Iparkamarai Női Klub-Adományt gyűjtöttek-tele lett a persely

2014. december 1.

Iparkamarai Női Klub Győr Virágpiacon 2014 helikopterrel

Az Iparkamarai Női Klub Győrben a Vásárcsarnoknál bronz-hétvégén gyűjtött. (Ez a kép ott készült).  Ezüsthétvégén a Virágpiacnál gyűjtöttek. Az adományozók ajándéktárgyat választhattnak maguknak. További információ 96 520 203-as telefononon, vagy a kamarapr@gymskik.hu címen kérhető.

Innováció - Sikeres volr a PROFIS projekt

2014. december 17.

PROFIS projekt logói

Sikeresen zárult az innovatív vállalkozások finanszírozását támogató délkelet-európai projekt. A Délkelet-Európai Transznacionális Kooperációs Program keretében kilenc közép-kelet-európai országból 10 szervezet fogott össze, és 2013 januárjában elindította „Az innováció finanszírozásának támogatása Délkelet-Európában” (PROFIS – SEE/D/0233/1.2/X) című kezdeményezést. A projekt egyik hazai partnere az Universitas-Győr Nonprofit Kft. volt. A két éves projekt a korai fázisban levő innovatív projektek illetve már induló vállalkozások finanszírozásának helyzetén kívánt javítani

Kamarai Szalon 2015-ben is!

2014. december 16.

Sok szeretettel várjuk Kamarai tagjainkat és érdeklődő partnereinket a kamarai Szalon 2015. évi első rendezvényére, mely 2015. január 28-án, szerdán 17.00 órakor kerül megrendezésre a kamara székházában.

GYMSKIK évzáró küldöttgyűlést tartottak

A székházépítésben korsdzerűsítésben érintett kamaraelnökök

A küldöttgyűlés kezdetén a kamara jelenlegi és korábbi elnökei szalagátvágással adták át a korszerűsített, látványában is megújult konferenciatermet a testületnek. A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlése december 11-én elfogadta a beszámolót a székház korszerűsítésről. Megállapítást nyert, hogy a munkálatok az előirányzott költségkereten belül valósult meg. A testület elfogadta a kamara és a kamarai kft. 2015. évi költségvetését, majd apró szükséges módosításokat fogadtak el az alapszabályban. Ezután kitüntetések, tagozati díjak átadása és 20 évnél nagyobb jubileumot ünneplők köszöntése következett.Videóhír itt vetíthető.

Enterprise Europe Network - sikeres üzleti partnerkeresés gumiabroncsok újrahasznosítására

Az Enterprise Europe Network folyamatosan keresi a kapcsolatot olyan kis- és közepes méretű vállalkozásokkal, akik külföldi partnert keresnek akár termékük, szolgáltatásuk külföldi forgalmazásához, akár technológiai együttműködéshez.

GYMSKIK -Sikeres adventi nyílt napot és ajándékvásárt tartottak

Győr-kamarainyíltnap és ajándékvásár 2014

A kézművesek, az iskolák diákjai és tanárai is lelkesen készültek a győri kamarai Nyílt Napra 2014-ben is. A szakmát tanuló diákok saját készítésű alkotásaikat kínálták karácsonyi ajándékozáshoz. A szakiskolások alapítványait támogató vásár elérte célját. Az összesen hat győri intézmény alapítványa javára idén is számos jóérzésű ember adakozott, hogy a tehetséggondozásra és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására még több forrás álljon rendelkezésre.

Időközi Választás 2015-ben a Fertő-Rábaköz Térségben

2014. december 15.

A kamara elnöksége 2015. február 5-én 15 órára tűzte ki a választások időpontját, amelyre azért van szükség, mert az egyik kapuvári küldöttünk elhalálozott, és ebben a térségben nincs pótküldött.