Felértékelődhet a kamarai tagság

Ma nyilatkozta az Országos Választási Bizottság elnöke, hogy befogadták a kamarai hozzájárulás eltörlésére irányuló népszavazási kezdeményezést. Idén még biztos, hogy be kell fizetni a hozzájárulást március 31-ig. Írja meg a kamarapr@gymskik címre, hogy éves szinten 5000 forintot mire költene!

Contact-Contract 2015 - Üzletember találkozó Brnoban

A szeptember 14-15-i Nemzetközi Műszaki Kiállítás kísérő rendezvényeként tartják. Március 31-ig ingyenes a regisztráció.

Új szolgáltatások regisztrált vállalkozásoknak

A vállalkozásokat érintő jogszabály változásokról és azok magyarázatairól kaphatnak naprakész infomációkat illetve magyarországi vásárok és kiállítások között kereshetnek. Arra is van lehetőség, hogy a vásárnaptárba új vásárt vegyenek fel. Próbálják ki az új lehetőségeket!

Ötletgazdákat várnak. Tartson velünk Ön is!

VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás, Találmányi vásár és work-shop a Vállalati-egyetemi együttműködésekről, pályázati lehetőségekről és projekt javaslatokról.  2015. április 8., 10.00-13.30 óra, Széchenyi istván Egyetem, ÚT 114. terem

Beindult a Tectogether Győrben a Széchenyi Egyetemen

2015. március 27.

A kamara pályaorientációs standját már a nyitástól látogatták a diákok.

Diákok a kamarai standon

Megjelent a Kisalföldi Gazdaság kamarai lap legfrissebb digitális száma

Kisalföldi Gazdaság kamarai lap 2015-2-szám

Egy kérdésre van egy biztos válaszunk.... és még egyre... és még egyre! kattintson a képre, lapozzon bele!

Előadás az EKAER rendszer működési tapasztalatairól és a jogszabály változásokról

2015. március 26.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adóigazgatósága közös rendezvényt szervez melynek témája az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel működésének eddigi tapasztalatai, illetve a 2015. március 1-jével érvénybe jogszabály módosítások.

Tier-Up! KKV képzés lesz Budapesten

A hazai műszaki felsőoktatási intézményekkel együttműködésben áprilisban kezdetét veszi a TIER UP! program KKV képzéssorozatának első modulja Budapesten. Március 27-ig várják a jelentekezőket.

Közeledik a határidő!

Az éves kamarai hozzájárulás fizetésének határideje minden évben március 31-e. 

 

Számlaszám:    10300002-33214690-70903285

A közleményben kérjük megadni az adószámot!