Vállalkozó nők kompetenciafejlesztése tréning

2015. március 19-20-án a WIN projekt keretében képzést szerveznek, amelynek témája a női vállalkozók kompetenciafejlesztése.

Üzletember találkozó a Hannoveri Vásáron

Jelentkezőket várnak. A győri Enterprise Europe Network is társszervezője a Hannoveri Vásár keretében megrendezésre kerülő üzletember találkozónak 2015. április 13-17 között.

Hannover 2015

Konzultáció az előre csomagolt termékekre vonatkozó uniós szabályokról

Az Európai Bizottság konzultációt hirdet, melynek címe "Az előre csomagolt termékek névleges mennyiségére és kapacitására vonatkozó uniós szabályok értékelése". A konzultációban részt vehetnek fogyasztók, érintett vállalkozások és szakmai szervezetek egyaránt.

Magyar - Szlovák gazdasági fórum és üzletember találkozó Pozsonyban!

Időpont:         2015. április 15.

Helyszín:        Magyar Köztársaság Nagykövetsége, Pozsony, Külgazdasági Iroda, 814 25 Bratislava, Sedlárska 3

 

Tudomány - megfelelő kávébab keresteteik

2015. március 3.

A kutatók most a 124 további kávéfaj vizsgálatába kezdtek annak reményében, hogy azok nem csupán ellenállóbbak a melegebb hőmérséklettel szemben, hanem az ízük is van olyan jó, mint az arab változatnak - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában

Konferencia a térfigyelő kamerarendszerek tapasztalatairól!

Térfigyelő kamerarendszerek a közösségek szolgálatában - Pályázati lehetőségek a biztonságos környezetért 2015. március 5., csütörtök 14.00 óra Győri kamarai székház

Kultúra - Maszkot vegyenek, mecénások legyenek

Kiállítás és árverés lesz Győrben az Esterházy-palotában. A M5 Művészeti Szalon felkért 12 győri művészt, hogy velencei alapmaszkokat a saját stílusokban fessenek meg.

Az Ipari Tagozat közel félmilliót adományozott

Rekordösszegű támogatást tudott átadni Forgács Péter színházigazgatónak Miklósy Lajos tagozati elnök a Kisfaludy Alapítvány számára 2015. február 17-én.Emléklap az Ipari Tagozat adományáról 2015

Polgármesteri Fórum 2015. Győrben

Borkai Zsolt polgármester tartelőadást és fórumot a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara vendégeként,  március 18-án (szerdán) 16 órai kezdettel. Várják a kamarai tagokat, vállalkozás képviselőket, érdeklődőket. A részvételt előre jelezni szükséges.