Tartson velünk Ön is a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra!

2014. november 6.

Kereskedelmi tagozatunk 2014. november 29-én buszos utazást tervez a XI. Magyar Újbor és Sajtfesztiválra, amelyre várjuk az érdeklődőket!

Vendégünk lesz Azurák Mihály

November 26-án szerdán, ünnepi Kamarai Szalon rendezvényünkön Azurák Mihály "Boros mindenség" című verses kötetét ismerhetik meg az érdeklődők. Szeretettel és ünnepi hangulattal várjuk!

Azurák Mihály és korábbi könyve

Figyelem - Késedelmes fizetésnél 40 euró költség azonnal keletkezik

2014. november 20.

Az érvényben lévő behajtási költségáltalány buktatóira hívta fel a figyelmet a GYMS megyei Kereskedelmi és Iparkamara mai sajtótájékoztatóján. Mihalicz Antal ismertette a jogszabályból adódó kötelezettségeket. Dr. Havasi Bence ügyvéd kiegészítette gyakorlati tudnivalókkal.  A NAV is büntetheti a késedelmesen fizetőt, ha nem tartja nyilván a behajtási költségáltalánnyal kapcsolatos kötelezettségét. Az uniós előírás megengedőbb a magyarnál. A kamara elnöke megígérte az enyhítésért lobbizást.

2015 évi Adóváltozások Győr

2014. november 17.

Adózás 2015

A legfontosabb változásokról tart tájékoztatót a Könyvelői Klub. Nyissa meg cikkünket, a legfontosabb változásokat már most átnézheti!

Munkaerő Mobiltás-HR nap

2014. november 3.

Önnek szól, ha szeretne többet megtudni arról, hogy mennyire mobil a magyar munkavállaló, milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik a hazai és nemzetközi munkaerő-piaci versenyben, milyen kihívásokat jelent a mobilitás kérdése a munkaadóknak/közvetítőknek, ha szeretné megosztani tapasztalatait és meghallgatni másokét a témában.

Vállalkozásvezetők figyelem - gondolják át a decemberi adófeltöltésig!

A magyar társasági adórendszer lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kedvező adózással támogathassák például a Győri Nemzeti Szinházat.

Érdemes!

Győri Nemzeti Színház

3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI

2014. november 20.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Műanyagipari Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt az Innonet Nonprofi Kft-nél szervezett 3D NYOMTATÁS ÉS KOMPOZITOK IPARI ALKALMAZÁSAI C. szakmai fórumra.

II. Győri Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferencia

2014. november 18.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata és a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos szervezete 2014. november 26-án, 10.00 óraikezdettel rendezi meg a II. Győri Nemzetközi Vagyonvédelmi Konferenciát Győrben, melyre Önt és munkatársait is szeretettel várjuk.