Megjelent az Eurostars-2 pályázati felhívás!

2014. szeptember 11-i beadási határidővel ismét megnyílt az Eurostars-2 pályázati forrás! Kis- és közepes méretű vállalkozások nyújthatnak be pályázatot innovatív ötleteik megvalósításának támogatására.

Tájékoztató a kamarai székház felújításáról

A kamara győri központjában zajló beruházással kapcsolatban nyílt napot szervezünk szeptember 11-én 15:00 órai kezdettel, ahol lehetőség lesz a helyszín bejárására.

Folytatódik a Vagyonvédelmi Vezetők Klubja

2014. szeptember 1.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának következő összejövetelére, mely rendhagyó módon 2014. szeptember 4-én, csütörtökön 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a kamara székházában.

Jelentkezőket várnak szakmai útra Salzburgba és Münchenbe

A szakmai út célja, hogy a résztvevő vállalkozások betekintést kapjanak az aktuális piaci lehetőségekbe, a lehetséges nemzetközi üzleti kapcsolatok kiépítésére az adott régióban és az Európai Unió vonatkozásában.

"Célkeresztben az Energiagazdálkodás - iparban és épületegyütteseknél" szakmai rendezvény

A Széchenyi István Egyetem, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a KONsys Kft. egy közös társrendezvényre hívja az érdeklődőket. A “Célkeresztben az Energiagazdálkodás- iparban és épületegyütteseknél” országos információs nap és szakmai konferencia 2014. szeptember 12-én délelőtt 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Széchenyi István Egyetemen, Győrben.

Partnerrendezvény - Horizon 2020 - Kutatás, fejlesztés, innováció üzletember találkozó - Ostrava, Csehország

A Moraviai-Sziléziai Regionális Kereskedelmi Kamara kutatatás-fejlesztési üzletember találkozót szervez 2014. szeptember 2-án a csehországi Ostrava városában.

Innovációs vállalkozások jelentkezzenek

IT szakértői nap Ausztriában, 2014. november 21.

2014. augusztus 29.

Az Osztrák Gazdasági Kamara 2014. november 21-én, pénteken IT szakértői napon rendez a Bécs melletti Korneuburgban, a résztvevők kétoldalú üzleti partnerkereső megbeszéléseken, panelbeszélgetésen vehetnek részt.