Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Interaktív Pályaválasztási Kiállítás Kimle 2017-05-24

Videóhír A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Interaktív Pályaválasztási Kiállítást szervezett Kimlén a Mosonmagyaróvár térség pályaválasztó diákjai számára  A térségben, országos átlagban is kirívóan magas az ipari vállalkozások aránya. Nagyon jók a vállalkozásalapítás és működtetés adottságai. A térség előnye azonban munkaerő szempontból hátrány is egyben, mivel Ausztria közelsége jelentős munkaerő elszívó hatással rendelkezik elsősorban a szakmunkások tekintetében.

 

E törekvés egyik lépcsőjeként a megyében működő általános iskolák hamarosan pályát választó, most hetedik osztályos tanulói számára nagy érdeklődés mellett rendezte meg az I. Interaktív Pályaválasztási Kiállítást a Kimlei Biella csarnokban 2017.május 24-én.

A cikket megnyitva a képgaléria is megtekinthető.

Széchenyi Kártya Program - kedvező kamatozású források minden eddiginél alacsonyabb kamattal

Ajánljuk a kamara (GYMSMKIK) tanácsadási és hiteligénylési szolgáltatását Győrben, Mosonmagyaróváron, Csornán és Kapuváron is. Ügyfélszolgálatok elérhetőségei itt.

 • akár 3 hét alatt,

 • alacsony kamattal,

 • állami kamattámogatással,

 • állami kezességi díjtámogatással,

 • akár ingatlanfedezet nélkül,***

 • gyors és egyszerűsített hitelbírálattal lehet hitelhez jutni.

Ingyenes digitális képzés kisvállalkozásoknak

2017. május 25.

Szeretettel meghívjuk a Google Digitális Workshop-jára, 2017. május 31-én.

Jelentkezzen a honlaponés vegyen részt 2 órás, ingyenes előadásunkon, melyen bemutatjuk a hazai KKV-k lehetőségeit az online világban!

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében, büszkén jelentjük be a 2017-ben útjára indított Digital Workshop országos programot!

A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása. Tudjon meg többet egyszerű és érthető tananyagokkal az online tér nyújtotta lehetőségekről és növelje cége bevételeit!

A következő témákra számíthat:

  • Milyen lehetőségeket rejt az internet a vállalkozások részére
  • Hogyan lehet profitot termelni a weben
  • Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában

 

 

 

"Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás 2018"- Pályázati felhívás!

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonságKamaránk az idei évben is meghirdeti a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegyprogramot önkéntes tagjai körében! Csatlakozzon az Ön vállalkozása is a védjegyet használó cégekhez, élvezze a tagság nyújtotta előnyöket! A pályázatok leadási határideje 2017. május 31.

Kamarai gyermektábor a Kézműipari tagozat szervezésében

A kamara (GYMSM KIK) három nyári időpontban szervez 6-13 éves gyermekek részére egyhetes tábort, hogy megismerhessék több kézműves szakma szépségeit, érdekességeit játékos, a gyermekek életkorának megfelelő programokon keresztül.

Lejárt a határidő - Mi történik?

2017. május 23.

2017. április 14-én lejárt az új Ptk által, korlátolt felelősségű társaságok (Kft.) számára előírt határidő a törzstőkeemelés, illetve a változásbejegyzés kapcsán. De mi történik azokkal, akik nem tettek eleget a kötelezettségnek?  Mi történik azzal a korlátolt felelősségű társasággal, amelynek törzstőkéje (jegyzett tőkéje) nem éri el a minimális 3 millió Ft-ot?

 

 

 

Kamerarendszerek a mindennapokban - ADATVÉDELMI ÉS POLGÁRMESTERI FÓRUM A KAMARÁBAN!

2017. május 25.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége Kamerarendszerek a mindennapokban címmel ADATVÉDELMI ÉS POLGÁRMESTERI FÓRUMOT szervez 2017. június 8-án, csütörtökön 16.00 órától a kamara székházában, melyre szeretettel várjuk a megyei vállalkozások vezetőit és a megyei településvezetőket.

Pályázati felhívások kereskedelmi vállalkozások számára

GINOP felhívások Közép-magyarországi régión kívüli területekre.

GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása.

GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

GINOP-6.1.5-16 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalóinak

GINOP-6.1.6-16 Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. június 1-től 2017. október 30-ig lehetséges.

 

Önkéntes kamarai tagunk a Pentatrade Kft a vállalati növekedés témájában szervez worshopokat

2017. május 26.

Meghívjuk Önt a közép - és nagyvállalatok vezetőinek, tulajdonosainak szervezett Növekedési Tudásközpontunk újabb eseményére,

melynek címe  

 

Sikerek és kudarcok a szervezeti átalakulások során!

Júniusi workshopunk várható témái az alábbiak lesznek:

  • Szervezeti változás során felmerülő vezetési kérdések
  • Középvezetők szerepe a változások során
  • Szervezeti strukturális átalakulás
  • Környezeti változásokhoz való strukturális alkalmazkodá

Pályázati felhívás a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2017-ben is meghírdeti a kétfordulós pályázatot, hogy a magyar kézművesség értékeit és mestereit elismeréshez juttassa, megismerhetővé váljanak a  minőségi kézműipari termékek, a hazai és külföldi fogyasztók megtapasztalják a magyar termékek kiválóságát, különlegességét és terjeszthesség annak jó hírét.  A pályázat a magyar kézműiparban a hagyományőrző vállalkozói kultúra , a kézműves szakma rangját is emeli, gazdagítja magyar kézművesség turisztikai kínálatát, továbbélteti a népi kézműves mesterségek hagyományait. Felhívjuk a megye kézműveseinek figyelmét a pályázatra, javasoljuk, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel! Bővebb információ az MKIK oldalán található.