Tartson velünk Ön is a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra!

2014. november 6.

Kereskedelmi tagozatunk 2014. november 29-én buszos utazást tervez a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra, amelyre várjuk az érdeklődőket!

Vendégünk lesz Azurák Mihály

November 26-án szerdán, ünnepi Kamarai Szalon rendezvényünkön Azurák Mihály "Boros mindenség" című verses kötetét ismerhetik meg az érdeklődők. Szeretettel és ünnepi hangulattal várjuk!

Azurák Mihály és korábbi könyve

3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI

2014. november 20.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Műanyagipari Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt az Innonet Nonprofi Kft-nél szervezett 3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI C. szakmai fórumra.

II. Győri Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferencia

2014. november 18.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos szervezete 2014. november 26-án, 10.00 óraikezdettel rendezi meg a II. Győri Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferenciát Győrben, melyre Önt és munkatársait is szeretettel várjuk.

Munkaerő Mobiltás-HR nap

2014. november 3.

Önnek szól, ha szeretne többet megtudni arról, hogy mennyire mobil a magyar munkavállaló, milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik a hazai és nemzetközi munkaerő-piaci versenyben, milyen kihívásokat jelent a mobilitás kérdése a munkaadóknak/közvetítőknek, ha szeretné megosztani tapasztalatait és meghallgatni másokét a témában.

Vállalkozásvezetők figyelem - gondolják át a decemberi adófeltöltésig!

A magyar társasági adórendszer lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kedvező adózással támogathassák például a Győri Nemzeti Szinházat.

Érdemes!

Győri Nemzeti Színház

CeBIT kiállítás 2015. március 16-20.

2015. március 16-20. között rendezik meg a CeBIT kiállítást, amelyre a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. magyar megjelenést szervez. A CeBIT a világ egyik legnagyobb nemzetközi informatikai szakvására, melyen 2014-ben több mint 4000 kiállító, 285 000 szakmai látogató vett részt a világ 120 országából.

Figyelem - Késedelmes fizetésnél 40 euró költség azonnal keletkezik

2014. november 20.

Az érvényben lévő behajtási költségáltalány buktatóira hívta fel a figyelmet a GYMS megyei Kereskedelmi és Iparkamara mai sajtótájékoztatóján. Mihalicz Antal ismertette a jogszabályból adódó kötelezettségeket. Dr. Havasi Bence ügyvéd kiegészítette gyakorlati tudnivalókkal.  A NAV is büntetheti a késedelmesen fizetőt, ha nem tartja nyilván a behajtási költségáltalánnyal kapcsolatos kötelezettségét. Az uniós előírás megengedőbb a magyarnál. A kamara elnöke megígérte az enyhítésért lobbizást.