Kisvállalkozások logisztikai képzése indul

Előadásokra, vállalkozásra szabott tanácsadásra számíthatnak a kisvállalkozások 2015-ben, logisztikai témában. Már most dolgoznak a szakmai anyagokon. Kérjük, segítsék munkájukat a KÉRDŐÍV kitöltésével, melynek határideje 2014. szeptember 30.

Magyar-szlovén gazdasági fórum és üzletember-találkozó Budapesten

2014. szeptember 8.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Magyar – szlovén gazdasági fórumot és üzletember-találkozót” szervez a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben  szeptember 22., hétfő, 14.00 órától a Novotel Budapest Centrum, I. emelet / Zsolnay II. tereben.Ingyenes, regisztrálni kell, tárgyalási időpontot lehet foglalni.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Könyvelői Klub - AZ ÚJ PTK ÉS A KÖNYVELŐ FELADATAI

 

Az új Polgári Törvénykönyv és a hozzá kapcsolódó jogszabályok hatályba lépése a jog szempontjából sok és jelentős változást hozott.

Ezek a változások a jogi szakembereken kívül a könyvelőkre, számviteli munkával foglalkozók részére is számtalan változást és újdonságot jelentenek.

A jog és a számvitel kapcsolata eddig is ismert volt, természetesen ez a kapcsolat az új Polgári Törvénykönyv hatályba lépésével sem szűnt meg.

Egészségnap Csorna

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő – Rábaköz Térsége és Csorna Város Önkormányzata 2014. szeptember 26. - án (péntek) 12 órától  Egészségnapot szervez Csornán a Művelődési Központban. Szűrések, előadások, látnivalók, zöldpatika......

Kereskedők Napja szeptemberben Győrben

Kereskedőket várunk! Online pénztárgépekről, jövedéki témákról és a belvárosi fejlesztésekről is szó lesz. Bővebb információ itt.

Felhívás WorldSkills 2015 válogató versenyre

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, végzős szakközép- és szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat Magyarország képviseletében 2015-ben a Brazíliai Sao Paulóban megrendezésre kerülő, a „Szakmák Olimpiájának” is nevezett WorldSkills világversenyen.

Ünnepeljünk! 10 éves a Kamarai Szalon

2014. szeptember 4.

Szeretettel várjuk érdeklődőinket a Kamarai Szalon 2014. szeptember 24-én, szerdán 17.00 órakor megrendezésre kerülő programjára, melynek témája AZ ALKOTÁS ÖRÖME.