Jó tudni - Véghatáridő a pénztárgépcserére

2014. augusztus 1.

A véghatáridőről egyeztetett a Pénztárgép Munkabizottság. A vállalkozások augusztus 31-e után már csak online pénztárgépet használhatnak. - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján.

Mobilis - nyári érdekességek

A múzeumok éjszakáján nyilt meg a Győri Mobilis nyári kiállítása. Két dimenzióból 3D-s vizuális utazást kínál kicsinek, nagyoknak, mindenkinek.

Mobilis2014Kettőplusszegyélmény

Kirándult a Kamarai Szalon!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozatán belül működő KAMARAI SZALON 2014. augusztus 2-3-án nagysikerű kirándulást szervezett tagjai részére.

Megjelent az Eurostars-2 pályázati felhívás!

2014. szeptember 11-i beadási határidővel ismét megnyílt az Eurostars-2 pályázati forrás! Kis- és közepes méretű vállalkozások nyújthatnak be pályázatot innovatív ötleteik megvalósításának támogatására.

"Célkeresztben az Energiagazdálkodás - iparban és épületegyütteseknél" szakmai rendezvény

A Széchenyi István Egyetem, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KONsys Kft. egy közös társrendezvényre hívja az érdeklődőket. A “Célkeresztben az Energiagazdálkodás- iparban és épületegyütteseknél” országos információs nap és szakmai konferencia 2014. szeptember 12-én délelőtt 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Széchenyi István Egyetemen, Győrben.

 

Partnerrendezvény - Horizon 2020 - Kutatás, fejlesztés, innováció üzletember találkozó - Ostrava, Csehország

A Moraviai-Sziléziai Regionális Kereskedelmi Kamara kutatatás-fejlesztési üzletember találkozót szervez 2014. szeptember 2-án a csehországi Ostrava városában.

Innovációs vállalkozások jelentkezzenek

Megszűnnek az Új Széchenyi Terv Infopontok

2014. augusztus 19.

Az Infopont hálózat kiépítése 2011-ben kezdődött, melyhez mind az állami, mind a civil szféra résztvevői csatlakoztak. A hálózat kiterjedt egész Magyarország területére, 324 Infopont jött létre az ország különböző pontjain, köztük Kamaránk.