-

Ajánló - Megjelent a Kisalföldi Gazdaság kamarai online lap őszi száma

A lap nemzetközi, magyar és régiós gazdasági tényekkel, trendekkel indul. Energia-auditról, a klímaváltozásban rejlő üzleti lehetőségekről is szól. Megismerhetünk benne Magyar Termék Nagydíjas, innovátor cégeket is. A kamarai 125. éves jubileum eseményeit is öszszefoglalja képekkel, hírekkel. Pénzforrás, finanszírozás, angol nyelvű üzleti ajánlatok sem maradhatnak ki, ahogy szüreti és újbor programok, de a sörvilág sem. Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánunk!

2015 - A kamara által ajánlott vállalkozások átvették oklevelüket

A kamara védjegyprogramot hirdetett 2015-ben. Megbízható, ajánlható vállalkzásokat kerestek. A pályázók közül 52 vállalkozás idén megszerezte ezt a bizalomkeltő ajánlást. Ünnepélyen vették át okleveleiket, Győrben a kamarában. A hírt megnyitva videótudósítások és az átadásról készült képek tekinthetők meg.

Jók között a legjobbak - Presztizs Díjak 2015. Győr

A Kamarai Presztízs-díjat Kató Aladár, a Tondach Magyarország Kft. nyugalmazott vezérigazgatója kapta. Az kamara Ikarosz-díját a Szintézis-Net Kft. nevében Farkas Paul Andor ügyvezető igazgató vette át. Ikarosz-oklevelet a Darnó-Hús és a Patent Security Zrt. vehette át.

Szakmai nap Eisenstadtban!

2015. november 6.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi Elnöksége szakmai utazást szervez Eisenstadtba (Kismarton), melynek keretében a Burgenlandi Gazdasági Kamarát látogatjuk meg.

Üzleti tervek bemutatása a kamara tantárgy keretében!

2015. november 19.

A Győr-Moson-Sopron megyei kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem félévről félévre sikeresen szervezi "A Kamara a vállalkozásokért" elnevezésű tantárgy óráit az érdeklődő hallgató hallgatók körében.

Megjelent a GYMS megyei Presztizs TOP100 kiadvány

Videóhírek vetíthetők a bemutató eseményről, a gazdasági trendekről. Ajándékpéldánykérhető a kamarapr@gymskik.hu címen.

„Vállalkozók fóruma – Exportban a jövő”

2015. november 20.

2015 december 1., kedd 10.00 óra

Hotel Legend (Gabčíkovská cesta 5676/50 , 929 01 Dunajská Streda)

Kamaránk a programra kisbuszos utazást szervez, jelentkezés: koordinacio@gymskik.hu

A CSR (a társadalmi felelősségvállalás) mint a vállalatirányítás egyik útja - Fórum a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a Per-Clean 2002 Kft. tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a következő rendezvényére: A CSR (a társadalmi felelősségvállalás) mint a vállalatirányítás egyik útja.

2015. december 1., kedd 10.00 - 13.00 óra, Győri kamarai székház

Kamarai Szalon novemberben: Stressz a láthatatlan méreg...

2015. november 25., szerda 17.00 óra

Győ-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza

Megjelent az új ISO 9001:2015!

A Győr – Moson – Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívja Önt és munkatársait az új ISO 9001:2015 változásainak ismertetésére!