Gyászhír: búcsúzunk Goeser Róberttől

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Goeser Róbert, a kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, az MKIK Közlekedési és Logisztikai Kollégiumának tagja, elhunyt. Köszönjük neki aktív, támogató munkáját. amivel hozzájárult tagozatunk működéséhez. Emlékét őrizzük!

Goeser Róbert temetési értesítő 2015

"Amit a sikeres (és biztonságos) finanszírozásról tudni akartál... és most meg is kérdezheted" - Folytatódik a KKV klub

2015. május 7., csütörtök 15.00 óra Kereskedelmi és Iparkamara székháza, IV. emeleti Panoráma terem

A hagyományos szakmák a legnépszerűbbek 2015

2015. május 5.

Szakácsnak, cukrásznak, pincérnek, eladónak és hegesztőnek jelentkeztek a legtöbben idén a szakiskolákba. A szakközépiskolákban pedig a vendéglátásszervező-vendéglős, az informatikai rendszergazda, a gépgyártás-technológiai technikus, a pénzügyi-számviteli ügyintéző, valamint az autóelektronikai műszerész, autószerelő voltak idén a legnépszerűbb szakok. A szakiskolások fele már duális képzésben tanul.

Eredmények a Szakma Sztár Fesztiválon 2015

GYMS megyéből 11 buszt indított a kamara.

Győri látogatók a Szakma Sztár fesztiválon 2015

Május közepéig lehet pályázni az idei Magyar Termék Nagydíjra

18. alkalommal hirdették meg a minőségi és nívós hazai áruk, szolgáltatások védjegyeként ismert Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, amely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.  Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsítási rendszerében 2015-ben már 37 főcsoport 73 témakörében lehet pályázni a díjak elnyerésére. Idén bővült a pályázó cégek köre is.

Partnerrendezvény Győrben - Iparosok utcája a Tarcsavar Kft-nél.

A Tar Csavar Csapágy Kft.  május 14-én szakmai napot tart Győrben a Szövő út 12. szám alatt. Reggel 8-tól egész nap várják az érdeklődőket.

Zsolna-Krakkó szakmai út 2015. május 28-31.

2015. április 23.

Tagozatunk szeretettel meghívja Önt soron következő szakmai útjára 2015.05.28-31. Az úticél Zsolna és Krakkó.

Ajánló - EKÁER-hez kapcsolódó kedvezményes szolgáltatás

2015. április 23.

Műholdas internet szolgáltatás kétirányú adatátvitellel, az önkéntes kereskedelmi és iparkamarai tagvállalkozásoknak 10% kedvezménnyel!

Ismét EGÉSZSÉGNAP a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2015. május 18-án, hétfőn 10.00 – 16.00 óra között kamarai tagjai, a vállalkozói közösség és valamennyi partnerünk egészségmegőrzése érdekében, a korábbi évek hagyományait követve EGÉSZSÉGNAPOT szervez.