Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tájékoztató videó - Online marketing - Hírlevelek, honlap – online marketing ötletek és praktikák

2017. október 5.

 

 

Érezte már úgy, hogy a kezdeti lelkesedés után cége hírlevelei nem hozzák az elvárt eredményt? Videónkban adunk néhány tippet arra, hogyan tudja a legtöbbet kihozni hírleveleiből.

Kell egy jó honlap is… Legyen informatív, felhasználó barát, mobilon könnyen megjeleníthető és természetesen egyedi. Rövid videónkban bemutatunk néhány praktikát, hogy a honlapja valóban Önt szolgálja. Az egyéb IKT megoldásokról szóló tartalmainkból itt kaphat további ízelítőket: http://vallalkozzdigitalisan.hu/szemleletformalas Tisztelettel a Modern Vállalkozások Programja.

Keresse a kamarai tanácsadókat, tudjon meg többet a Modern Vállalkozások Programjáról.

 

szakmai fórum: A TURISZTIKAI ÁGAZAT AKTUÁLIS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEIRŐL ÉS A NEMZETI TURIZMUSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁRÓL

  • Nemzeti  Turizmusfejlesztési stratégia 2030 bemutatása
  • A Kisfaludy Turisztikai Program keretében elérhető aktuális pályázati lehetőségek

CSR klubrendezvény, vendégelőadó: Dr. Sütő Enikő, október 31., GYMSM KIK székház

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS ENNEK SZEMÉLYI VONATKOZÁSAI címmel megrendezésre kerülő CSR klubrendezvényére.

Vendégelőadó: Dr. Sütő Enikő

fotó: Zsigmond László/Life.hu

Tűzvédelmi szakvizsga a kamarában!

2017. október 3.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére 2017. október 28-án Tűzvédelmi szakvizsgát szervez az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján.

Összefogás az egészségért - hídséta és konferencia Győrben - kamarai támogatással

Október 13-án 15 órakor a Kossuth híd révfalusi oldaláról, a Kálóczi tér 1. szám elől indul a séta. A program a Hotel Konferenciában 16 órakor folytatódik. Az esemény a kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungaria Kft. támogatásval és a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub aktív közreműködésével valósul meg. Hírünket megnyitva részletesen megismerhetők a témák, előadások.

Kereskedők Napja - Hatósági információk!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt a KERESKEDŐK NAPJA elnevezésű rendezvénysorozatának soron következő eseményére, melynek keretében az alábbi témában várjuk az érdeklődő kereskedőket és vállalkozásvezetőket a kamarába:

-         Milyen hatósági előírásoknak kell megfelelnie a vállalkozásoknak az

új kiskereskedelmi és szolgáltató egységek nyitásakor?

-         Vásári árusítás szabályai

MS Office képzés indul Győrben, a kamarában! - Jelentkezzen!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Ipari Tagozata 36 órás MS Office 2013 képzést szervez pénteki napokon. Jelentkezni 2017. október 27-ig lehet a csatolt jeletkezési lapon.

A magas szintű irodai szoftver felhasználói tudás jelentősen növeli egy szervezet hatékonyságát, megkönnyíti a munkatársak közötti munkafolyamatok szervezését. Korábbi sikeres kamarai MS Office képzések bizonyítják mindezt- invitálja Vörös Gyula kamarai tagozati elnök az érdeklődőket.

Jelentkezzen Ön is! Szakmai kirándulás az egyedülálló XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a 2017. november 25-26. között megrendezésre kerülő XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

INNOVÁCIÓS IKAROSZ DÍJ FELHÍVÁS - 2017.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

Pályázat benyújtási határideje: 2017. október 20.

Jelentkezni lehet mestervizsgára - Kézápoló és műkörömépítő - Lábápoló szakmákban

2017. október 12.

2017. szeptember 1-től a „Kézápoló és műkörömépítő” szakmában a gyakorlati szakoktatónak mesterlevéllel kell rendelkeznie. A kamara (GYMSM KIK) még ez évben szervez egy-egy alkalommal mestervizsgát ebben, valamint „Lábápoló” szakmában is. A vizsga tervezett időpontja: 2017. december.

Jelentkezési határidő: 2017. október 23.

Tájékoztatást ad: Bozsoky Brigitta a +36 20 430 9024 és bozsokybrigitta@gymskik.hu elérhetőségeken.

Mestervizsga információk itt.

Vegyen részt az MKIK GVI 2017. októberi online konjunktúra felvételében

2017. október 3.

Nekünk az Önök véleménye is fontos!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely néhány percet vesz igénybe csupán. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen érhető el.

Fejlessze vállalkozását digitálisan - regisztráljon! Pályázzon

Legyen a mi megyénk digitálisan a legfelkészültebb!

Fogadja tanácsadóink jelentkezését vagy regisztráljon a www.vallalkozzdigitalisan.hu  oldalon annak érdekében, hogy Ön is támogassa a helyi kezdeményezésű kampányunk sikerét.

Értékes tanúsítványt szerezhet!

         Győr-Moson-Sopron megyei IKT tanácsadók:

         Nagy András, nagy.andras@ginop-mkik.hu, Tel: +36 20 340 5617

         Rácz András Elemér, racz.andras.elemer@ginop-mkik.hu Tel: +36 30 957 6722

Célunk, hogy 2017. végére a mi megyénkben legyen a legtöbb, DFV tanusítvánnyal rendelkező, digitálisan felkészült vállalkozás! Legyen velünk együtt sikeres!