Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IKAROSZ DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

Ajánló - Kisalföldi Gazdaság online kamarai lap szeptemberi száma

2016. szeptember 23.

Kisalföldi Gazdaság online lap 2016. szeptember

Kamarai választásokról, tisztségviselókről, vállalkozz digitálisan programról, pénzvilágról, fogyasztókról, pályaorientációkról, Brexit hatásról, külpiacra jutásról, üzleti ajánlatokról és még több gazdasági adatról is olvashatunk benne.  

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Szerdán 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban.

Emberi kapcsolatok a Kamarai Szalon rendezvényén...

2016. szeptember 30.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében belül működő Kamarai Szalon IMMÁR 12. ünnepi rendezvényét tartotta szeptemberben, melynek keretében érdeklődőink Dömény István spirituális tanító előadását hallgathatták meg.

TSZSZ szakértői pályázat

A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) pályázatot hirdet a szerv tagjainak nyilvántartásba vételére igazságügyi szakértők és műszaki ellenőrök részére.

KSH - 2016. első hét hónapjában tovább élénkült a régió turizmusa

A legfrissebb előzetes adatok alapján 2016. január-júliusában a nyugat-dunántúli kereskedelmi szálláshelyeken közel 1 millió vendég 2,9 millió éjszakára szállt meg. Régiónk Közép-Magyarországot követően a második leglátogatottabb, itt realizálódott az országos forgalom 19%-a. Elsősorban külföldről, de belföldről is jóval többen és hosszabb időre látogattak térségünkbe, mint egy évvel korábban.

Kamaránk vendége volt dr. Vértes András

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnökségének meghívására kamaránkban tartott előadást szeptember 29-én dr. Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke.

A MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI - Előadás a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata szeretettel meghívja Önt a MUNKAVÉDELMI TÖRVÉNY 2016. ÉVI LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI címmel megrendezésre kerülő programjára.

FEKTESSEN A 21. SZÁZADI ENERGETIKAI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLÓ VÁLLALAT PAPÍRJAIBA!

2016. szeptember 30.

Az ALTEO Group ezúton tisztelettel meghívja Önt egy különleges eseményre, amelynek keretében kötetlenül találkozhat a smart-energy management szolgáltatások területén itthon piacvezető vállalatcsoport anyavállalata, az Alteo Energiaszolgáltató vezetőivel.

AUTOSHOW beszállítói fórum Nyitrán

2016. szeptember 30.

2016. október 14-én kerül megrendezésre az AUTOSHOW beszállítói fórum Nyitrán. A járműipari beszállítókat célzó programban délelőtt szakmai előadások, délután kétoldalú üzleti megbeszélések szerepelnek.

METÁR – Az új, prémium típusú támogatási rendszerek bemutatása, hazai és nemzetközi tapasztalatok

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nemzetközi konferenciát szervez a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével együttműködve. A konferencia célja a 2020 utáni EU-s szabályozás és a szükséges hatásvizsgálat bemutatása, a zöldáram-termeléshez kapcsolódó működési támogatási rendszerek, a nemzetközi gyakorlatok áttekintése. 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy MEGÚJÍTÁSÁRA

A megújítási pályázat célja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjához 2016. évben sikeresen csatlakozott és a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet elnyert tagvállalatok felülvizsgálata, a hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság szempontjainak szem előtt tartása mellett.