Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozz digitálisan! Rendezvények Győrben, Kapuváron és Mosonmagyaróváron is

Vállalkozz digitálisan

Gyűjtsön információt következő rendezvényünkön!

Mosonmagyaróvár november 10.

HACCP Tanfolyam a kamarában

2016. október 20.

A GYMSKIK 2016. november 07-én indítja el HACCP tanfolyamát az érdeklődők számára.

A képzés célja az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése annak érdekében, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez, rendszeres felügyeletéhez elegendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezzenek.

Megatrendek és a jövő HR-je szerepel a 10 éves kamarai HR klub programjában

Keressük meg együtt a választ arra, hogyan alakítják át a technológiai fejlesztések és hálózatok a jövő munkavállalóját, a jövő munkahelyét, a jövő szervezetét, a jövő szakmáit, a HR és a menedzsment szerepét.

A jövő sokkal közelebb van, mint gondolnánk.

Időpont: 2016. november 4. (péntek) 8.30-14.00 óra

Helyszín: kamarai székház Győr, Szent István u.10/a

 

FELHÍVÁS! Új rendelet On-line pénztárgép kapcsán

A Magyar Közlöny 2016. évi 148. számában (2016. szeptember 27.) megjelent „A nemzetgazdasági miniszter 36/2016. (IX. 27) NGM rendelete az online pénztárgép használatára és a forgalmazási engedély módosítására vonatkozó határidők módosításáról”.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy MEGÚJÍTÁSÁRA, MEGHOSSZABBÍTOTT BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ!

A megújítási pályázat célja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjához 2016. évben sikeresen csatlakozott és a „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet elnyert tagvállalatok felülvizsgálata, a hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság szempontjainak szem előtt tartása mellett.

Sikeres konferencia a Munkavédelmi Törvény 2016. évi változásairól!

A Munkavédelmi Törvény Mvt. 70. § értelmében, a 2016. július 8-án életbe lépett módosítás alapján munkavédelmi képviselő választást kell tartani minden munkáltatónál, ahol a munkavállalók létszáma legalább húsz fő. A választás lebonyolítása és a feltételek biztosítása a munkáltató kötelezettsége. Türelmi idő a módosítást megjelenésétől számított 6 hónap (2017. január 8.)

„Hatékony anyag- és erőforrás-gazdálkodás a vállalkozásban” - ingyenes online kurzus

A CEEweb a Biológiai  Sokféleségért Egyesület (CEEweb) és szakmai partnere, a Körforgásos Gazdaságért Alapítvány (KGA) hamarosan egy ingyenes online kurzust indít „Hatékony anyag- és erőforrás-gazdálkodás a vállalkozásban” címmel, mely a tervek szerint 2016 októberétől 2017 áprilisáig, havi rendszerességgel mutatja be a körforgásos gazdaság elméleti alapjait és gyakorlati alkalmazási lehetőségeit.

Tájékoztató az Advent jegyében

2016. október 20.

Kereskedelmi Tagozatunk 2016. november 09-én 13.30 órakor rendezi meg fórumát a kereskedők és turisztikai vállalkozások számára, amelynek központi témái a győri belvárost érintő rendezvények és fejlesztések különös tekintettel az Advent Győrben rendezvényt, valamint a jövő évtől érvénybe lépő változásokat a parkolási rendben. A fórum résztvevői információhoz juthatnak a Győr kártyával kapcsolatban és az EYOF 2017-es Ifjúsági Olimpia előkészületeiről is szó esik.

Kihelyezett Kamarai Szalon Mosonmagyaróváron és Kapuváron!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Kamarai Szalon közössége szeretettel várja érdeklődőit kihelyezett EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ PROGRAMJAIRA Mosonmagyaróvárra és Kapuvárra.

Mosonmagyaróvár, 2016. október 26. szerda 14.00 - 18.00 óra

Kapuvár, 2016. október 29., szombat, 9.00 - 14.00 óra

INDUL AZ MKIK GVI 2016. OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

Kérjük szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely pár percet vesz igénybe. A kérdőív a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen érhető el. A hónaop végéig még kitölthető.

Újra bankár klub a kamarában - Vendégünk a kamara új elnöke!

2016. november 9., szerda 16.00 óra

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem

A távmunka munkavédelmi és munkajogi szempontú megítélése

A távmunkavégzés munkavédelmi és munkajogi szempontú megítélésével kapcsolatosan, valamint a vonatkozó előírások alkalmazásának elősegítése érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztálya és Munkaerőpiaci Szabályozási Főosztálya az alábbi átfogó tájékoztatást nyújtja.

Megjelent a korlátozottan támogatott szakképesítések listája megyénként és fenntartónként

Hivatalosan megjelent a Magyar Közlöny 2016. évi 164. számában.

K-TÁM-Szakkép-keretszámok2016-MK

Nyissa meg mellékletünket.