Csepeli György "A tengerszemű hölgy" rejtélyéről beszélget majd Győrben

November 8-án szombaton este hat órától az iparkamarában mindenki előtt nyitott szerző-olvasó találkozót tart a frissen alakult Iparkamarai Női Klub, Csepeli György világszerte ismert szociálpszichológussal. A tengerszemű hölgy rejtélye nemrég megjelent könyv és a nők helyzete a társadalomban is biztosan szóba kerül majd, a kötetlen programon. Mindenkit várnak! Regisztrálni szükséges a résztvevőknek.

Szakképzési Fórum Győrben eladó szakmában

2014. október 30.

Az eladó szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeiben érvénybe lépett változásokról lesz szó. November 7. péntek a jelentkezési határidő!

Vállalkozói adófórum Mosonmagyaróváron

Időpont:                     2014. november 3., hétfő, 10.00 – 12.00 óra
Helyszín:                    9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 10. szám alatti irodaház előadóterme

HERVEX 2014 Hidraulikai, Pneumatikai Konferencia, 2014. november 5-7 Calimanesti, Románia

2014. október 9.

A valceai Kereskedelmi és Iparkamara, a bukaresti  Hidraulikai és Pneumatikai Kutatóintézet és az Enterprise Europe Network szervezésében megrendezésre kerül a HERVEX Hidraulikai és Pneumatikai Konferencia Calimenstiben, Romániában.

Konjunktúra kutatás

Nekünk az Ön véleménye is fontos! Töltse ki itt a kérdőívet! Csupán pár perc az egész!

konjunktúra kérdőív

Külpiaci tájékoztatót, üzenetet és tanácsot is kaptak

Zsúfolásig megteltek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara termei október 29-én délelőtt tíz órakor a vállalkozások külpiacra jutását elősegítő Enterprise Europe Network nyílt napján. A  legnagyobb figyelmett dr. Kemény Dénes váltotta ki.

Beszélgetés Kemény Dénessel Győrben a kamarában

HACCP tanfolyam indul a Kamarában

2014. október 17.

November 10-én indíul a HACCP tanfolyam.  Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez, rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezhetnek.

Üzletember Találkozó az Export Fórum 2014-en, 2014.november 13-án Pozsonyban

A szlovák Beruházási és Kereskedelmi Fejlesztési Ügynökség, a BIC Bratislava és az Enterprise Europe Network tisztelettel meghívja Önt a 2014. november 13-án tartandó Üzletember Találkozóra Pozsonyba.