Jogszabály változás!!!

2015. június 30.

A szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 63.§ (1) bekezdés b) pontja 2015. június 12-i hatályba lépéssel megváltozott.

Meet2Match 2015 Konferencia és Üzletember Találkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közös szervezésben 2015. október 7-8-án Meet2Match 2015 Konferenciát és Üzletember Találkozót szervez az energia-, környezet-, fa- és élelmiszeripar területén tevékenykedő vállalkozások számára.

Meet2match2015

A Rába tovább erősíti európai haszonjármű-piaci jelenlétét

2015. június 29.

A Rába stratégiájában szereplő hosszú távú cél az európai piaci eladások növelése. A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és termék előállításhoz szükséges technológiáit, hogy azok megfeleljenek a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak is, szem előtt tartva a környezetterhelés-csökkentési szempontokat.

Kitűzött győri cél - Egy város egy egyetem

2015. július 2.

Győrnek és a gazdasági térségnek is az a jól felfogott érdeke, hogy egy, de roppant erős egyeteme legyen, ez hangzott el azon a hétfő esti városházi fórumon, amire Győr polgármestere a helyi közélet vezetőit hívta meg.

Vetítd le a videót

Az esemény elnökségében Mihalicz Antal kamaraelnök is helyet foglalt.

Valamennyi pályázathoz igényelgető a Széchenyi Támogatást megelőlegező és Önerő kiegészítő hitel, amelyekhez 5% kamattámogatás jár

Megjelentek az első várva várt, magyarországi kkv-k számára kiírásra kerülő gazdaságfejlesztési pályázatok, melyekhez a Széchenyi Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitelek (SZÖK / SZTM) igénybevétele is kapcsolódhat.

Pályázatok

2015. június 29.

MEGJELENTEK A SZÉCHENYI 2020 támogatási program 2014-2020. évekre vonatkozó első pályázati kiírásai, melyeket a győri térségi elnökség által szervezett pályázati tájékoztatón részletesen mutattunk be az érdeklődőknek.

ICT üzletember találkozó Ostravában

2015. június 25.

Informatikával, biotechnológiával vagy nanotechnológiávan foglalkozó cégek, kutatócsoportok részére üzletember találkozó, K+F partnerkereső rendezvény kerül megrendezésre 2015. október 15-én  Ostravában (Cseh Köztársaság).