehet pályázni a díjak elnyerésére. Idén bővült a pályázó cégek köre is.

Konjunktúrafelmérés 2015. április

Négy oldalon néhány kérdés, kitöltés egy perc alatt!

Kérjük ossza meg velünk üzelti várakozásait!

(A kitöltő cég adatai nem elsznek nyilvánosak.)

Online kérdőív megnyitható itt.

Értékelvű vállalkozások a fenntartható gazdaságért konferencia Győrben

Profit vagy közjó? Üzlet vagy emberközpontú gazdaság?  Nem kell döntenie! Van lehetőség. Van példa. Május 5-én várják az érdeklődőket. Már most lehet jelentkezni!

Partnerrendezvény Győrben - Iparosok utcája a Tarcsavar Kft-nél.

2015. április 23.

A Tar Csavar Csapágy Kft.  május 14-én szakmai napot tart Győrben a Szövő út 12. szám alatt. Reggel 8-tól egész nap várják az érdeklődőket.

Mach-Tech 2015 - Nemzetközi gépgyártás-technológiai szakkiállítás - 2015. május 14.

2015. április 23.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2015. május 14-én utazást szervez a szakmai utat szervez a MACH-TECH 2015 Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításra, a gépipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumára.