Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati kiírás könyvvizsgálói feladatok ellátására

2017. március 14.

Pályázati kiírás a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a GYMS KIK Nonprofit Kft részére könyvvizsgálói feladatok ellátására. Benyújtási határidő 2017. március 27. 10 óra

Figyelem - a tejkereskedőkre új jelentési kötelezettségek vonatkoznak

2017. március 2-án a Magyar Közlönyben megjelent, a földművelésügyi miniszter 8/2017. (III. 2.) FM rendelet értelmében valamennyi Magyarország területén működő tejfeldolgozó, nyers tehéntej kivitellel foglalkozó tejtermelő, nagykereskedelemmel foglalkozó tejágazati szereplő, valamint tej-kiskereskedő jogszabályban előírt kötelezettséggel köteles piaci jelentést adni a rendelet mellékletében meghatározott adattartalommal.

A védjegy felhasználási lehetőségeivel ismerkedhettek a vállalkozások

2017. március 10.

A Kamara Által Ajánlott Vállalkozás védjegyet elnyert cégek vezetői, munkatársai előadáson vehettek részt és emellett, fontos volt, hogy megismerjék egymást és elmondhassák váleményüket, elvárásaikat a védjegyprogrammal kapcsolatban.

Még lehet jelentkezni informatikai auditra, tanácsadásra!

Azok a kisvállalkozások, akik digitális fejlődésük érdekében pályázni szeretnének a március 8-án megnyíló GINOP 3.2.2 forrásra, még részt vehetnek egy ingyenes auditon. Az ennek során megszerezhető DFV minősítéssel több kedvezményre számíthatnak a pályázat során és további informatikai beszerzéseiknél is.

Innovációs kiállítás és találmányi vásár a Széchenyi István Egyetemen! Önnek is itt a helye!

2017. február 8.

Felhívás a VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való térítésmentes részvételre! A kiállítás időpontja: 2017. április 12. Várjuk jelentkezését!

Kamarai Szalon március 27-én!

2017. március 21.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában immár 12 éve működő Kamarai Szalon 2017. március 27-én, hétfőn 17.00 órától várja érdeklődőit következő előadására, mely "Az "élet női és férfi oldala, avagy mitől nő egy nő és mitől férfi egy férfi" címmel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Innovációs klub indul a kamarában!

2017. március 9.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége a megyei vállalkozások innovációs képességeinek fejlesztése, az innovációban rejlő lehetőségek felkutatása és a munkaerő piac igényeinek felsőoktatással történő összehangolása érdekében INNOVÁCIÓS KLUBOT indít.

Módosultak a kötelező tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás szabályai /2017-01-01/

Az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásról szóló 312/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet módosítása szerint az építésfelügyeleti hatóság ellenőrzi (vagy ellenőrizheti), hogy a kivitelező rendelkezik-e a kormányrendeletben meghatározott felelősségbiztosítással.

Figyelem! Szabályváltozás! 2017. január 1-től

A győri térség meghatározó településeinek 2017. évi gazdálkodási elképzelései - Polgármesteri fórum!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége Győr, Pannonhalma, Tét, Kunsziget településvezetőinek részvételével POLGÁRMESTERI FÓRUMOT szervez, melyre szeretettel várjuk a megyei vállalkozások vezetőit és a megyei településvezetőket.

Jó tudni - 1% felajánlásról

Az 1 százalékos rendelkezéssel, magunk dönthetjük el az állam helyett, hogy kit szeretnénk támogatni. A kedvezményezett egy civil (közhasznú) szervezet és egy elismert egyház lehet. Az 1 százalék átlagosan 4.423 forint, de sok kicsi sokra mehet.

A női sikerről beszélgettek március 8-án Győrben, a kamarában

„A nő: tetőtől talpig élet.” – címmel, Weöres Sándor szavaival hívta Győrbe, a kamarai székházba a kamara vezetése (GYMSMKIK), a hölgy vállalkozásvezetőket és a vállalkozások menedzsmentjének vezető hölgytagjait nőnapi pódiumbeszélgetésre, amelyet a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre vezetett.

Kamarai Nőnap 2017-03-08

Mediáció a gazdasági életben

Évekig elhúzódó, költséges pereskedés helyett hatékony és gyors eredményt szeretne egy üzleti partnerrel szemben fennálló konfliktushelyzetben? Szeretné vitapartnerével úgy lezárni a konfliktust, hogy a jövőben is fennmaradjon a jó üzleti kapcsolat?  Ilyen helyzetekben hatékony segítő módszer a mediáció!

Kezdő vállalkozások vezetői klubja indul a kamarában!

2017. március 23.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási és kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a „Kezdő vállalkozások vezetői klubjának”alakuló rendezvényére, mely 2017. április 6-án, csütörtökön 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Energetikai audit, szakreferens és adókedvezmény: Kötelezettségek és lehetőségek - Üzleti reggeli a Cothec szakértőivel

A Cothec Kft. a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen 2017. március 14-én üzleti reggelit szervezett a Kamarában, amelynek témája a nagyvállalatok kötelező energatikai auditja, az energetikai szakreferens alkalmazása, illetve az energiahatékonysági beruházások kapcsán érvényesíthető adókedvezmény volt.

Munkaügyi klub márciusban is

2017. március 6.

Márciusi rendezvényünkön a munkaidőkeret gyakorlati alkalmazásával és a garantált bérminimum szabályaival ismerkedhetnek a Munkaügyek világa klub résztvevői.

Munkavédelmi képviselő képzés a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége és ipari tagozata a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásaivalösszhangban MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉST (16 órás alapképzés) szervez.