Jó tudni - Véghatáridő a pénztárgépcserére

2014. augusztus 1.

A véghatáridőről egyeztetett a Pénztárgép Munkabizottság. A vállalkozások augusztus 31-e után már csak online pénztárgépet használhatnak. - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján.

Megjelent az Eurostars-2 pályázati felhívás!

2014. szeptember 11-i beadási határidővel ismét megnyílt az Eurostars-2 pályázati forrás! Kis- és közepes méretű vállalkozások nyújthatnak be pályázatot innovatív ötleteik megvalósításának támogatására.

Augusztus 8-tól partner hétvége a Praktikerben!

2014. július 10.

Augusztusban ismét Partnercéges -10%-os kedvezményes vásárlási hétvégét rendeznek a Praktiker győri és komáromi áruházában is. Kamarai tagok tagkártyájukkal vehetik igénybe.

Mobilis - nyári érdekességek

A múzeumok éjszakáján nyilt meg a Győri Mobilis nyári kiállítása. Két dimenzióból 3D-s vizuális utazást kínál kicsinek, nagyoknak, mindenkinek.

Mobilis2014Kettőplusszegyélmény

Felhívás az Ipari tagozat tagjaihoz - Szakmai út Münchenbe-Ingolstadtba

Időpont: szeptember 22-25.

Szakmai program: az európai hulladékgazdálkodásban meghatározó BÜCHL-Csoport neuburgi központjának meglátogatása, az Ingolstadti Kamara működésének megismerése, kapcsolatépítés. Utazás: 30 fős busszal. Jelentkezés augusztus 20-ig/Tel. 96 520-274,  iparitagozat@gymskik.hu /

 

 

Módosul a reklámadó törvény – Hasznos információk vállalkozásoknak Győrben

2014. július 28.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PwC Magyarország szeretettel meghívja Önt „Módosul a reklámadó törvény – Hasznos információk vállalkozásoknak” címmel szervezettszakmaielőadására.

Partnerrendezvény - Horizon 2020 - Kutatás, fejlesztés, innováció üzletember találkozó - Ostrava, Csehország

A Moraviai-Sziléziai Regionális Kereskedelmi Kamara kutatatás-fejlesztési üzletember találkozót szervez 2014. szeptember 2-án a csehországi Ostrava városában.

Innovációs vállalkozások jelentkezzenek