Kisvállalkozások logisztikai képzése indul

Előadásokra, vállalkozásra szabott tanácsadásra számíthatnak a kisvállalkozások 2015-ben, logisztikai témában. Már most dolgoznak a szakmai anyagokon. Kérjük, segítsék munkájukat a KÉRDŐÍV kitöltésével, melynek határideje 2014. szeptember 30.

Kereskedők Napja szeptemberben Győrben

Kereskedőket várunk! Online pénztárgépekről, jövedéki témákról és a belvárosi fejlesztésekről is szó lesz. Bővebb információ itt.

KKV klub: Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek

2014. szeptember 16.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata által életre hívott KKV-Klub vezetése tisztelettel meghívja Önt következő rendezvényére, mely „Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek” címmel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Magyar-szlovén gazdasági fórum és üzletember-találkozó Budapesten

2014. szeptember 8.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Magyar – szlovén gazdasági fórumot és üzletember-találkozót” szervez a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben  szeptember 22., hétfő, 14.00 órától a Novotel Budapest Centrum, I. emelet / Zsolnay II. tereben.Ingyenes, regisztrálni kell, tárgyalási időpontot lehet foglalni.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Egészségnap Csorna

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő – Rábaköz Térsége és Csorna Város Önkormányzata 2014. szeptember 26. - án (péntek) 12 órától  Egészségnapot szervez Csornán a Művelődési Központban. Szűrések, előadások, látnivalók, zöldpatika......

Felhívás WorldSkills 2015 válogató versenyre

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, végzős szakközép- és szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat Magyarország képviseletében 2015-ben a Brazíliai Sao Paulóban megrendezésre kerülő, a „Szakmák Olimpiájának” is nevezett WorldSkills világversenyen.