Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozz digitálisan! Rendezvények Győrben-Kapuváron- Mosonmagyaróváron is

Vállalkozz digitálisan

Gyűtjsön információt Kapuváron 2016. október 27-én, Mosonmagyaróváron november 10-én!

MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA - Információs nap Kapuváron

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A program ennek orvoslásához kínál megoldásokat.Továbbá segítséget kaphatnak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A rendezvény helyszíne: Kapuvár

Időpontja: 2016.október 27., csütörtök 10.00-16.00 óra

FELHÍVÁS! Új rendelet On-line pénztárgép kapcsán

A Magyar Közlöny 2016. évi 148. számában (2016. szeptember 27.) megjelent „A nemzetgazdasági miniszter 36/2016. (IX. 27) NGM rendelete az online pénztárgép használatára és a forgalmazási engedély módosítására vonatkozó határidők módosításáról”.

Ajánló - Kisalföldi Gazdaság online kamarai lap szeptemberi száma

Kisalföldi Gazdaság online lap 2016. szeptember

Kamarai választásokról, tisztségviselókről, vállalkozz digitálisan programról, pénzvilágról, fogyasztókról, pályaorientációkról, Brexit hatásról, külpiacra jutásról, üzleti ajánlatokról és még több gazdasági adatról is olvashatunk benne.  

Cafeteria és adatvédelem a Munkaügyi klub októberi programjában!

A munkaügyek világa klub 2016. október 27-én, csütörtökön 9.00 – 13.00 óra között az alábbi tematika mentán kerül megrendezésre:

- 2017-ben változó cafetéria rendszer bemutatása

- Kérdések és válaszok az adatvédelemről

A kamarai összefogás ereje - Erről beszélt Pintér-Péntek Imre kamarai elnök a KKV vezetők klubjában

2016. október 20.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő KKV vezetők klubja 2016. október 19-én a "Merre tovább magyar gazdaság, hogyan tovább kamara?" kérdéskört járta körül Pintér-Péntek Imre újonnan megválasztott kamarai elnökkel.

Megatrendek és a jövő HR-je szerepel a 10 éves kamarai HR klub programjában

 

A 10. éve nagy sikerrel működő HR klub rendezvénye e témákkal foglalkozik: "fluctuation, gamification, recruiting, industrie 4.0” Keressük meg együtt a választ arra, hogyan alakítják át a technológiai fejlesztések és hálózatok a jövő munkavállalóját, a jövő munkahelyét, a jövő szervezetét, a jövő szakmáit, a HR és a menedzsment szerepét. A jövő sokkal közelebb van, mint gondolnánk.

Időpont: 2016. november 4. (péntek) 8.30-14.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9021 Győr, Szent István u.10/a

 

Kihelyezett Kamarai Szalon Mosonmagyaróváron és Kapuváron!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon közössége szeretettel várja érdeklődőit kihelyezett EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAMJAIRA Mosonmagyaróvárra és Kapuvárra.

Mosonmagyaróvár, 2016. október 26. szerda 14.00 - 18.00 óra

Kapuvár, 2016. október 29., szombat, 9.00 - 14.00 óra

INDUL AZ MKIK GVI 2016. OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

Kérjük szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely pár percet vesz igénybe. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen érhető el.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eredmények pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását, amelyet felhasználnak az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzésekhez is.

Újra bankár klub a kamarában - Vendégünk a kamara új elnöke!

2016. november 9., szerda 16.00 óra

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem

Sikeres konferencia a Munkavédelmi Törvény 2016. évi változásairól!

A Munkavédelmi Törvény Mvt. 70. § értelmében, a 2016. július 8-án életbe lépett módosítás alapján munkavédelmi képviselő választást kell tartani minden munkáltatónál, ahol a munkavállalók létszáma legalább húsz fő. A választás lebonyolítása és a feltételek biztosítása a munkáltató kötelezettsége. Türelmi idő a módosítást megjelenésétől számított 6 hónap (2017. január 8.)

Győri térségi elnökség tapasztalatszerzése Trencsénben

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége 2016. október 13-14-én  szakmai utazást szervezett Trencsénbe, az ELOSYS szakkiállításra és a trencséni kamarába.