Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

FÉM- ÉS GÉPIPARI BESZÁLLÍTÓI KOOPERÁCIÓS BÖRZE - 2016. június 14.

Magyar cégek jelentkezhetnek a június 14-én, kedden, 9.00 órától Győrben a kamara székházában tartandó  a FÉM- ÉS GÉPIPARI BESZÁLLÍTÓI KOOPERÁCIÓS BÖRZÉRE! Az osztrák cégek profiljai a hírt megnyitva megtekintehtők. Jelentkezés május 31-ig. Archív képes hírünk a tavalyi börzén készült.

KÖTELEZŐ ELEKTRONIKUS KAPCSOLATTARTÁS A BÍRÓSÁGOKKAL, PERKAPU

Az ezzel kapcsolatos,a Belügyminisztérium által kiadott tájékoztató az alábbiakban olvasható.

Könyelői Klub

Az elmúlt időszakban sok kérdés érkezett  a következő témákban:

 

    -  Lízing számviteli elszámolása, Pénzügyi lízing

                               

    -  Milyen feltételekkel érdeme gépjárművet bérelni?

                                            

    -  Gépjárművek költségelszámolása

                                                          

    -  Módosultak a behajtási költségátalány szabályai

                                                        

Vállalkozz digitálisan - országos projektnyitó rendezvény volt Győrben

A GINOP 3.2.1. program keretében, az MKIK koordinálásában a KKV-k informatikai felzárkóztatását célzó projekt indult országszerte, amelynek ünnepélyes megnyitója Győrben, a Kereskedelmi és Iparkamarában volt.

Vállalkozz digitálisan

Újabb félévet zárt a Kamara tantárgy a Széchenyi István Egyetemen!

A tantárgy hallgatói számot adtak a félév során megszerezett tudásukról, bemutatták az általuk megálmodott vállalkozások üzleti terveit és okleveleket vehettek át a kamara győri térségi elnökségétől.

Egyetemisták a Szintézis-Net Kft-nél!

Hétről hérte zajlanak a Széchenyi István Egyetemen a Kamara a vállalkozásokért elnevezésű tantárgy előadásai, melynek keretében számos hasznos, vállalkozási, üzleti, gyakorlati ismeretet sajátítanak el a hallgatók.

Az április 25-i óra keretében a hallgatók az Ikarosz díjjal elismert Szintézis-Net Kft-hez szervezett céglátogatáson vettek részt.

Egyre sikeresebb a Kamara tantárgy az egyetemen!

Hétről hérte zajlanak a Széchenyi István Egyetemen a Kamara a vállalkozásokért elnevezésű tantárgy előadásai, melynek keretében számos hasznos, vállalkozási, üzleti, gyakorlati ismeretet sajátítanak el a hallgatók.

Innovációs szemlélet a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnökségének támogatásával sikeres innovációs konferencia került megrendezésre a Széchenyi István Egyetemen április 6-án.

"Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás 2017"- Pályázati felhívás!

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság. Kamaránk az idei évben is meghirdeti a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegyprogramot önkéntes tagjai körében! Csatlakozzon az Ön vállalkozása is a védjegyet használó cégekhez, élvezze a tagság nyújtotta előnyöket! A pályázat benyújtási határideje: 2016. május 31.

Új tevékenységi körökre terjesztik ki az online pénztárgépek használatát - Rendezvényünkön tájékozódhat a részletekről!

2016. május 24.

Kamaránk a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adóigazgatóságával közösen 2016. június 15-én tájékoztató fórumot szervez azon vállalkozások képviselői számára, amelyek az 9/2016. (III. 25.) NGM rendelet alapján 2016. szeptember 30-tól, illetve 2017. január 1-től kötelezetté válnak online pénztárgépek használatára. Az érintett tevékenységi körök listájáért kattintson a cikkre!

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Szerdán 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban.

Ausztriai vállalkozási lehetőségekről a KKV klubban!

2016. május 10.

A KKV klub május 5-i plenárisrendezvényén az ausztriai üzleti és vállalkozási lehetőségeket mutattuk be érdeklődőinknek.

GREET Vienna 2016 ingatlanfejlesztési konferencia és kiállítás

2016. április 28.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatja Önöket, hogy 2016. május 30-31-én GREET Vienna 2016 ingatlanfejlesztési konferencia és kiállítás kerül megrendezésre Bécsben.

Források alacsony kamattal - hircity videó

A cikket megnyitva videó vetíthető.

Üzleti terveikről adtak számot a hallgatók!

A Kamara a vállalkozásokért elnevezésű tantárgy keretében a hallgatók a félév során megszerzett ismereteik alapján elkészített üzleti terveikről adtak számot április 11-én a Széchenyi István Egyetemen.

Vállalkozói fórumot tartottunk Tényőn!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége időről időre vállalkozói fórumokat szervez a környező településeken, így 2016. április 7-én első alkalommal Tényőn is lehetősége nyílt a vállalkozásoknak a kamara által nyújtott információkat meghallgatni.