Bűnmegelőzési módszerek a szálláshely-szolgáltatási szektorban a növekvő migráció tükrében

Kamaránk Turisztikai Szakmai Osztálya ezúton szeretné meghívni a szálláshely-szolgáltatásban érintett vállalkozások képviselőit  a 2015. augusztus 11. (kedd) 10.00 órakor kezdődő „Bűnmegelőzési módszerek a szálláshely-szolgáltatási szektorban a növekvő migráció tükrében” című rendezvényére.

"MAGYAR KÉZMŰVES REMEK" pályázati felhívás

2015. március 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 13. alkalommal hirdeti meg a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére kiírt országos pályázatát. A pályázat benyújtási határideje:  2015. augusztus 15.

Pályázatok

  • A 2015 első félévében megjelent pályázatok feltételrendszere logikus, de nem egyszerű. Mellékelünk egy kivonatos anyagot. Javasolunk előzetes áttekintést, átgondolást.  Amennyiben pályázati, fejlesztési elképzelése van, kérjen tanácsot a koordinacio@gymskik.hu emailcímen a kamara pályázati szakértőjétől.

Kirándult a Kamarai Szalon!

Pozitív energiák, pozitív gondolatok, pozitív emberek! Ez jellemezte a Kamarai Szalon közösségének 2015. július 25-26-i kirándulását.

Dennis Gartman - VÁLTSD ÁT ARANYRA A FORINTODAT!

2015. július 23.

Gartman a "nyersanyagpiacok királya" a jelenleginél is sokkal nagyobb jövőt jósol a dollárnak, nem váltaná át aranyra. Ámde a dollárhoz képest leértékelődő valutákkal rendelkezőknek, így a magyar befektetőknek is melegen ajánlja az arany vásárlását.

Valamennyi pályázathoz igényelgető a Széchenyi Támogatást megelőlegező és Önerő kiegészítő hitel, amelyekhez 5% kamattámogatás jár

Megjelentek az első várva várt, magyarországi kkv-k számára kiírásra kerülő gazdaságfejlesztési pályázatok, melyekhez a Széchenyi Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitelek (SZÖK / SZTM) igénybevétele is kapcsolódhat.

Contact-Contract 2015 - Üzletember találkozó Brnoban

A szeptember 14-15-i Nemzetközi Műszaki Kiállítás kísérő rendezvényeként üzletember találkozóra kerül sor. Az üzletember találkozóra regisztráló cégek számára a kiállítás ingyenes. 

Legyél az Év Példaképe! - Fiatal vállalkozók jelentkezését várja a Példakép Alapítvány

A harmadjára meghirdetett országos pályázaton olyan 40 év alatti vállalkozókat keresünk, akiknek munkája példaértékű lehet a fiatal generációk számára, és ösztönözheti őket álmaik megvalósítására és saját vállalkozásuk beindítására.

Fogyasztóvédelem - Veszélyes játék babakocsik vannak!

2015. július 23.

Balesetveszélyes játék babakocsikat találtak a szakemberek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkreditált Mechanikai és Villamos Laboratóriumában, a termékek vizsgálata közben. A kifogásolt játékok között olyan is van, amelyek akár súlyos sérülést is okozhatnak. A szúrópróbaszerű ellenőrzésen hét fajta terméket vizsgáltak meg a szakemberek, ezek közül öttel volt valamilyen probléma.

Partnerrendezvény- A villámolvasás titkai - önkéntes tagjainknak kedvezménnyel

2015. július 14.

Villámolvasás tanfolyamot hirdet 2015. augusztus 11-13. között Kamaránk székházába a Relax-Med Kft. Az intenzív felkészítő tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék, elsajátítsák, és később tudatosan alkalmazni tudják a teljes elmés villámolvasás egyes lépéseit az ismeretszerzésben.