Aktuális - kamarai tagok minőségi védjegyre pályázhatnak

A 2015. évi pályázatok június 30-ig adhatók be. Bárki kitöltheti ingyen a kérdőívet, megnézheti mennyi pontszámot tud megszerezni. Utána is dönhet, hogy idén pályázik-e?

Bizalom védjegye banner2015

 

Mégtöbb információ itt.

Szakmai út a Kereskedelmi Ágazat beszállítóihoz

2015. május 20.

A Kereskedelmi Tagozat 2015. június 11-én ismét szakmai utat szervez Győr és környéke élelmiszeriparban működő vállalkozásaihoz: Horex Gomba Kft, Pedró Pékség, Cseri Pincészet. Várunk minden érdeklődőt!

Hazánkban is elindult az európai szintű összefogás az esélyegyenlőség jegyében

Az mtd Tanácsadói Közösség a KÖVET Egyesülettel együttműködve, május 28-án indította útjára hazánkban a Diversity Chartert, azaz a Sokszínűségi Egyezményt a IV. Esélykonferencia keretében. Már  31 cég személyes aláírással üdvözölte a kezdeményezést, köztük a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is. Folyamatos a csatlakozási lehetőség. A kamara minden vállalkozásnak, partnerének javasolja, hogy támogassa ezt a kezdeményezést.

Befektetés az egészségbe - Work-shop a kamarában

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  „Befektetés az egészségbe”címmel munkahelyi egészséget támogató workshopot szervez2015. június 30-án 11.00-15.00 óra között a győri kamara székházában.

Fém- és gépipari beszállítói börze - Önnek is itt a helye!

2015. június 16. 9.00 - 17-00 óra

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza

Jó tudni - változnak a számlázó programokkal szembeni követelmények 2016. január 1-től

Minden számlázó programnak rendelkeznie kell egy olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval, amelynek elindításával adatexport végezhető.

Kereskedelmi Tagozat Családi Napja

2015. május 20.

Az előző évek sikerére alapozva Kereskedelmi Tagozatunk idén is megrendezi Családi Napját. 2015. június 21-én (vasárnap) várjuk minden kedves Tagtársunkat és családjukat a Sokoró Fogadóba.

IFRS aktuális kérdései, jogszabályi változások

2015. május 28.

Ingyenes online webinar képzés

2015. június 24., szerda 10.30 óra

Kisalföldi Gazdaság kamarai lap 4. száma 2015

Mégtöbbet az egészségért! Hobbi-életmód-jó ételek -mozgás-ásványok.... mindez az egészségért. Megyei szolgáltatók,elérhető lehetőségek. lapozzon bele a lapba.

Kisalföldi Gazdaság kamarai lap 2015-4 szám

Kamarai Magazin 2015 május - videó

Szakma Sztárok köszöntéséről, Professió Klaszter együttműködésről, emberközpontú vállalkozások mozgalomról, nőket a műszaki pályára és katasztrófavédelmi rendezvényekről is szól. A névjegyben Nagy Zsolt vállalkozó és tanulója Molnár Bence dobogós "szakmasztár" is nyilatkozik.

Kamarai Magazin videó 2015 május