Kamarai est a Győri Nemzeti Színházban!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara Ipari Tagozata és a Győri Nemzeti Színház 2014. december 19-én, pénteken 19.00 órai kezdettel színházi gálaestet szervez. A jegyek elkeltek.

A SZÍNHÁZI JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!

3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI

2014. november 20.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Műanyagipari Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt az Innonet Nonprofi Kft-nél szervezett 3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI C. szakmai fórumra.

Karácsony Kupa Szakképzési Támogatási nap

A kamara Mosonmagyaróvári Térsége december 3-án (szerdán) Karácsony Kupa elnevezéssel Szakképzési Támogatási napot tart. a Hunyadi Mátyás Szakképző és Szakközépsikolában  délelőtt 9 órától 11 óráig, a Haller János Álatános, Szakközép- és Szakiskolában 11 órától 14 óráig.

 

Vállalkozásvezetők figyelem - gondolják át a decemberi adófeltöltésig!

A magyar társasági adórendszer lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kedvező adózással támogathassák például a Győri Nemzeti Szinházat.

Érdemes!

Győri Nemzeti Színház

Felhívás a pénzmosás megakadályozásáról szóló törvény alapján

Kérünk minden vállalkozót, hogy mielőbb keresse fel a saját banki szolgáltatójának ügyfélszolgálatát, ahol pénzmosás elleni törvényben előírt beazonosítási kötelezettségének eleget tehet.

Kamarai Nyílt nap

2014. november 13.

2014.december 11-én ismét nyílt nappal várjuk kedves vendégeinket kamaránkban.Kézműves mesterek,szakmát tanuló diákok alkotásaiból válogathat,vásárlásával az iskolák alapítványát támogatja.

Tartson velünk Ön is a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra!

Kereskedelmi tagozatunk 2014. november 29-én buszos utazást tervez a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra, amelyre várjuk az érdeklődőket!