-

Mobil Applikáció Konferencia - A legújabb online marketing trendek

2015. augusztus 24.

Először Győrött és Magyarországon, érthetően, egyszerűen és létező példákon keresztül tájékozódhatnak az érdeklődők a legújabb online marketing trendekről. Jelentkezzen még ma a 2015. szeptember 3-án, a kamaránk kézműipari tagozatával közös szervezésben megvalósuló Mobil Applikáció Konferenciára.

 

Népszerű a Széchenyi Kártya Program GYMS megyében is - videó

2015. augusztus 14.

Ördög György a kamara tanácsadója erről konzultát a Oxigén Média szerkesztőjével.  Varga István a Cunsult Union vezetője is nyilatkozik a riportban! Hasznos információk hangzanak el. Itt vetíthető

Valamennyi pályázathoz igényelgető a Széchenyi Támogatást megelőlegező és Önerő kiegészítő hitel, amelyekhez 5% kamattámogatás jár

Megjelentek az első várva várt, magyarországi kkv-k számára kiírásra kerülő gazdaságfejlesztési pályázatok, melyekhez a Széchenyi Önerő Kiegészítő és Támogatás Megelőlegező Hitelek (SZÖK / SZTM) igénybevétele is kapcsolódhat.

HACCP tanfolyam indul a Kamarában!

A GYMSKIK 2015. október 5-én indítja el HACCP tanfolyamát az érdeklődők számára. A képzés célja az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése annak érdekében, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez, rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezzenek. Már most lehet jelentkezni!

Kereskedők Napja - Változások a fogyasztóvédelem területén

2015. augusztus 24.

A fogyasztóvédelmi törvény módosítása valamint a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által folytatott ellenőrzések tapasztalatai a témái a 2015. szeptember 16. 9.00 órakor kezdődő Kereskedők Napjának. Várjuk az érdeklődőket! Jelentkezzenek, már most!

Pályázatok

  • A 2015 első félévében megjelent pályázatok feltételrendszere logikus, de nem egyszerű. Mellékelünk egy kivonatos anyagot. Javasolunk előzetes áttekintést, átgondolást.  Amennyiben pályázati, fejlesztési elképzelése van, kérjen tanácsot a koordinacio@gymskik.hu emailcímen a kamara pályázati szakértőjétől.

Itt az új taxisrendelet

2015. augusztus 13.

Az augusztus 6-án életbe lépett rendelet szabályozza az infokommunikációs eszközön keresztül megrendelt személyszállítási szolgáltatást is.

Ismét bankár klub a kamarában!

2015. szeptember 9., szerda 16.00 óra, Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent I. u. 10/a, Klauzál terem

Munka és tanulás - tanulmányok a munkaviszonyban

Munkaügyek világa c. klub - 2015. szeptember 24., 9.00 - 13.00 óra, Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza